Photobucket

1/6/11

BugTV Πρωινό δελτίο
Lady GaGa, Beyonce, Gloria Estefan, Shakira, Schiller, Sheryl Crow

# H Lady GaGa κατάφερε το πρώτο της #1 στα albums της Αμερικής. Το "Born this way" πήγε κατευθείαν στην κορυφή του Billboard πουλώντας 1.108.000 αντίτυπα την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Σίγουρα βοήθησε και η τιμή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon όπου πωλούνταν στην τιμή των μόλις 0.99 δολαρίων. To "The Fame" είχε φτάσει μέχρι το #2, ενώ το "The Fame Monster" στο #5.



# Ακούστε το ολοκαίνουριο single της Beyonce "Best thing I never had" μέσα από το νέο της άλμπουμ "4" που κυκλοφορεί 24 Ιουνίου.



# Πάρτε μια γεύση από το ολοκαίνουριο τραγούδι της Gloria Estefan "Wepa!" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ της "Miss Little Havana".


# Δείτε το επίσημο lyrics video του νέου single της Shakira "Rabiosa" μέσα από το τελευταίο της άλμπουμ "Sale el sol".

# Ο αγαπημένος μας Schiller έρχεται στην Ελλάδα. Στις 4 Νοεμβρίου θα εμφανιστεί στο Gagarin 205 στην Αθήνα, ενώ την επόμενη μέρα στο Block33 της Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια και τα σημεία προπώλησης εδώ!

# Δείτε την αγαπημένη μου Sheryl Crow να ερμηνεύει την κομματάρα "My favorite mistake" μέσα από το νέο της DVD με τίτλο "Miles from Memphis: Live at the Pantages Theatre" που κυκλοφορεί 7 Ιουνίου.