Photobucket

9/5/11

BugTV Πρωινό δελτίο
Take That, JLO, Lady GaGa, Enrique Iglesias, Christina Aguilera, Rihanna

# Ακούστε τα remixes της τελευταίας επιτυχίας της Jennifer Lopez "I'm into you" από τους Dave Aude, Low Sunday και Gregor Salto.




# Σήμερα (22:00 ώρα Ελλάδος) κάνει πρεμιέρα το νέο τραγούδι της Lady GaGa "The edge of glory" ως promo για το νέο της άλμπουμ "Born this way" που κυκλοφορεί 23 Μαίου. To κομμάτι είναι εμπνευσμένο από τον παππού της τραγουδίστριας που "έφυγε" τη χρονιά που μας πέρασε. Αυτό είναι το επίσημο εξώφυλλο!


# Ακούστε 30'' από το νέο τραγούδι των Take That "Love Love" μέσα από την ταινία "X Men: First Class". To τραγούδι κυκλοφορεί επίσημα στις 11 Μαίου.



# Επιτέλους ο Enrique Iglesias κυκλοφορεί σε single το καλύτερο track από το τελευταίο του άλμπουμ "Euphoria", "Dirty Dancer", μια συνεργασία με τον Usher και νέο rap από τον Lil Wayne. Αυτή είναι δυστυχώς η νέα version του τραγουδιού η οποία είναι πολύ κατώτερη του original. Ακούστε και τα δύο εδώ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.



# H Christina Aguilera βοηθάει τις υποψήφιες του νέου talent show "The Voice" να ερμηνεύσουν το "Single ladies" της Beyonce.


# Σήμερα κυκλοφορεί το νέο video clip της Rihanna "California King Bed" μέσα από το τελευταίο της άλμπουμ "Loud".

2 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Additional Info

Feel free to visit my site ... house foreclosures
my site :: bankruptcy attorneys

Ανώνυμος είπε...

Fantastic blog! Do yοu hаve any hints for aspіring wrіters?

I'm planning to start my own site soon but I'm a little loѕt οn evеrything.

Would you suggest starting with a free platform like Wordpress or
go for a paid oрtion? There аre so many оptions out theгe that Ι'm totally overwhelmed .. Any recommendations? Appreciate it!

Also visit my web site: simple guitar lessons for beginners