Photobucket

6/5/11

VideoAnatomy
Lady Judas

Γράφει ο Costantino Cavali (Eumaios Design)

Η ανατρεπτική  Lady Gaga κάνει πάντα όλο τον πλανήτη να αναμένει την παρουσίαση των video clips της σε κάθε μέσο. Εκατομμύρια views στο youtube και ένα πιστό κοινό που την ακολουθεί φανατικά διαμορφώνοντας ένα στρατό αγάπης προς αυτό το ιδιόμορφο κορίτσι, καθιστά τη δύναμη της όλο και πιο πανίσχυρη. 
Η Αυτοκρατορία της Gaga εξαπλώνεται και προσηλυτίζει δημιουργώντας το ακάνθινο στεφάνι του Ιησού, με κάθε αγκάθι να αποτελεί την προέκταση του στην κάθε Ήπειρο. Χριστιανισμός, Ιουδαϊσμός, πίστη στο Κεμέτ (νέο-παγανιστική αίρεση που αναβιώνει την αιγυπτιακή θρησκεία) γίνονται ένα κράμα και το χυτό υλικό που θα σφυρηλατήσει το άγαλμα της “ηγέτιδας” Gaga στο νέο video clip “Judas”. Οι Δώδεκα Heavy Metal Απόστολοι έρχονται να κηρύξουν το Λόγο της Αλήθειας και της Προδοσίας του Judas

Σταυροί, η διπλή αιγυπτιακή διχάλα στα μάτια της Gaga (παραλλαγή του Αιγυπτιακού συμβόλου πίστης, δύναμης και ενεργητικότητας, αναπαριστά το μάτι του Θεού Όρου και υπενθυμίζει ότι ο Θεός βλέπει τα πάντα), η λευκή περούκα με τις μαύρες οριζόντιες ρίγες, η προσωποποίηση της Aιγύπτιας θεότητας “Hator” (η θεά της μουσικής, του χορού, του κρασιού και της αγάπης).

Ενδυμασίες- μάλλινοι χιτώνες όπως συνηθιζόταν την τότε εποχή αλλά με σύγχρονη εκδοχή, για τα μέλη του Χορού, και όλα αυτά μέσα σε ένα σκηνικό από άλλη εποχή μιας και η Gaga και οι Heavy Metal Απόστολοι μεταβαίνουν και περνούν τη γέφυρα που ουσιαστικά τους μεταφέρει στην άλλη διάσταση-Ζωή. Μια μυστική Συναγωγή, ένας νέος Πόντιος Πιλάτος, η Κάθαρση και το πλύσιμο των ποδιών από τη “Μαγδαληνή”, το φιλί του Ιούδα στο Χριστό και το ταπεινό ακάνθινο στεφάνι, Σύμβολα Μαρτυρίων των Αποστόλων, o Χορός της Σαλώμης, μετατρέπονται σε υπέρλαμπρα δρώμενα και σκηνές του ονείρου και της φαντασίωσης της Gaga.

Ένα δείπνο εις Εμμαούς με την ίδια την Lady Gaga.
Ένα video clip όπως μας έχει συνηθίσει η ιδιαίτερη προσωπικότητα της, αφήνετε στους οφθαλμούς μας ασκώντας κριτική με ειρωνική διάθεση προς τον Καθολικισμό αλλά και τον Ιουδαϊσμό όπως θα θεωρήσουν για μια ακόμη φορά οι συντηρητικοί των "Εκκλησιών". Εγώ απλά το βρήκα έξυπνο και τρομερά σύγχρονο…προσπερνώντας την εμμονή σε θρησκευτικά σύμβολα  που έχουν "ειπωθεί" και στο παρελθόν …

6 bugged up:

Petros είπε...

katapliktiko bravo Costantine !!!!

Ανώνυμος είπε...

mpravo kosti mou!!!!
Ria

Ανώνυμος είπε...

check my source

my website :: foreclosure home
Here is my blog : bank foreclosure

Ανώνυμος είπε...

Wow that was unuѕual. I just wгote an very long commеnt but after I clicked submіt
my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that оver again.
Аnyways, just wanted to say eхcеllent blog!


Here is my websitе :: get bigger boobs

Ανώνυμος είπε...

Hmm it looks liκе your sіte аte my fiгst comment (it was extremely
long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blоg.
I too am an аspiring blоg writeг
but I'm still new to everything. Do you have any recommendations for newbie blog writers? I'd certainly аppгeсiate it.


Here is my wеbpаge: how to get taller

Ανώνυμος είπε...

Hello ϳust wanted to give you a quicκ heaԁs up.
Τhе text іn your article seem to be runnіng off thе scгeen
in Opera. I'm not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I thought I'd post to let yοu know.
The dеѕign look grеat though! Hoрe you gеt the pгoblem ѕolνed soon.
Thanκs

Hеre iѕ my weblog ... lose fat fast