Photobucket

3/6/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Damien Rice, Florence & the Machine, NKOTBSB, Melanie C, Lykke Li, Dev, The Pierces, Nicola Roberts, Kelly Clarkson, Jessica 6, Ελένη Τσαλιγοπούλου

# Οι Florence & the Machine συμμετέχουν στο tribute album για τον Buddy Holly "Rave on Buddy Holly", με το τραγούδι "Not fade away". Το άλμπουμ κυκλοφορεί 28 Ιουνίου, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο video!

# Κι από εκεί που χάσαμε τα ίχνη του, κι έχει να βγάλει άλμπουμ πάνω από 4 χρόνια, ο πολύ αγαπημένος μου Damien Rice συμμετέχει με δύο τραγούδια ("Uncomfortable" και "Everything you're not supposed to be") στο άλμπουμ της γνωστής Γαλλίδας ηθοποιού, μοντέλου και δημιουργού Melanie Laurent "En t'attendant". Ακούστε τα εδώ!

# Πάρτε μια γεύση από το b'side "Stop the train" μέσα από το ολοκαίνουριο single της Melanie C "Rock me" που κυκλοφορεί επίσημα στις 24 Ιουνίου, ενώ στο παρακάτω video θα δείτε και backstage από τη φωτογράφηση για το νέο της άλμπουμ.

# Απολαύστε την υπέροχη Lykke Li στην εμφάνιση που έκανε για τη συναυλία της εκπομπής του Jimmy Kimmel ερμηνεύοντας την επιτυχία της "Get some" μέσα από το τελευταίο της άλμπουμ "Wounded rhymes", που αν δεν έχετε ακούσει ακόμα ΤΡΕΞΤΕ!

# H Dev, γνωστή από τα φωνητικά της στην τεράστια επιτυχία "Like a G6" των Far East Movement και το "Bass down low", κυκλοφόρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα διασκευή του θρυλικού "Call me" των Blondie.

# Οι αγαπημένες μου The Pierces εμφανίστηκαν στο Saturday Night Show για να ερμηνεύσουν το εκπληκτικό "You'll be mine" μέσα από το τελευταίο τους άλμπουμ "You & I".

# Χτες είδαμε το teaser, σήμερα δείτε ολόκληρο το νέο video clip της Nicola Roberts για το πρώτο της σόλο single μετά της Girls Aloud, με τίτλο "Beat of my drum".

# Ακούστε 12'' από το νέο single της Kelly Clarkson "Let me down". Πώς έγινες έτσι ρε κοπελιά?


# Δείτε τους NKOTBSB (New Kids On The Block+Backstreet Boys) να ερμηνεύουν το νέο τους single "Don't turn out the lights" κι ένα medley από μπαλάντες τους στην εκπομπή Today Show. Ζορίζονται λίγο ή μου φαίνεται? Just give it up guys!


# ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ τους Jessica 6 και το πολύ δυνατό κομμάτι τους "White horse" μέσα από το πρώτο τους άλμπουμ "See the light". Σε ένα τραγούδι, το επίσης υπέροχο "Prisoner of love", συμμετέχει ο Antony Hegarty των Antony & the Johnsons.

# Η μεγάλη μου αδυναμία Ελένη Τσαλιγοπούλου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στις 24 Ιουνίου στο θέατρο του Λυκαβηττού για να παρουσιάσει τραγούδια από το νέο της δίσκο "Τα-ρι-ρα", καθώς και αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία της. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε εδώ!