Photobucket

6/6/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Bjork, Lady GaGa, Kanye West, Hurts

# Έχοντας βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, και τις playlist των ραδιοφωνικών σταθμών, η καλύτερη λύση είναι τα διαδικτυακά ραδιόφωνα. Ένας φίλος μου πρότεινε σήμερα το AquaRadio.gr και πραγματικά τον ακούω non stop. Θετική ενέργεια, ποπ κι όχι μόνο διάθεση και κυρίως πολύ καλή μουσική. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα, σας αφήνω τώρα γιατί έβαλε Robyn!


# Ακούστε απόσπασμα από το νέο κομμάτι της Bjork "Crystalline" μέσα από το επερχόμενο project της "Biophilia".


# Οι αγαπημένοι Hurts εμφανίστηκαν στο μεγάλο φεστιβάλ της Γερμανίας Rock Am Ring. Δείτε στα παρακάτω video το συγκρότημα να ερμηνεύει την επιτυχία του "Stay" καθώς και το κλασικό "Confide in me" της Kylie Minogue σε μια ενδιαφέρουσα διασκευή.



# Μπορεί το "Monster" του Kanye West να βγήκε σε single εδώ κι 1 χρόνο, αλλά μόλις σήμερα έκανε πρεμιέρα το επίσημο video clip του στο official site του καλλιτέχνη. Το τραγούδι βρίσκεται στο #1 άλμπουμ του ράπερ "My beautiful dark twisted fantasy". Πριν δείτε το προκλητικό video διαβάστε την ανακοίνωση παρακάτω που το ακολουθεί. Παρακολουθείστε το εδώ!


# Ακόμα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της Lady GaGa διέρρευσε εδώ και μέρες στο διαδίκτυο. Ο τίτλος του "Earthquake" και το έγραψε η τραγουδίστρια μαζί με τον Space Cowboy. Γέφυρα από το τραγούδι χρησιμοποιήθηκε στο "Fashion of his love" που βρίσκεται μέσα στο τελευταίο της άλμπουμ "Born this way" (το οποίο απαγορεύτηκε στο Λίβανο επειδή θεωρήθηκε προσβλητικό στο Χριστιανισμό) και αποτελεί tribute στον Alexander McQueen. Ακούστε τα και τα δύο εδώ!