Photobucket

25/5/11

BugTV Πρωινό δελτίο
Ozzy Osbourne, Aretha Franklin, Blondie, Justin Timberlake, Bruno Mars, Gloria Estefan, Lady GaGa, Nicole Scherzinger, 50 Cent, Charice, Αλέξια, Ησαίας Ματιάμπα, Θεοδοσία Τσάτσου, Τάμτα

# Ακούστε τη βασίλισσα της soul, Aretha Franklin, να ερμηνεύει το "Amazing Grace" στην τελευταία εκπομπή της Oprah. Δείτε το video εδώ!




# H Nicole Scherzinger και ο 50 Cent βρέθηκαν στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για να ερμηνεύσουν το νέο τους single "Right there".



# Οι Blondie βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Jools Holland και μίλησαν για το νέο τους άλμπουμ "Panic of girls" που κυκλοφορεί 30 Μαίου, καθώς και για την περιοδεία που θα ξεκινήσουν για την προώθηση.





# Η Lady GaGa με τον Justin Timberlake και τον κωμικό θίασο The Lonely Island ηχογράφησαν και γύρισαν σε video το χιουμοριστικό τραγούδι "3-Way" για λογαριασμό του φινάλε της πετυχημένης εκπομπής Saturday Night Live. To τραγούδι κυκλοφορεί απο χτες επίσημα σαν single.





# Πάρτε μια γεύση από ακόμα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι της λατρεμένης μου Gloria Estefan με τίτλο "WEPA!" το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το πρώτο single μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ της "Miss Little Havana".



# Ακούστε το ολοκαίνουριο, και αρκετά καλό μπορώ να πω, τραγούδι της 19χρονης Charice με τίτλο "Louder" μέσα από το επίσημο lyric video που κυκλοφόρησε στο YouTube.



# Δείτε παρασκήνια από τη φωτογράφηση του Bruno Mars για το περιοδικό Vogue, που έγινε στο εξωτικό Πουέρτο Ρίκο.



# Δείτε ένα στιγμιότυπο από το rockumentary για τον Ozzy Osbourne σε σκηνοθεσία Mike Fleiss με τίτλο "God bless Ozzy Osbourne". Το ντοκυμαντέρ έκανε πρεμιέρα 24 Απριλίου στο Tribeca Film Festival.





# Δείτε τη φωτογράφηση που έκανε η Lady GaGa για το νέο τεύχος του περιοδικού Rolling Stone. Επιτέλους έκανε μια όμορφη φυσιολογική φωτογράφηση χωρίς πολλά πολλά!




























# H Αλέξια θα βρεθεί σήμερα στις 17:00 στο στούντιο του LoveRadio 97,5 και την εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και της Μαργαρίτας Δρούτσα για να μιλήσει μεταξύ άλλων για το νέο της άλμπουμ "Re-Be" που κυκλοφορεί.






















# Ακούστε το πολύ καλό νέο τραγούδι του Ησαΐα Ματιάμπα "Θέλω (ό,τι θέλεις κι εσύ). Με ροκ διάθεση σε ένα τραγούδι που του πάει πολύ.



# Διαβάστε τη συνέντευξη της Θεοδοσίας Τσάτσου στο rockandroll.gr εδώ!




# Η Τάμτα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του video clip για το τελευταίο της single με τους Playmen "Tonight". Στη σκηνοθεσία ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ελπίζω να μη την πάρει στο λαιμό του όπως πήρε την Έλενα Παπαρίζου με το απαράδεκτο video του "Baby it's over".

3 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Full Report

Also visit my web blog: bankruptcy lawyer jacksonville
Stop by my webpage : foreclosure attorney jacksonville

Ανώνυμος είπε...

Look At This Website

Take a look at my page seo for lawyers
Feel free to surf my homepage - lawyer lead generation

Ανώνυμος είπε...

Outstanding post hoωever I was wоnԁегing if you сould wгitе a litte more οn this subϳect?
I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more. Thank you!

my blog :: lose belly fat quick