Photobucket

20/5/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Pink, Beyonce, Mick Jagger, Joss Stone, Lady GaGa, Swedish House Mafia, Glee, Madonna, Geri Halliwell, Έλενα Παπαρίζου, Onirama

# Η P!nk, γνωστή ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, τα χώνει στη Selena Gomez, που γυρίζει το νέο της video clip "Love me like a love song" στο Malibu κι έχουν στο γύρισμα άσπρα άλογα βαμμένα ροζ για τις ανάγκες του video. H P!nk έγινε έξαλλη και μέσα από το twitter της προτρέπει όσους είναι εκεί κοντά να δραστηριοποιηθούν και δεν δίστασε να δηλώσει πως οι καλλιτέχνες θα έπρεπε να προσέχουν τι κάνουν και να δείχνουν ευαισθησία.






# Μέσα σε 2 μέρες το video clip του νέου single της Beyonce "Run the world (Girls)" έχει ξεπεράσει τα 5 εκατ. views.

# Σύμφωνα με πληροφορίες ο Mick Jagger έχει σχηματίσει με τους Dave Stewart, Joss Stone, Damian Marley και τον παραγωγό A.R. Rahman ένα γκρουπ με προσωρινό τίτλο Super Heavy. Ο δίσκος και το πρώτο video clip είναι ήδη έτοιμα και συζητάνε με μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες για συμβόλαιο.


# Οι Swedish House Mafia επέστρεψαν με νέο single και video clip που έχει τίτλο "Save the world".

# Ένα ειδικό ντοκυμαντέρ για τη Lady GaGa ετοίμασε το MTV με τίτλο "Inside the outside" το οποίο θα μεταδοθεί στις 26 Μαίου. Δείτε ένα preview εδώ! Αυτό τον καιρό ετοιμάζει το νέο της video clip για το "The edge of glory" το οποίο σύμφωνα με την ίδια έχει επηρρεαστεί από την ταινία "Rocky".

# Πηγές αναφέρουν ότι η Geri Haliwell συνεργάζεται αυτό το διάστημα με συνθέτες και παραγωγούς που ήταν υπεύθυνοι για τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Spice Girls. Μάλιστα ο τίτλος του πρώτου single φημολογείται ότι θα λέγεται "Putting on the bling", διασκευή της επιτυχίας του 30s μιούζικαλ "Puttin' on the Ritz". Το τελευταίο της άλμπουμ "Passion" κυκλοφόρησε το 2005 κι έκανε τεράστια επιτυχία στην Αγγλία φτάνοντας μέχρι το #41 (!) των album charts.


# Το cast του Glee διασκεύασε κι έκανε mash-up το "I love New York" της Madonna από το άλμπουμ της "Confessions on a dancefloor" με το "New York, New York" των On the Towns.

# Οι Thin Red Men ετοίμασαν ένα αξιόλογο remix για τη μεγάλη επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου "Baby it's over", το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή "Greatest hits & more". Ακούστε το εδώ!

# Μπορεί τους Onirama (για μένα Efialtirama) να τους απεχθάνομαι και ο τραγουδιστής τους να τραγουδάει σα Στρουμφ, αλλά που και που βγάζουν κάποιο καλό κομμάτι. Ο τίτλος του "Αυτός" σε στίχους και μουσική Γιώργου Σαμπάνη! Έτσι εξηγούνται όλα!

4 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Clicking Here

My site :: foreclosure law
My webpage > filing bankruptcy in florida

Ανώνυμος είπε...

Ӏ knοω this if оff topic but I'm looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get setup? I'm assuming hаνіng a blog like yourѕ woulԁ
cοst a pretty penny? I'm not very web savvy so I'm not 100% certain.

Any recommendations or аdvice would be gгeatly appreciated.
Aрprесiate it

My blog pοst :: natural breast enlargement

Ανώνυμος είπε...

I do not know whether it's just me or if perhaps everyone else experiencing problems with your site. It appears as if some of the written text within your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them too? This could be a issue with my web browser because I've had this happen beforе.
Chеers

my sіte: bigger boobs naturally

Ανώνυμος είπε...

When I initiаlly сommеntеd I clicκed
thе "Notify me when new comments are added" checkbox and now eаch time
a cοmment is аdded I get thrеe emails with the same cοmment.

Is there any way you can remove me frоm thаt serѵice?
Cheers!

Also viѕіt my web site; easiest way to lose belly fat