Photobucket

24/5/11

ΚραξTV
Επεισόδιο 5

Γράφει ο Giorgio Xamenos


Κι ενώ το καταπληκτικό «Νησί» έφτασε στο τέλος του μετά από ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, η εβδομάδα που πέρασε δε μου προσέφερε πολύ υλικό για σχολιασμό, γι’αυτό και αποφάσισα να ασχοληθώ με δυο θέματα της «μόνιμης» επικαιρότητας!


ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ…. Μα τι φωνή, τι gentleman… με τις σπουδές του, τις διάσημες σχέσεις του, το χαμηλό του προφίλ! Οk? Την παίρνω τη θέση του πληρωμένου δημοσιογράφου σε περιοδικό??? Back to reality….
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ….. η μάστιγα της τελευταίας δεκαετίας… Μια αρκετά καλή φωνή, με ταυτότητα και ταλέντο! Πόσο πολύ κορεσμένη ωστόσο? Γιατί οι καλλιτέχνες στην Ελλάδα δεν ξέρουν τι θα πει «διάλειμμα»? Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να βγάζουν δίσκο και δη Live για να μένουν στην επικαιρότητα? Και μόλις δεν έχουν κάτι να μας πουν μουσικά…. να σου και η Ζετα…. Ρε παλικάρι μου! Σου’πε κανείς ότι με νοιάζει ποια (!!!) έχεις στο κρεβάτι σου? Μίλα εκεί με τα τραγούδια σου, μιας και θέλεις να λέγεσαι με το ζόρι έντεχνος και άσε τα πολλά πολλά με τα media
Ειλικρινά σου αρέσει αυτό που γίνεται? Δε θα προτιμούσες καλύτερα τον εαυτό σου σε μια εποχή «Κρυφό φιλί», «Παράξενη Σκηνή», κτλ? Νέος, ταλαντούχος γιατί και «μαιντανός»??? Τελοσπάντων, ελπίζω να μη σε δούμε και σένα με άνοιγμα στο εμπορικό μετά το τέλος της σχέσης σου με τη Ζέτα…


Για τη συνέχεια, θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στον τεράστιο και επίσης κορεσμένο πια ΦΟΙΒΟ… αυτό που λατρεύω σε αυτόν τον τύπο είναι το πραγματικά χαμηλό του προφίλ. Τόσα χρόνια επιτυχίας, μεγάλης ή μικρής, δεν τον είδαμε ποτέ να δίνει έστω μια συνέντευξη! Και ας του έχουν σούρει τόσα! Βέβαια, για μένα πέφτει και αυτός στο λάθος του «δεν κάνω διάλειμμα» με αποτέλεσμα να έχει πέσει η τεράστια επιτυχία του και να φτιάχνει τραγούδια που είτε μοιάζουν σε άλλα δικά του είτε σε άλλα ξένα! Βέβαια ok, δεν έχει περάσει και λίγα! Τόσα χρόνια μέχρι να πάει στη Heaven έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και μόνο η συνεργασία του με την Καίτη Γαρμπή ήταν αυτή που έμεινε σταθερή σε ποιότητα και αποτέλεσμα! Όλες οι υπόλοιπες ήταν «της μιας φοράς» επειδή ήταν μια κινητή μηχανή παραγωγής τραγουδιών! Γι’αυτό κι αυτός την έκανε με τη Δέσποινα Βανδή για Heaven όπου έζησε μεγάλες και μικρές στιγμές…. Δεν ξέρω αν πρέπει να τον κράξω τόσο, απλά πιστεύω ότι με τις δυσκολίες που περνά το ελληνικό τραγούδι σήμερα, θα μπορούσε να το χειριστεί εντελώς διαφορετικά για να μπορέσουν να πουν τραγούδια του και άλλοι μεγάλοι, όπως καλλιτέχνες και όχι μπουζουκοτραγουδιστές….























Για το τέλος δε θα μπορούσα φυσικά να αφήσω ασχολίαστες δηλώσεις μεγάλων καλλιτεχνών…. «Θα παίξω σε μία αγγλική ταινία, η οποία θα διαγωνιστεί και σε διεθνές φεστιβάλ όπου θα υποδυθώ τον Άγγλο φωτογράφο». Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, περιμένει με αγωνία να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, που θα πραγματοποιηθούν σε λίγο καιρό στην Ελλάδα! Ναι…. Ok… Φαίνεται φίλε μου δε σου’φτασε το κράξιμό μου τις προάλλες… πας για φρέσκα…. ΑΙΣΧΟΣ!

Ραντεβού την άλλη βδομάδα…. A votre!