Photobucket

6/6/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Gwen Stefani, Adele, Lady GaGa, Britney Spears, Aqua, Ida Corr, Medina, Skylar Grey, Ήβη Αδάμου

# Για όσους περιμένετε να επιστρέψει στη σόλο καριέρα της η Gwen Stefani θα απογοητευτείτε μιας και η τραγουδίστρια δήλωσε στο Entertainment Weekly πως η σόλο καριέρα της έχει τελειώσει και ήταν απλά "one moment in time" που κράτησε παραπάνω απ'όσο έπρεπε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα συνεχίσουν οι No Doubt με βασική τους τραγουδίστρια την Gwen. Αντιθέτως ετοιμάζουν τη μεγάλη τους δισκογραφική επιστροφή, 10 χρόνια μετά το "Rock steady".


# Στις 4 Ιουλίου κυκλοφορεί το νέο single της Adele "Set fire to the rain" μέσα από το #1 άλμπουμ της "21". Ακούστε το live καθώς και σε ένα εξαιρετικό remix από τον Thomas Gold!


# H Lady GaGa μέσα από το προσωπικό της twitter δήλωσε το θαυμασμό της για τη Juliet Lloyd που ερμηνεύει την επιτυχία της "The edge of glory". Ακούστε την κι εσείς στο παρακάτω video!

# Αυτό είναι το επίσημο video clip της νέας σούπερ χορευτικής επιτυχίας της Δανέζας Ida Corr "What goes around comes around".


# Μιας και είμαστε Δανία, ακούστε το νέο single της Medina με τίτλο "For Altid" (στα ελληνικά σημαίνει "Για πάντα") που κυκλοφορεί από τέλη Μαίου και θα βρίσκεται στο επερχόμενο άλμπουμ της που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.


# Κι από τη Δανία στη Νορβηγία και τους Aqua. Μετά το "How R U Doin'?" το οποίο δεν άκουσε άνθρωπος και πέρασε εντελώς απαρατήρητο, αποφάσισαν να το κάνουν λίγο πιο πικάντικο μπας και τους πάρει χαμπάρι κανείς. Έτσι το νέο τους single θα έχει τίτλο "Fuck me like a robot" και θα βρίσκεται στο νέο, άτιτλο ακόμα, άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Πάρτε μια γεύση από το τραγούδι μέσα από μια live εμφάνιση που το παρουσίασαν.


# H Skylar Grey που βρίσκεται πίσω από τη μεγάλη επιτυχία του Eminem και της Rihanna "Love the way you lie" κυκλοφορεί το νέο της ενδιαφέρον single "Dance without you" μέσα από το ντεμπούτο άλμπουμ της που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.


# Πόσο τραγικό είναι το εξώφυλλο του νέου single της Britney Spears "I wanna go"? Με χάλια το 10, μάλλον 12 θα το βαθμολογούσα.


# Και πάμε σε μουσική για νηπιαγωγείο. Μιλάω φυσικά για την Ήβη Αδάμου που θέλουν σώνει και ντε να μας την κάνουν πλύση εγκεφάλου. Δείτε στο παρακάτω video την κοπελιά να μιλάει για το νέο της άλμπουμ "Σαν ένα όνειρο" που κυκλοφορεί τέλη του μήνα, ενώ θα πάρετε και μια γεύση από 6 κομμάτια του άλμπουμ, μεταξύ των οποίων και το πρώτο single "Κάνω μια ευχή" που της έγραψαν οι Stavento. Στίχους που ακόμα και τα παιδιά του δημοτικού θα έγραφαν καλύτερους και μουσική τόσο κλισέ και χαζή που θες να χώσεις μολύβι Faber Castell στ'αυτιά σου.

8 bugged up:

Leviathan είπε...

No Doubt agapimenoi!!!!!!!!!!! kalinixta! :) kiss!

Ανώνυμος είπε...

posos malakas ise ?

Ανώνυμος είπε...

μαλακιστηρι θα ηθελες να ειχες εστω κ 1 χαρισμα απ τ πακετο της Ηβαρας! τα τραγουδια της τα σπανε κ δε σε αναγκασε κανεις να τα ακουσεις!παλιοαρχιδι.τα εκλεκτα τραγουδια και οι ομορφοι εσωτερικα καλλιτεχνες ειναι κ για το αντιστοιχο κοινο.οχι για τα δικα σου σαπια αυτια.

Ανώνυμος είπε...

Click Here To Find Out More

Here is my weblog - chapter 11
My blog post :: how to file for bankruptcy

Ανώνυμος είπε...

Driving test successfully pass gambling in a flash and number of specifics

Also visit my web site ... legal leads
Here is my web-site : lawyer search engine optimization

Ανώνυμος είπε...

Click To Find Out More

Here is my webpage :: attorney lead generation
Stop by my page :: seo for lawyers

Ανώνυμος είπε...

І гeally like yоur blog.. vеry nice coloгѕ &
themе. Did you mаke this webѕite yourself or ԁid уou
hіre someone to do it for you? Ρlz answer back as I'm looking to create my own blog and would like to know where u got this from. many thanks

Feel free to surf to my web page - natural breast enlargement

Ανώνυμος είπε...

Hello I аm ѕo glad I found уour web sіte, I
really found you by mistаke, ωhile I was browsing
on Aѕkjeevе for something elѕe, Anyωayѕ I am heгe
now and ωoulԁ ϳust like to sау cheеrs for
a incrediblе post аnd a all round enjoyable blog (I alsο lovе the theme/design), I don�t hаve time to look over it all at the minute
but I havе ѕavеd it and also addеd
in your RSЅ feeԁs, so when I haѵe tіme I will bе
back to read a grеat deal more, Pleaѕe dо kеep uр the ѕupeгb
work.

Also viѕit my web blog: burn belly fat fast