Photobucket

11/5/11

ΚραξTV
Επεισόδιο 3

Γράφει ο Giorgio Xamenos


Ακόμα μια εβδομάδα πέρασε κι είμαστε ξανά εδώ! Σκέφτηκα λοιπόν, με τι να ασχοληθώ πρώτα από όλα? Τόσο υλικό πάλι…. Δεν σας προλαβαίνω διάσημοι φίλοι μου!

Θα ξεκινήσω το άρθρο μου με μια πρόταση για έξοδο αυτή τη φορά… Πήγαμε και ακούσαμε το Διονύση Σχοινά… ναι ναι φαρμακόγλωσσοι! Δε θα φύγει για το εξωτερικό με την Καίτη! Εδώ θα μείνει! Είπε ο άνθρωπος να πει τα πολύ μελλοντικά του όνειρα και τον φάγατε. Που θα πάει και που θα πάει… Όπου θέλει! Λες κι αν ήθελε να φύγει θα’πρεπε να το δηλώσει πρώτα! Τον είδαμε το χειμώνα στο Dome στα βόρεια προάστια και από το Μάρτη και μετά στο Faces στη Γλυφάδα… Για κάντε μια βόλτα! Αξίζει!!






















Αφού όμως θέλετε να το ανοίξω πάλι, δεν έχω παρά να το κάνω! Επέστρεψε η Αλέξια…. Όχι η κόρη της Βέφας… η κυρία «τα κορίτσια ξενυχτάνε»…. Ναι, ναι, την είδε ποιοτικιά, εξαφανίστηκε, πήγε στο L.A. και επέστρεψε με έναν τριπλό δίσκο… γεμάτο «ψαγμένο» στυλ… Ο κόσμος σε ήθελε κοπελιά να τραγουδάς ποπάκια. Γι αυτό κι έγινες και γνωστή…. Ξαφνικά σου τέλειωσαν οι πίστες, τα μπουζουξίδικα και οι κοινές εμφανίσεις με τον Βασιλάκη τον Παϊτέρη στα πρωινάδικα… Και να πω ότι θες να τα κρύψεις? Το επίσημο fan club σου τα έχει στο youtube
Λοιπόν, λοιπόν…. Αυτό που με έφερε έξω από τα όρια μου είναι ο εξής στίχος σε ένα της ψαγμένο τραγούδι, ο οποίος λέει «Μακάρι να με γνώριζα τότε/ που με πίεζαν να πω τραγούδια που δεν μου άρεσαν και που μου λέγαν/ “αυτά που ξέρεις κι αγαπάς να τα ξεχάσεις! Στην Ελλάδα, αυτά ακούει ο κόσμος. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει”/ Ποτέ μου δεν τους πίστεψα!». Αν σε γνώριζες τότε θα χες μια ωραία θέση στον ΟΑΕΔ γλυκειά μου, όχι επιτυχίες…. Δε φτάνει που ήρθες εξ αλλοδαπής, σε πιέσανε για να κάνεις και επιτυχία! Ε κάτσε τώρα να τρως τα έτοιμα ….
Επειδή όμως δε θέλω να κλείσω με τόσο κακά λόγια για την αγαπημένη, απ’τα παλιά, Αλέξια, θα ήθελα να πω πως πάντα θα θυμάμαι την καταπληκτική φωνή της, τα ωραία ποπάκια της και το περίεργο μυαλό της που δεν την άφησε να γίνει είδωλο και τη δεκαετία του 90 και του 00…. Κρίμα….






















Και συνεχίζω στο ίδιο μήκος κύματος…. Δε μας έφτανε ο Τσαλίκης και «οι μόνιμοι» στο Caramela…. Θα πάνε και στα Αστέρια Γλυφάδας! Καλά, είναι δυνατόν? Ο χώρος που έχει φιλοξενήσει Γαρμπή, Βίσση και πολλούς άλλους τεράστιους καλλιτέχνες ξαφνικά θα πέσει τόσο χαμηλά???? Πως φαίνεται ότι η χώρα περνά κρίση ε….
















Αλήθεια, μιας που είπα κρίση, γιατί εκτός από την ένωση τραγουδιστών δε δημιουργείτε και μια λίστα ΑΝΕΡΓΩΝ τραγουδιστών? Θα ναι κάτι σαν φιλόπτωχο ταμείο! Θα βγάζουν πρόεδρο και το σημαντικότερο, αν ποτέ κάποιος από αυτούς τραγουδήσει κάπου θα χει έτοιμο κοινό! Μπορεί ναναι χαμένο κοινό γιατί δε θα χει να πληρώσει, αλλά μια χαρά θα γεμίσει ο χώρος….

Αυτά φίλοι μου… την άλλη εβδομάδα έχω κάτι πολύ δυνατό! Πιστεύω δε θα με αντέξει ο υπολογιστής μου πια….. a votre….

2 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

go to my blog

Feel free to surf to my blog post: loan modification
Here is my weblog : what is bankruptcy

Ανώνυμος είπε...

I knoω thіs if off tοpic but I'm looking into starting my own blog and was curious what all is needed to get setup? I'm аssuming having а
blog like youгs wοulԁ сost
a pretty penny? I'm not very internet savvy so I'm not 100% positive.
Any suggestiοns οг advicе ωould be grеatly aρpreciated.
Cheers

Herе is my web blog: natural breast enlargement pills