Photobucket

2/6/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Whitney Houston, Amy Winehouse, Jennifer Lopez, Robbie Williams, Robyn, Enrique Iglesias, Kat DeLuna, Nicola Roberts, Mattyas, Slick Beats, Τάμτα, Στέφανος Δημοσθένους

# Άσχημα τα πράγματα για τη Whitney Houston. Σύμφωνα με τη National Enquirer οι γιατροί ανακοίνωσαν στην τραγουδίστρια ότι πάσχει από σοβαρή μορφή εμφυσήματος στον πνεύμονα και πρέπει επειγόντως να κόψει το κάπνισμα αλλιώς θα της στοιχίσει τη ζωή. H τραγουδίστρια δηλώνει ανένδοτη στο να το κόψει. Να σας θυμίσω ότι η κόρη της, μόλις 18 χρονών, μπήκε πρόσφατα σε κλινική αποτοξίνωσης λόγω κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών.




# Μετά από μια βδομάδα νοσηλείας βγήκε τελικά από την κλινική αποτοξίνωσης η Amy Winehouse και δηλώνει πανέτοιμη κι ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσει περιοδεία. Ας ελπίσουμε να τα καταφέρει, να κερδίσει την αξιοπρέπεια που έχει χάσει και να ακούσουμε κανένα νέο τραγουδάκι ε?




# Νέο άλμπουμ ετοιμάζει ο Robbie Williams με συνεργάτη τον Gary Barlow. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή που μίλησε στο Esquire το ύφος του άλμπουμ θα θυμίζει John Lennon και Paul McCartney, κάτι το οποίο του πρότεινε ο Gary. Παρ'όλο που οι Take That είναι απασχολημένοι αυτό το διάστημα με την περιοδεία τους, βρίσκουν χρόνο για να ηχογραφήσουν κομμάτια για το άλμπουμ του Robbie.




# H πολυαγαπημένη μου Robyn κυκλοφόρησε το νέο video clip για το τελευταίο της single "Call your girlfriend" μέσα από την τριλογία "Body talk" που έβγαλε κομματάρες όπως "Dancing on my own", "Indestructible" και "Hang with me". Το "Call your girlfriend" βρίσκεται έφτασε στο #11 του Hot Dance Club Songs του Billboard.

# Δείτε το teaser από το επερχόμενο video clip του Enrique Iglesias με τους Usher και Lil Wayne με τίτλο "Dirty dancer", μέσα από το άλμπουμ "Euphoria".

# Ένα ολοκαίνουριο τραγούδι της Kat DeLuna διέρρευσε σήμερα στο διαδίκτυο. Ο τίτλος του "Mr. Hollywood". Ακούστε το εδώ!

# Ακούστε το πρώτο σόλο single της Nicola Roberts των Girls Aloud με τίτλο "Beat of my drum". Το τραγούδι κυκλοφορεί 5 Ιουνίου ενώ σύντομα θα δούμε και το επίσημο video clip. To single θα περιλαμβάνεται στο άλμπουμ "Cinderella's Eyes" που κυκλοφορεί το φθινόπωρο. Ακούστε το εξαιρετικά catchy "Beat of my drum" που "βρωμάει" επιτυχία από χιλιόμετρα και δείτε το teaser από το video!


# Οι ανερχόμενοι Έλληνες Slick Beats μας αιφνιδίασαν ευχάριστα σήμερα με το video clip του single τους "Just do me right". Το τραγούδι θα γίνει ΆΝΕΤΑ επιτυχία και είμαι σίγουρος θα ακουστεί πολύ το καλοκαίρι. Στο video clip συμμετέχει η κουκλάρα Κρυσταλλία των OtherView. Μάθετε τα πάντα για τους Slick Beats στην επίσημη τους σελίδα στο Facebook!

# Μετά τις επιτυχίες "Μ'αγαπάς, σ'αγαπώ", "Φταίξαμε κι οι δυο", "Ό,τι αγαπάς να σε πληγώνει" και το πολύ αγαπημένο μου "Πάντα εκεί", το νέο single του Στέφανου Δημοσθένους είναι το καλοκαιρινό "Έχεις πιάσει το ρυθμό", μέσα από το τελευταίο του άλμπουμ "Τόσο απλά" το οποίο έχω λιώσει πραγματικά!

# Οκ, το "Secret love" ήταν σούπερ, αλλά γιατί όταν κάποιοι καλλιτέχνες κάνουν ένα μεγάλο hit μετά θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία βγάζοντας κακέκτυπα του? Η καμπάνα χτυπάει για τον Mattyas και το νέο του single "Mi amor", το οποίο μοιάζει με το προηγούμενο single του "Missing you" το οποίο μοιάζει ελεεινά στο "Secret love". Ουφ, κουράστηκα! Enough με τη ρουμανοdance!



GOSSIP #1: Έξαλλη έγινε η Τάμτα και το δήλωσε και στο προσωπικό της twitter γράφοντας "Ο Θεός να φυλάξει με τη σχέση που μόλις άκουσα ότι μου χρεώνουν. Μεγάλη φαντασία πάντως" αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να διατηρεί σχέση με τον πρώην της Άννας Βίσση Χρήστο Ψωμόπουλο. Όπως και να'χει, σύντομα θα έχουμε το νέο video clip για το "Tonight" κι αυτό μας νοιάζει περισσότερο!


















GOSSIP #2:Το φως της δημοσιότητας θα δει η sextape που είχε γυρίσει η Jennifer Lopez το 1997 με τον τότε σύζυγό της Ojani Noa κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Παρ'όλο που η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια για να σταματήσει η διακίνηση της βιντεοκασέτας, δικαστής του Λος Άντζελες ψήφισε κατά της λατίνας σταρ κι έτσι...

5 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Hello There. I discovered your blog using msn.
That is a very smartly written article. I will be sure to bookmark
it and return to learn extra of your useful info. Thank you for the post.
I'll certainly return.

My homepage ... arbnb.com

Ανώνυμος είπε...

Fantastic website you have here but I was curious about if you knew of
any message boards that cover the same topics discussed here?
I'd really like to be a part of group where I can get responses from
other experienced people that share the same interest.
If you have any suggestions, please let me know.
Kudos!

Feel free to surf to my web-site: medicare Butte Montana

Ανώνυμος είπε...

Main criteria of safe diet pills for diabetics are
as follows. (A word of warning: An excess of these sex hormones
has been linked to a greater risk of prostate and breast cancers so it
may be beneficial, and for a good reason, that DHEA
falls off naturally with age. o - The fact that the fiber too
is non-soluble makes both of the elements practically unavailable to the body.



Review my web-site; pastillas economicas para bajar de peso rapidamente

Ανώνυμος είπε...

Hi there! Someone in my Facebook group shared this
site with us so I came to look it over. I'm definitely enjoying the information. I'm book-marking and will be tweeting this to my followers!
Great blog and terrific style and design.

My website; goji actives, Pbwmjapan.com,

Ανώνυμος είπε...

It's remarkable to pay a visit this website and reading the views of all colleagues concerning this article, while I am also zealous of getting knowledge.


My homepage penis förstoring