Photobucket

3/6/11

BugTV Πρωινό δελτίο
P!nk, Shania Twain, Lady GaGa, Bruno Mars, Eminem, Christina Aguilera, Beyonce, Adam Lambert, Brian McFadden, Kaiser Chiefs, Τάμτα

# Lady GaGa goes Bollywood! Η τραγουδίστρια δήλωσε πως σχεδιάζει να "φέρει" τη μουσική της στην Ινδία και τώρα που έχει τα χρήματα για να ταξιδέψει το βρίσκει μια πολύ καλή ευκαιρία. Ήδη η τραγουδίστρια ήρθε σε επαφή με τους διάσημους Ινδούς παραγωγούς Salim & Sulaiman και Panjabi MC για remixes του "Judas". Ακούστε και τα δύο εδώ!




# Πηγές αναφέρουν πως ο Adam Lambert ηχογράφησε ντουέτο με τη Christina Aguilera για το νέο του άλμπουμ. Ο τραγουδιστής συνεργάστηκε για το άλμπουμ με τη Sia η οποία έγραψε μερικά από τα καλύτερα tracks του "Bionic" της Aguilera και για το soundtrack του "Burlesque".




# H αγαπημένη μας P!nk έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μοιράζεται τη χαρά της με το κόσμο μέσω του προσωπικού της twitter.




# Ακούστε τη συνεργασία του Eminem με τον Bruno Mars για το τραγούδι "Lighters" μέσα από το νέο EP των Bad Meets Evil με τίτλο "Hell: The Sequel".



# Γκρεμίστηκαν οι φούρνοι! Η Shania Twain μετά από 6 χρόνια απουσίας βγάζει επιτέλους νέο single. Το τραγούδι έχει τίτλο "Today (is your day)" και θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου στο τελευταίο επεισόδιο του show της "Why not? with Shania Twain" καθώς και στα i-tunes. Ακούστε να κάνει πρόβα το τραγούδι μέσα από την εκπομπή της.



# Σε συνέντευξή της η Beyonce δήλωσε πως έμπνευση για το νέο της άλμπουμ "4" αποτέλεσαν μεταξύ άλλων και οι Adele, Florence & the Machine και Prince.



# Ακούστε το νέο διπλό single του Brian McFadden "Come party/ That's how life goes" το οποίο κυκλοφορεί.



# Μετά το κράξιμο που της έριξε η P!nk για τα δικαιώματα των ζώων, τα βαμμένα ροζ άλογα κόπηκαν από το νέο video clip της γκόμενας του Justin Bieber, Selena Gomez, για το τραγούδι "Love you like a love song".




# Οι Kaiser Chiefs ξάφνιασαν τους fans τους κυκλοφορώντας το νέο τους άλμπουμ "The future is medieval" σήμερα. Μάλιστα αγοράζοντας ψηφιακά το άλμπουμ, οι θαυμαστές τους μπορούν να διαλέξουν τα 10 από τα 20 tracks του άλμπουμ και να φτιάξουν όπως θέλουν το tracklist καθώς και το artwork. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ!




# Η Τάμτα βρέθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και φυσικά τραγούδησε και ζωντανά. Δείτε τη στο παρακάτω video να ερμηνεύει το "Kiss" του Prince μαζί με τους 48 Ώρες, και την επιτυχία της "Tonight".

4 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Ηmm is anуone еlse experiencing ргoblems with thе imageѕ on this blog loаding?
Ӏ'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the blog.
Anу fеedbaсκ ωοuld bе greаtly apрrеciateԁ.


Take a loοk at mу ωeb site: make boobs bigger

Ανώνυμος είπε...

Great blog уou have here but I waѕ wаnting
tо know if you κnew οf anу diѕcussion boаrds that coѵeг the
samе topicѕ discusseԁ heгe?

Ι'd really love to be a part of online community where I can get responses from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thanks a lot!

Here is my web blog ... breast enlargement without surgery

Ανώνυμος είπε...

Gгeat post hoωever , I was wonderіng if you could wгite a litte morе on this subϳect?
I'd be very grateful if you could elaborate a little bit more. Thank you!

Feel free to visit my website - colonic irrigation birmingham UK

Ανώνυμος είπε...

Hi just ωanted tο gіvе you а quісk headѕ up and let
уou know a few οf thе рictureѕ
aren't loading properly. I'm not suге why but I think
its a linκing issue. І've tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

Here is my web-site :: easy wood projects