Photobucket

3/6/11

ΚραξTV
Επεισόδιο 6

Γράφει ο Giorgio Xamenos


Κι ενώ οι Αγανακτισμένοι Έλληνες είναι στους δρόμους και διαδηλώνουν για τα σκληρά μέτρα που καλείται για μια αποτυχημένη φορά να λάβει η κυβέρνηση της χώρας μας, θα ήθελα κι εγώ να βγω στους δρόμους και να δηλώσω αγανακτισμένος! Αγανακτισμένος με τα όσα ακούω και βλέπω στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας!


Με ανοιχτή επιστολή τους σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους πολίτες που διαμαρτύρονται στο Σύνταγμα ο Γιάννης Κότσιρας και ο Σταμάτης Κραουνάκης. Στην επιστολή του, ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρει: "Γεια σας! Είμαι μαζί με όλα μου τα παιδιά, 24 τον αριθμό. Είμαστε εκεί συνέχεια, ό,τι θέλετε, όπου νομίζετε". Μάλιστα, τους στέλνει το καινούριο του τραγούδι που ερμηνεύει με τον Δημήτρη Μητροπάνο και έχει τίτλο "Κατσαρόλα". Ωραία συμπαράσταση! Από το σπίτι… Εγώ ξέρεις σε πόσους συμπαραστέκομαι έτσι φίλε Σταμάτη μας…


Ύστερα από το πρώτο σοκ πάω κι εγώ ήσυχος ήσυχος να διαβάσω κανά κουτσομπολιό στις φυλλάδες και τι να δω!!!! Μαρινέλλα – Θεοδωρίδου ΜΑΖΙ! Και λέω, μην είναι η εκπομπή, του άλλοτε σοβαρού Λιάτσου στο Mega, που έκανε και κάποια νούμερα??? Αλλά μάταια ονειροπόλησα για δευτερόλεπτα! Είναι γεγονός… «η συνεργασία της χρονιάς» λένε κάποιοι, «η συνεργασία που όλοι περιμέναμε» λένε οι άλλοι….. μα ρε παιδιά, μόνο εμένα μου κακοφαίνεται αυτή η συνεργασία? Που κολλάει η Μαρινέλλα που έχει γίνει κλασική αξία με τη Θεοδωρίδου? Από το τεράστιο Παλλάς και τις μουσικές παραστάσεις, τι τα θες τα σκυλομάγαζα κούκλα μου? Αξίζει να ρίξεις το όνομά σου για τα χρήματα μιας σεζόν? Ή μήπως θες ο κόσμος να σου πει «μη γυρίσεις ξανά» που λέει στον Πάριο επειδή τον έφαγαν τα μπουζούκια? Βέβαια έχω κι ακόμα μια απορία… Νατάσα μου καλή, τα τραγούδια της ιέρειας Μαρινέλλας τα ξέρεις??? Γιατί καλό το studio live σου, όπου τραγούδησες κάποια κομμάτια της, αλλά εδώ μιλάμε για ιστορία…. Τελοσπάντων, μέχρι να δω αποτέλεσμα δεν μπορώ να τοποθετηθώ περεταίρω! Σίγουρα ήταν από τα πιο δυνατά χαρτιά αυτό που έπαιξε η Νατάσα αυτή τη σεζόν! Άντε να δούμε και τις υπόλοιπες….


Και πάνω που λέω να παρατήσω τις φυλλάδες να διαβάσω τίποτα σοβαρό, να σου και η Δέσποινα Βανδή στο Μικρό Παλλάς σε σκηνοθεσία Ρήγα-Αποστόλου! Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα συνυπάρξει ο κορεσμένος πλέον Φοίβος με το δίδυμο των επιτυχιών αλλά Ok…. Πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι καλό, αν υπογράψουν τελικά! Βέβαια αν ισχύει το ότι θα είναι μαζί της ο Γεωργούλης, απλά θα ήθελα να δηλώσω το ΑΙΣΧΟΣ φωναχτά καθώς δεν θα προσφέρει τίποτα το ελάχιστο ταλέντο του τίποτα…. Εξάλλου εκτός του «Είσαι το ταίρι μου» δεν έκανε και τίποτα εκτός από το να φύγει για America με την πλούσια γενειάδα του…. Κι ο Αη Βασίλης το κάνει κάθε χρόνο! Δεν τον προσφωνούμε «ηθοποιό» όμως…..


Και για να το ελαφρύνω λίγο πριν το κλείσιμο…. Ποια μεγάλη λαϊκή αοιδός είπε τα ακόλουθα: «Εγώ είμαι ελεύθερη. Ας ελευθερωθεί και ο κύριος από εκεί που είναι, και μιλάμε»! Μα ποια άλλη βέβαια???? H Lady Angela για τον κύριο Στηβ Κακέτση! Βεβαίως… τώρα είναι αυτό επανασύνδεση? Ξέμεινε πάλι από λεφτά? Τι να σας πω! Όπως και να'χει λίγο με ενδιαφέρει….

Καλή εβδομάδα να έχουμε φίλοι μου και καλό μήνα!!! A votre….

2 bugged up:

mahler76 είπε...

Marinela Theodoridou mazi??????? ta ekriktika mou twra!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Bonuses

Also visit my blog :: file for bankruptcy
Feel free to surf my site :: bankruptcy attorney