Photobucket

10/5/11

New kids on the blog!
Charice

Γράφει ο Gus B

Και τα δίχτυα έπιασαν τη Charice!
(Το κορίτσι που έχει πάει περισσότερες φορές στην Oprah, από την ίδια την Oprah! :p)
























      Hello guys! Και σήμερα σας έχω μια καλή ψαριά! Το όνομα αυτής? Charice Pempengco!
Η Pempengco (LOL! Επίθετο κι αυτό!), η οποία σήμερα μάλιστα έχει και τα γενέθλιά της (!), είναι ένα πραγματικά ταλαντούχο κορίτσι από τις Φιλιππίνες το οποίο έχει γνωρίσει πραγματικά μεγάλη επιτυχία στο YouTube! Στα 19 της δηλώνει πλέον τραγουδίστρια και ηθοποιός! Εντάξει δεν είναι και Meryl Streep, αλλά ούτε όμως και Μιμή Ντενίση! Oops! ... Τι την ανέφερα αυτή τώρα?! Σ’αυτή τη στήλη μιλάμε για νέους και ταλαντούχους, οπότε μια ατάλαντη γριά δεν έχει καμία θέση εδώ μέσα! Ουστ! Whatevah! Στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της Charice συμπεριλαμβάνονται και τα δύο guests της στο Glee, τη σειρά που κάνει θραύση στην Αμερική! Και μιας και είπα Glee, ο παραγωγός του, Ryan Murphy, είπε για τη μικρή μας:
 «Όταν αυτό το κορίτσι ανοίγει το στόμα του, εκτοξεύονται άγγελοι»! 
Άραγε αυτοί οι άγγελοι δε θα μπορούσαν να φιμώσουν μερικές Ke$hες? (Fingers crossed) :p






















     Βαπτισμένη από την Oprah ως «Το πιο ταλαντούχο κορίτσι του κόσμου», έκανε το international ντεπούτο της το 2010. Και το θεϊκό? Το άλμπουμ της κατάφερε να κατακτήσει την 8η θέση στο Billboard 200, γεγονός που την κατέστησε ως τον πρώτο και μοναδικό Ασιάτη καλλιτέχνη στην ιστορία που κατάφερε να εισχωρήσει στο Top 10 του Billboard 200!























     Ένα από τα πιο εντυπωσιακά επεισόδια της Oprah ήταν και εκείνο στο οποίο η Charice (καλεσμένη για… έχω χάσει κι εγώ τον αριθμό πια… φορά), αφού τραγούδησε το “My heart will go on”, η οικοδέσποινα της εκπομπής τής έκανε έκπληξη παρουσιάζοντας σε ζωντανή σύνδεση μέσω δορυφόρου τη μία! Τη μοναδική! Τη «Δεν υπάρχει άλλη!», Celine Dion!
    Η εν λόγω Diva μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών εξέπληξε τη Charice (δεύτερη έκπληξη σε μια μέρα) προσκαλώντας τη με ιδιαίτερη χαρά στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη να... τραγουδήσει ένα ξεχωριστό ντουέτο μαζί της (!) ως μέρος του Taking Chances Tour! (Damn her! :p) Το ντουέτο αυτό έλαβε χώρα όπως συμφώνησαν και οι δύο και δεν ήταν άλλο από το αγαπημένο σε όλους μας “Because You Loved Me”, το οποίο η Charice αφιέρωσε στη μαμά της! Ωωω! Τι γλυκόοο! (Gus in Drama Queen mode)


    Την άκουσε και το είδωλο της ο Andrea Bocelli σου λέει και τρελάθηκε! Μάλιστα της πρότεινε κι αυτός ένα ντουέτο μαζί του στη συναυλία για τα γενέθλιά του στην Τοσκάνη! Έτσι κι έγινε! (Όχι αν ήθελε ας έλεγε «όχι»…) Τραγούδησε με τον Αντρίκο μπροστά σε 8.000 κόσμο!

Δισκογραφικά:
Το πρώτο της EP, Charice, κυκλοφόρησε το 2008 στις Φιλιππίνες και περιέχει 6 κομμάτια-covers από τους Whitney Houston, Jennifer Holliday, Smokey Mountain, Preluders και Amy Diamond! Αν και EP, κατάφερε να γίνει πλατινιένο στις Φιλιππίνες! 

Το 2009 ακολουθεί το πρώτο της άλμπουμ, My inspiration, στο οποίο και πάλι κάνει διασκευές μεταξύ των άλλων τα “Wind Beneath My Wings”, “I'll Be There”, “You Raise Me Up" και "Mama". Το άλμπουμ αυτό έγινε επίσης πλατινιένο στη χώρα της!

Το δεύτερό της άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2010, όπως προανέφερα είναι το πρώτο της international debut που κι αυτό τυχαίνει να έχει το όνομα Charice! Το άλμπουμ αυτό έχει μοντέρνο ήχο και δείχνει την RnB όψη της μικρής μας Charice.

Στην αμερικάνικη edition, συμπεριλαμβάνονται 12 κομμάτια από τα οποία ξεχωρίζω τα:

1. Pyramid (feat.
Ιyaz): Μελωδικό και ρυθμικό RnBop του στυλ “No air” (Jordin Sparks feat. Chris Brown)

2. Reset:  Όχι κάτι το ιδιαίτερο ως μουσική, αλλά οι hi-tech-στίχοι του το κάνουν ξεχωριστό! :p
“We're losing power and we're spinning down
Suddenly back up, dedicated now
We crashed but we can turn it around
Round and round after a reset” ---> ΑΓΑΠΩ!

3. Ιn love so deep: Ένα κομμάτι με διαφορετικό ήχο από εκείνο που χαρακτηρίζει το άλμπουμ.

4. Note to God: Celinedionίζει Aguilerίζοντας αλλά είναι το μοναδικό κομμάτι στο δίσκο που επιτέλους αναδεικνύει τη ΦΩΝΑΡΑ της Charice! Υποκλίνομαι στην κορώνα που αφήνει στο τέλος του κομματιού! Στέλνει τη φωνή της στο Θεό, επιτρέποντας στις Rihannες να τις πάρει ο διάολος! :-)


MINUS of the album: Με εξαίρεση 2-3 τραγούδια, κάθε κομμάτι μοιάζει στο προηγούμενό του…

Αυτά λοιπόν και γι’ αυτή την εβδομάδα!
Εύχομαι και σήμερα να μη σας δυ-Charice-τησα!

Gus B xxx

2 bugged up:

Ιθάκη-man είπε...

Kαλή αρχή για τον Gus να ευχηθώ!
Charice αυτή η μικρή δεν είναι και τόσο μικρή! Επειδή ακολουθώ τη μία! Τη μοναδική! Τη «Δεν υπάρχει άλλη!», Celine Dion! (εκ-πλη-κτι-κο) από την Celine την έμαθα την μικρή και ειναι πολύ καλή! Πολύυυυ καλή!

Να 'στε καλά και πάλι! :p Δεν χορταίνω να διαβάζω...

Gus B είπε...

@Ιθάκη-man
:) S'euxaristw polu, na'sai kala! Ontws an kai mikri, einai megalo talento i Charice! :D
Einai to deutero arthro pou exw grapsei. An thes boreis na rikseis mia matia sto prwto mou:
http://music-bug.blogspot.com/2011/04/new-kids-on-blog-simon-curtis.html

Kalo sou vrady!Take care! xD