Photobucket

3/5/11

ΚραξTV
Επεισόδιο 2

Γράφει ο Giorgio Xamenos


Αγαπημένα μου παιδιά γεια σας και πάλι…. 
Είπα σαν παιδί κι εγώ να ανοίξω την tv…. Τι το'θελα? Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θα τραγουδάει, λέει, με την Πάολα, τον Νίνο και τον καμμένο από τις ντεκαπάζ Νίκο Οικονομόπουλο στο "Θέα". Συγνώμη, αλλά στις πόσες αποτυχημένες προσπάθειες καταλαβαίνει κάποιος ότι δεν το χει??? Πήγε κι έπαιξε σε ένα σήριαλ. ΟΚ. Είδαμε το καλλίγραμμο κορμί του. Πήγε στο "Just the two of us". Σιγά να μην κέρδιζε! Πήγε υποψήφιος για την Εurovision…. Ούτε εκεί! Σταμάτα το κούκλα μου πια το άθλημα! Άντε σε κανα γυμναστήριο να πουλάς ότι είσαι και str8 εκει που σε παίρνει!

Και μιας που είπα Εurovision…. Τι οργάνωση κι αυτή η φετινή ε…. Αλλά… μας αποζημιώνει το αποτέλεσμα! Ένα κοντός, αξύριστος, καραφλός για στυλ με πάμπολλες μουσικές γνώσεις –τιτλοφορείται και καθηγητής πανεπιστημίου μη ξεχνάτε- που κάποτε άνοιγε τις καλοκαιρινές συναυλίες της μεγάλης Χαρούλας, κατά κόσμον Stereo Mike, μαζί με τον κύπριο τον Λούκα, μη με ρωτάτε επίθετο, δε μπορώ να θυμάμαι όλα τα ξαφνικά αστεράκια μιας σεζόν, νικητής talent show No 3546! Μα καλά είναι δυνατόν? Αυτός που θα λέει τα Αγγλικά, μπας και μας καταλάβουνε οι ξένοι, θα τα λέει μέσα από το στόμα του κι ο άλλος που δε θα καταλαβαίνουνε γρι θα τα ουρλιάζει! Ωραίο το κομμάτι, μ'άρεσε, αλλά θα στελνες ποτέ το «Δε λες κουβέντα» της Μπέλλου Εurovision? Πασέ…

….και συνεχίζω με τον αγαπημένο Σταμάτη Κραουνάκη που τα σπάει στη Αθηναϊδα με την πολύ ωραία του μουσική παράσταση «55»… Όλα καλά βρε Σταμάτη! Τους θάβεις όλους, σου φταίνε όλοι, πολιτικοί, τραγουδιστές, σύστημα! Μαζί σου! Γιατί όμως βρε αγόρι μου πριν 20 χρόνια η μουσική σου έγραφε ιστορία και τώρα ξαφνικά όχι? Η δικαιολογία σου είναι πως «πλεον η μουσική σου είναι για εσωτερική κατανάλωση»! Η δική μου πάλι είναι…. Κατέβα το καλαμάκι σου μπας και ξαναγράψεις μερικές σελίδες στη μουσική ιστορία γιατί σε χρειαζόμαστε!

Επειδή όμως το βάρυνα, θα θελα στο σημείο αυτό να το αλαφρύνω! Έλλη Κοκκίνου ή Κουνέλλη ή Βαρέλλη ή…. Πολλά! Τι την βρήκε κι αυτήν! Είπε να πάει στο Greek Idol 2 μπας και τη δει λίγο ο κόσμος, γιατί ο Φοίβος δε βλέπω να τους βγάζει δίσκο εκτός από promo στη Spicy! Πήγε εκεί, ένα ράκος! Άντεξε τις τόσες οντισιόν, την κρτάγανε σου λέει με βιταμίνες! Και νασου και η πρεμιέρα του show! Ξύπνια σαφώς! Είχε και μπουζούκια μετά με τον Βασίλη Καρρά! Πάει να φύγει… μια ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, μια ένας καθρέφτης που έσπασε μόνος του! Πάλι καλά που γλίτωσε! Βρε Έλλη μου, δε μένεις σπίτι σου κορίτσι μου? Τόσα χρόνια Sony-Heaven-ξανά Sony-Spicy δεν κατάλαβες ότι οι αλλαγές δε σου κάνουν καλό? Και που να βρεις τώρα άλλον να κάνει πρόταση γάμου On air για να του πάρεις τη δόξα!!!

Αυτά φίλοι μου…. Ραντεβού την άλλη εβδομάδα! A votre…..