Photobucket

8/6/11

BugTV Πρωινό δελτίο
Christina Aguilera, Enrique Iglesias, Shania Twain, Robyn, Alexandra Burke, Sophie Ellis-Bextor, Matthew Morrison

# Δείτε την Christina Aguilera να ερμηνεύει μοναδικά το "Lady Marmalade" μαζί με τις διαγωνιζόμενες του talent show "The Voice" που είναι κριτής.



# Ο Enrique Iglesias εμφανίστηκε στο γαλλικό X Factor για να ερμηνεύσει το νέο του single "Dirty dancer" και τη μεγάλη του επιτυχία "Tonight".



# Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω το είδα στο twitter και γέλασα πάρα πολύ:
"If you play a Ke$ha song backwards, you hear messages from Satan. Even worse, if you play it forwards you hear Ke$ha."


# H Alexandra Burke εμφανίστηκε στον τελικό του X Factor Πολωνίας κι ερμήνευσε τη μεγάλη της επιτυχία "Bad boys" και το "Hallelujah".




# Η Sophie Ellis-Bextor εμφανίστηκε στην εκπομπή Style the Nation κι ερμήνευσε το νέο της single "Starlight" μέσα από το τελευταίο της album "Make a scene".



# O Matthew Morrison εμφανίστηκε στην εκπομπή So You Think You Can Dance της Αγγλίας για να ερμηνεύσει το τελευταίο του single "Still got tonight" μέσα από το ντεμπούτο άλμπουμ με τίτλο το όνομά του.



# Αυτό είναι το πολύ εμπνευσμένο εξώφυλλο του νέου single της Shania Twain "Today (is your day)" που κυκλοφορεί 12 Ιουνίου.




# Για το τέλος σας άφησα το καλύτερο. H Robyn εμφανίστηκε στο Trocadero (δυστυχώς όχι το δικό μας) κι ερμήνευσε την επιτυχία της "Dancing on my own".

2 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Look At This Site

Also visit my web blog - lawyer leads
Here is my web site :: seo for attorneys

Ανώνυμος είπε...

7 Useful Promoting Ideas

Also visit my web page ... attorney leads
Also see my website: legal leads