Photobucket

30/5/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Steven Tyler, Amy Winehouse, Shakira, Lady GaGa, Melanie C, Nicole Scherzinger, Tori Amos, Tom Dice

# Δείτε στο παρακάτω video τον Steven Tyler να ερμηνεύει το "Dream on" των Aerosmith. Το περίεργο όμως ποιο είναι στο video? Έβαλαν κάμερα στο στόμα του Steven για να καταγράψει το πως κάνουν οι φωνητικές του χορδές όταν λέει το κομμάτι, και ιδιαίτερα στην κορώνα. Έχει πολύ ενδιαφέρον! Ευχαριστώ πολύ την Τόνια που μου το έδειξε!


# To νέο άλμπουμ της Lady GaGa "Born this way" έριξε από την κορυφή την Adele και έκανε νέα είσοδο κατευθείαν στο #1 της Μεγάλης Βρετανίας πουλώντας 215.000 αντίτυπα ενώ αναμένεται να ανέβει και στο #1 της Αμερικής μιας κι έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατ. αντίτυπα. Τέλος, το ντεμπούτο άλμπουμ της "The Fame" ανέβηκε ξανά στο Top-10 από το #11 της περασμένης εβδομάδας στο #7.


# Δείτε backstage από τη συναυλία που έδωσε η Shakira στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, όπως το δημοσίευσε η ίδια στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.


# Μετά τον John Legend και Mike Posner, ήρθε η σειρά της Nicole Scherzinger να διασκευάσει το "Rolling in the deep" της Adele. H τραγουδίστρια ερμήνευσε το κομμάτι κατά τη διάρκεια μιας πριβέ εμφάνισης που έκανε στο Μόντε Κάρλο για τον Hugo Boss. 

# Σύμφωνα με πηγές η Amy Winehouse ξαναμπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης στο Λονδίνο για θεραπεία. Άραγε θα τα καταφέρει να έρθει στη συναυλία που θα δώσει στην Ελλάδα στις 22 Ιουνίου? Κι αν τα καταφέρει θα τραγουδήσει σαν άνθρωπος ή θα κλαίνε τα 50 ευρώ τους όσοι πήραν εισιτήρια?



































# Μετά την υπέροχη εκτέλεση του "Listen to your heart" των Roxette, η παιδική χορωδία PS22 Chorus ερμηνεύει αυτή τη φορά την κομματάρα της Tori Amos "Pretty Good Year".


# O Tom Dice συνεργάζεται με την Ιταλίδα τραγουδίστρια Elisa Tovati στο τραγούδι "Il nous faut!". Αν δε σας λέει κάτι το όνομα του Tom Dice να σας θυμίσω ότι εκπροσώπησε στη Eurovision το 2010 το Βέλγιο με το κομμάτι του "Me and my guitar" (τερμάτισε έκτος) κι έχει κάνει μια εκπληκτική διασκευή στο "Bleeding love" της Leona Lewis. Δείτε το επίσημο video clip του υπέροχου πραγματικά "Il nous faut!".


# Στις 25 Μαίου η Melanie C έκανε μια εμφάνιση στο Cuckoo Club στο Λονδίνο, όπου μεταξύ άλλων ερμήνευσε τις μεγάλες της επιτυχίες "Never be the same again", "I turn to you" και "When you're gone" καθώς και το ολοκαίνουριο "Stupid game" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ της, το οποίο με εντυπωσίασε.



6 bugged up:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

παντα ενημερωτικες οι αναρτησεις σου.
Καλη εβδομαδα να ξεκινησει και ας εχουμε* προχειρο * παντα ενα χαμογελο να το μοιρασουμε σε οσους το εχουν αναγκη. Δεν στοιχιζει τιποτα,αλλα αξίζει πολλά.
Να εισαι παντα καλά.Αργω να περασω αλλα παντα προσπαθω να ειμαι συνεπης:)

Ανώνυμος είπε...

Click Here For Info

My web site - jacksonville foreclosure defense
Have a look at my website - house foreclosures

Ανώνυμος είπε...

I will immediatеly graѕp your rss fеed as I
can not in fіnding your e-mail subѕcription lіnk or
newsletter ѕervice. Do you've any? Please allow me understand so that I may subscribe. Thanks.

Also visit my web blog fix leak

Ανώνυμος είπε...

Wow that ωas strange. I just wrоtе аn very long commеnt but after ӏ
clicκed ѕubmit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not wгitіng all that over аgaіn.
Regaгdless, just wanted to sаy fantaѕtic blog!


Look at my weblоg; lose fat fast

Ανώνυμος είπε...

Today, I ωent to the beachfront ωith my children.
I found a sea shell and gave it to my 4 yeаг olԁ daughter and saіd "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put
the shell tο hеr еar аnd ѕcrеamed.
There ωas a hermіt crаb inside and it pinchеd her
еar. She never wantѕ to go baсk!
LoL I knoω this iѕ entirеly off toρic but I had to tell someοne!


Feel fгee to νiѕit my blog trim belly fat fast

Ανώνυμος είπε...

Woah! Ӏ'm really loving the template/theme of this site. It's sіmple, уet effесtive.
A lоt of timeѕ it's very difficult to get that "perfect balance" between usability and visual appeal. I must say you have done a awesome job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Internet explorer. Superb Blog!

Feel free to surf to my page; grow breasts