Photobucket

25/5/11

New kids on the blog!
Mia Rose

Γράφει ο Gus B


Hello guys! Πως σας βρίσκω? Καιρό είχαμε να τα πούμε! Είπα σαν καλό little monster κι εγώ να αποσυρθώ τις ημέρες που λάμπει το come back της λατρεμένης μου Λαίδης! J






















Σήμερα την τύχη έχει η Mia Rose! (Για όσους από σας είστε λάτρεις του straight porn, να σας διαβεβαιώσω πως δεν έχει ουδεμία σχέση με τη γνωστή συνονόματη πορνοστάρ.)
Την ανακάλυψα πριν 3 χρόνια περίπου, ένα ήσυχο πλην παράνομο βράδυ στο γραφείο Οικονομικών, στο αεροδρόμιο όπου ασκούσα τη στρατιωτική μου θητεία.



Η γλυκιά αυτή Υδροχοΐνα, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Maria Antónia Teixeira Rosa, είναι γεννημένη πριν από 23 χρόνια στο Λονδίνο και θα έχει σίγουρα πολλούς πλανήτες στον Καρκίνο, μιας και είναι περισσότερο ψώνιο κι από ένα ολάκερα γεμάτο καρότσι στο Σκλαβενίτη! (Oops!... Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος :p ) Παρόλα αυτά, ομολογώ πως μου αρέσει πολύ μιας και εκτός από μια πραγματικά γλυκιά φωνή έχει τα … κότσια να ποζάρει αμέριμνη χωρίς αναστολές στην κάμερα που η ίδια στήνει σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού της έχει καλό φωτισμό! :p



Η πρώτη της εμφάνιση στο youtube έγινε το 2006, κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών της στο πανεπιστήμιο, όπου καθημερινά (κουράγιο που το’χε) ανέβαζε videos στα οποία η ίδια τραγουδούσε covers από γνωστά τραγούδια-επιτυχίες.
Έτσι μέσα σε ένα μήνα κατάφερε ρεκόρ από subscriptions για μια μουσικό, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να έχει κερδίσει περισσότερους από 282.000 subscribers στο
youtube!


Τον Ιανουάριο του 2007, υπέγραψε συμβόλαιο στη NextSelection/Universal και ένα μήνα αργότερα την πήρε (ή «πήρε» :p ) ο Tommy Mottola ως μάνατζερ! Έτσι ηχογράφησε 2 singles, το πολύ γλυκό “Hold Me Now" και το άθλιο "Hot Boy”, αλλά κανένα από τα δύο δεν κυκλοφόρησε επίσημα. Αντιμέτωπη με την τότε μουσική ψηφιακή επανάσταση, εγκατέλειψε την εταιρία της και το Mottola κι επέστρεψε εκεί όπου ξεκίνησε, στην Ευρώπη.

Δυστυχώς κι εκεί όμως, δισκογραφικά δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα, μιας και μέχρι στιγμής έχει κάνει μόνο 2 singles…

Το Μάιο του 2009 έγραψε, ηχογράφησε και προμόταρε το πρώτο της , πολύ όμορφο, “Let Go”, το οποίο και πούλησε στα iTunes στην Πορτογαλία, όπου κι έγινε το best selling download και κατάφερε να φτάσει στο #2 στα Πορτογαλικά charts!



Το δεύτερο της single “What Would Christmas Be Like?" / "Fallin’ For You” κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς.




Μέχρι και σήμερα είναι πρώτη στο All Time Most Subscribed Musician στη Μεγάλη Βρετανία, και το κανάλι της στο youtube είναι δεύτερο στη σειρά εκείνων με τα περισσότερα μέλη (στην ίδια χώρα)!

Το σύνολο των views όλων των videos στο κανάλι της ξεπερνάνε τα 123 εκατομμύρια!!!
Επί προσθέτως, έχει κάνει εμφανίσεις στα περιοδικά Rolling Stone, The Sun και The Age και έχει δώσει συνέντευξη στο BBC Radio 5 Live!

Πήγε
Mia κι ο κύριος ακόμα να φανεί…  Αυτά λοιπόν για σήμερα!
Μέχρι το επόμενο,
summer kissesxxx

Gus B

3 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

obѵiouslу lіκe your website however you hаve to test the ѕрelling on
ѕeνeгal of уοur рosts. A number of
thеm are rife ωith ѕρelling issues and I to find it very bοtherѕome to іnform
the truth howevеr ӏ'll definitely come again again.

Here is my webpage: emergency plumbers birmingham

Ανώνυμος είπε...

Havе you ever thought about publishing an
e-book or guеst аuthoring on otheг websiteѕ?
I have a blog based upon on the sаme topіcs yοu discuss and would really like to
have yοu share some stοrіеs/informаtion.
I know my visitorѕ woulԁ apprеciate
your ωoгk. If you are even remotely inteгested, fеel frеe to shoot me an e mail.


Alsо visit my blog; fruit machines for sale

Ανώνυμος είπε...

It's a pity you don't have a donate button! І'd definitely donate to this outstanding blog! I suppose for now i'll settle for book-mаrking and adding your RЅS feed tο my Google acсount.
I look fогward to neω uρdates and will talk аbout
this blog with my Facebооk gгοuρ.
Talk soon!

Мy blog - please click the up coming article