Photobucket

8/6/11

BugTV deluxe edition
Michael Jackson, Queen, Beyonce, Christina Aguilera, Lady GaGa, Darren Hayes, Rihanna, Eminem, Sophie Ellis-Bextor, Far East Movement, Sara Bareilles, Καίτη Γαρμπή, OtherView feat. Mark Angelo

# Διαβάστε την απάντηση της Beyonce για το νέο της άλμπουμ "4" που διέρρευσε 2 βδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Η τραγουδίστρια ψύχραιμη λέει πως ενώ δεν θα ήθελε με αυτό τον τρόπο να παρουσιαστούν τα νέα της τραγούδια, είναι πολύ χαρούμενη από τη θετική ανταπόκριση που είχαν στους θαυμαστές της.
# Η Christina Aguilera μιλάει πρώτη φορά για το νέο της άλμπουμ. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, η οποία ετοιμάζει τη νέα της δουλειά παράλληλα με το talent show που είναι κριτής, το νέο άλμπουμ θα είναι πιο "εσωτερικό" και συναισθηματικό, και θα αφήσει τη δημιουργικότητά και τις ιδέες της να κυλήσουν φυσικά και αβίαστα. Δείτε την στο παρακάτω video στο οποίο εκτός από το νέο άλμπουμ μιλάει και για το The Voice!


# Παραμένουμε στο The Voice και στο απίστευτο medley στους Queen που έκαναν οι κριτές του talent show Christina Aguilera, Cee-Lo, Adam Levine και Blake Shelton.


# Ώρα να γελάσουμε λίγο! Δείτε μια από τις εμφανίσεις που έκανε η Rihanna σε συναυλία της στο Τορόντο. No comments! (Οι photo είναι από το WotYouGot)





































# Δείτε τη Lady GaGa να τραγουδάει με την Patti LaBelle σε πάρτι που έγινε προχτές μετά τα βραβεία μόδας CFDA. Παρακάτω δείτε και το άθλιο πραγματικά εξώφυλλο που έκανε για το Γερμανικό περιοδικό Spex. 


# Δείτε το νέο video clip των Far East Movement για το τελευταίο τους single "So what?" μέσα από το άλμπουμ "Free wired".

# Δείτε το video trailer για το νέο video clip "Behind the mask" του Michael Jackson μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ του "Michael".



# Το νέο single του Darren Hayes έχει τον τίτλο "Talk talk talk" και θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στα i-Tunes και το ραδιόφωνο στις 24 Ιουνίου. Το single θα περιέχει ως b'side μια διασκευή του "Angel" της Madonna.




# H Sophie Ellis-Bextor εμφανίστηκε στο βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό RockFM 97.4 κι ερμήνευσε σε acoustic versions τις επιτυχίες της "Murder on the dancefloor", "Bittersweet" και "Starlight".

# Δείτε την υπέροχη Sara Bareilles να ερμηνεύει την επιτυχία της "Uncharted" στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.

# Αυτό είναι το νέο video clip του project του Eminem Bad Meets Evil για το τραγούδι "Fast lane" μέσα από το νέο τους άλμπουμ "Hell: The Sequel".

# Κατέφτασε και το νέο video clip των αγαπημένων μου Mark Angelo και OtherView με τίτλο "I'm the one". Μόνο που το video είναι μετριοκλισέ όπως και το κομμάτι και μου τι σπάει απίστευτα όταν μέσω ενός video clip πλασάρουν διαφημιστικά προϊόντα, στην προκειμένη περίπτωση το Carroten.



# ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αγαπημένη μας Καίτη Γαρμπή που έχει σήμερα τα γενέθλια της. Να τα εκατοστήσει και να παραμείνει αυτή η γλυκιά, αξιοπρεπής παρουσία που είναι όλα αυτά τα χρόνια και κάνει τον κόσμο να την αγαπάει πάνω από δυο δεκαετίες. Μας έχει χαρίσει πολλά τραγούδια που μας έχουν αγγίξει, τα έχουμε χορέψει ή τα'χουμε συνδέσει με δικές μας στιγμές. Το παρακάτω κομμάτι είναι ένα από αυτά!


1 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Thanks for a marνelоus postіng! I genuinely enjoyеԁ reading it,
you might be a gгеаt аuthor.
I will enѕure that Ι bookmark yοuг blog and maу сome bаck dοwn the road.

I want to encourage one to соntinue
your grеat ρosts, have a nice morning!


My weblοg how to lose belly fat