Photobucket

5/6/11

BugTV Πρωινό δελτίο
Coldplay, Beyonce, Lady GaGa, Eminem, 30 Seconds to Mars, Rick Astley, Nicole Scherzinger, Nerina Pallot, Consoul Trainin'

# Οι Coldplay εμφανίστηκαν στο μεγάλο φεστιβάλ της Γερμανίας Rock Am Ring κι ερμήνευσαν μεταξύ άλλων και το νέο τους single "Every teardrop is a waterfall". Τα φαλτσάκια πάνε κι έρχονται αλλά οκ, τους αγαπάμε. Δείτε το νέο single κι ένα medley από τραγούδια που είπαν ζωντανά.




# Δείτε, ή μάλλον απολαύστε ελεύθερα τον Jared Leto από τους 30 Seconds to Mars στη διαφήμιση για τη νέα κολώνια της Hugo Boss.

# Δείτε στο παρακάτω video το flash mob που έκαναν fans της Lady GaGa στη Νέα Υόρκη, πραγματικά απολαυστικό video!

# Μιας και μιλάμε για τη Lady GaGa, ακούστε το νέο τραγούδι των Bad Meets Evil, project του Eminem, με τίτλο "A Kiss" στο οποίο χαρακτηρίζει τη GaGa ως "male lady" αναφερόμενος στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι είναι ερμαφρόδιτη.



# Ακούστε το εξαιρετικό remix που έκανε ο Consoul Trainin' στη μεγάλη επιτυχία του Rick Astley "Never gonna give you up". Kατεβάστε το δωρεάν εδώ!

# H Nicole Scherzinger εμφανίστηκε στην εκπομπή Britain's Got Talent κι ερμήνευσε το τελευταίο της single "Right there" μέσα από το άλμπουμ "Killer love".



# Ακούστε και δείτε το νέο video clip της Αγγλίδας Nerina Pallot "Put your hands up" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ της "Year of the wolf" που κυκλοφορεί 13 Ιουνίου. Το τραγούδι αυτό ήταν να το τραγουδήσει αρχικά η Kylie Minogue στο άλμπουμ της "Aphrodite", αλλά τελικά προτίμησε το "Put your hands up (if you feel love)". H Nerina έγραψε δύο τραγούδια για το άλμπουμ της Kylie, το ομώνυμο και το single "Better than today".


# Αυτό είναι το επίσημο tracklist της deluxe edition από το επερχόμενο άλμπουμ της Beyonce "4".


1. 1+1
2. I Care
3. I Miss you
4. Best Thing I Never Had
5. Party (ft. Andre 3000)
6. Rather Die Young
7. Start Over
8. Love On Top
9. Countdown
10. End Of Time
11. I Was Here
12. Run The World (Girls)

CD 2

1. Lay Up Under Me
2. Schoolin' Life
3. Dance For You 06:15
4. Run The World (Girls) - (Kaskade Club Remix)
5. Run The World (Girls) - (RedTop Club Remix)
6. Run The World (Girls) - (Jochen Simms Club Remix)