Photobucket

23/2/11

Τα 10 πιο όμορφα "παράξενα" ντουέτα της ξένης μουσικής!

Πολλές φορές βλέπουμε καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής ή που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, να συνεργάζονται, με αποτέλεσμα κάτι πολύ όμορφο, διαφορετικό και απρόβλεπτο. Διάλεξα τα 10 πιο αγαπημένα μου ντουέτα, αποτέλεσμα αυτής της όμορφης "περίεργης" συνεύρεσης, και σας τα παρουσιάζω με σειρά προτίμησης!

10. ERIC ADAMS (MANOWAR) & SARAH BRIGHTMAN "Where Eagles Fly" (2007)
Photobucket


09
. COLDPLAY & KYLIE MINOGUE "Lhuna" (2008)
Photobucket


08
. PET SHOP BOYS & DAVID BOWIE "Hallo Spaceboy" (1995)
Photobucket


07
. EMINEM feat. DIDO "Stan" (2000)
Photobucket


06
. YOUSSOU N'DOUR & NENEH CHERRY "7 Seconds" (1994)
Photobucket


05
. STING & CHEB MAMI "Desert Rose" (1999)
Photobucket


04
. RUN DMC & AEROSMITH "Walk This Way" (1986)
Photobucket


03
. SISTERS OF MERCY feat. OFRA HAZA "Temple of Love" (1992)
Photobucket


02
. PRIMAL SCREAM feat. KATE MOSS "Some Velvet Morning" (2003)
Photobucket


01
. NICK CAVE & KYLIE MINOGUE "Where the Wild Roses Grow" (1995)

Photobucket

21/2/11

Καίτη Γαρμπή "ΠΑΖΛ"
Ο νέος της δίσκος στο μικροσκόπιο του Music Bug

Όταν η Άννα Βίσση τραγουδάει για νύχια μέσα από το τελευταίο άλμπουμ της με το Νίκο Καρβέλα, η Καίτη Γαρμπή ερμηνεύει για άλλη μια φορά Νίκο Αντύπα και ξαφνιάζει ευχάριστα. Να υπενθυμίσω ότι δεν είμαι φανατικός της Καίτης Γαρμπή, ωστόσο μου είναι πολύ συμπαθής και την εκτιμώ. Το 2008 είχε βγάλει ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς με το "Καινούρια εγώ" κι ας μην είχε την απήχηση που του άξιζε.
Φαίνεται να έχει αρχίσει από τότε μια νέα εποχή για την Καίτη Γαρμπή, μιας και τα εύκολα σουξέ έχουν δώσει τη θέση τους σε επιβλητικές και μελωδικές μουσικές, που μαζί με προσεγμένους στίχους συνθέτουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Photobucket
Το νέο της άλμπουμ ονομάζεται "Παζλ", περιέχει 11 τραγούδια σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους του ποιητή Μάνου Ελευθερίου, Βίκυς Γεροθόδωρου και GML. Το άλμπουμ μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ! Όπως γράφει και η ίδια πρόκειται για "Τραγούδια εξωστρεφή και εσωστρεφή, που χτίστηκαν μέσα από ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας που είναι εύκολο να «σπάσει» ο ακροατής και να γίνει μέρος της παρέας...".
Το άλμπουμ ανοίγει με ένα τραγούδι που ήδη έχει αρχίσει να ξεχωρίζει με τίτλο "Γεια σου", μια υπέροχη μελαγχολική μπαλάντα που θέτει το ύφος που πρόκειται να ακολουθήσει. Ακολουθούν τα φθινοπωρινά "Φύλλα" και "Οι Καθαριστήρες" με τόσο δυνατές εικόνες που σε παρασύρουν αμέσως.
Photobucket
Στη συνέχεια θα συναντήσουμε το όμορφο ζεϊμπέκικο "Όλα στα ζήτησα", που είναι και το δυνατό χαρτί της Καίτης Γαρμπή εδώ και χρόνια, ενώ οι ρυθμοί ανεβαίνουν με το "Εγώ" το οποίο αν γίνει single θα κάνει μεγάλη επιτυχία. Τη σκυτάλη παίρνει ένα από τα καλύτερα τραγούδια αυτής της δουλειάς, το "Ψέμματα" κι αμέσως μετά το πολύ ταξιδιάρικο "Σύννεφα".
Το "Ρομπότ" σε σχέση με τα υπόλοιπα τραγούδια δε με ενθουσίασε, παρ'όλο που δεν το λες κακό, αλλά "Τα ηχεία" που είχαμε ακούσει από πέρσι όταν κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή αποζημιώνει με το παραπάνω. Το προτελευταίο τραγούδι "Στη φωτιά ρίξε χρυσάφι" θυμίζει τις καλές στιγμές της Καίτης Γαρμπή στα 90s, ενώ οι "Σκέψεις" με το οποίο κλείνει το άλμπουμ, είναι σίγουρα μέσα στα καλύτερα κομμάτια που έχει πει ποτέ η Καίτη Γαρμπή, με υπέροχη μελωδία και αριστουργηματικούς στίχους από την Βίκυ Γεροθόδωρου.
Photobucket
ΒΑΘΜΟΣ: 8/10
ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ: Ένας δίσκος αξιοπρεπέστατος, με συνέπεια στον ήχο και προσεγμένος σε όλα τα επίπεδα. Δεν ξέρω αν θα γίνει εμπορική επιτυχία, αλλά δε νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο μιας και πρόκειται για ένα δίσκο που αποτελεί έναν από τους καλύτερους που έχει βγάλει η τραγουδίστρια και μια καλή παρακαταθήκη για την καριέρα της. Της αξίζει ένα μπράβο γιατί δεν αναλώθηκε σε σουξεδάκια, γιατί ρισκάρει και γιατί σέβεται το κοινό της προσφέροντας ένα ποιοτικό άλμπουμ, χωρίς όμως να χάνει την ταυτότητα της. Μακάρι να το έκαναν κι άλλοι αυτό το βήμα.
Photobucket

20/2/11

Όλα τα τελευταία video clips!
Let the show begin!

ALEX VELEA "One Shot"



AYO "I'm Gonna Dance"



BEADY EYE "The Roller"


BETH DITTO "I Wrote the Book"



BRIGHT EYES "Shell Games"


BRITNEY SPEARS "Hold It Against Me"


CEE-LO GREEN "Bodies"



CHASE & STATUS "Blind Faith"



CHRISTIAN TV "When She Turns 18"



CLARE MAGUIRE "The Last Dance"



DIDDY - DIRTY MONEY "I Hate That You Love Me"



EMMA'S IMAGINATION "Brighter Greener"



ERIC PRYDZ "Niton (The Reason)"



HERCULES AND LOVE AFFAIR "My House"



JAMES BLUNT "So Far Gone"



JES "Awaken"



JOVANOTTI "Tutto L'Amore Che Ho"



KANYE WEST feat. RIHANNA & KID CUDI "All of the Lights"



KAT DE LUNA "Party O'Clock"



KAZAKY "Love"



LYKKE LI "I Follow Rivers"


MAROON 5 "Never Gonna Leave This Bed"



MILK & SUGAR feat. VAYA CON DIOS "Hey (Nah Neh Nah)"



MOBY "Be the One"



MONIKA "Never"


RADIOHEAD "Lotus Flower"



REM "Mine Smell Like Honey"



RIHANNA "S&M"



SHAKIRA "Sale El Sol"



SHAYA "In Your Eyes"



THE VACCINES "Post Break-Up Sex"



TINCHY STRYDER feat. MELANIE FIONA "Let It Rain"



WITHIN TEMPTATION "Faster"



WIZ KHALIFA "Black and Yellow"



YOU ME AT SIX feat. CHIDDY "Rescue Me"



ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ "Κούκλα Σπασμένη"



ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ "Αν Μ'Αγαπάς"



ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ "Άσε Με"



ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ "Η Αγάπη Αργεί"



ΜΕΛΙΣΣΕΣ "Lonely Heart"



ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ "Πάντα Εκεί"


18/2/11

BugTV Music News!
Ό,τι συμβαίνει στη μουσική αυτή τη στιγμή!

Μάθετε τι συμβαίνει στo πλανήτη μουσική αυτή την περίοδο μέσα από το μουσικό δελτίο του BugTV! Παίρνουμε βαθιά ανάσα και ξεκινάμε!
Photobucket
# Σχεδόν έτοιμο το νέο άλμπουμ της Beyonce, και παράλληλα θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή του "A star is born" σκηνοθεσίας του Clint Eastwood.

# Oι Lady Antebellum σάρωσαν τα Grammy με 5 βραβεία για το άλμπουμ και τραγούδι τους "Need you now".

# H Aretha Franklin μετά από τη σοβαρή εγχείρηση που έκανε, ανάρρωσε κι ετοιμάζεται και παλι για συναυλίες και ίσως ένα νέο δίσκο.

# Η Lady GaGa σαρώνει τα charts του κόσμου (και στην Ελλάδα) με το "Born this way" και πέτυχε το χιλιοστό #1 στην ιστορία των charts του Billboard.

# H Adele σκίζει με το τελευταίο της άλμπουμ "21" καθώς και με τα τραγούδια "Rolling in the deep" και "Someone like you", αν δεν το έχετε ακούσει ακόμα το άλμπουμ shame on you!

# H Duffy κυκλοφορεί το νέο της single από το "Endlessly" με τίτλο "My Boy".

# Η Celine Dion επιστρέφει και πάλι στο Λας Βέγκας για άλλα τρία χρόνια και θα τραγουδήσει το "Smile" στα φετινά Oscar καθώς παίζει το video με όσους έφυγαν από τη ζωή το 2010.

# Το επόμενο single της Lady GaGa θα λέγεται "Judas".

# Άλλοι το διαλύουν το μαγαζάκι (White Stripes, LCD Soundsystem, Streets) κι άλλοι επανενώνονται (Steps, Blue, Girls Aloud, Soundgarden).

# Η Rihanna τα πήρε στο κρανίο επειδή οι υπεύθυνοι του BBC μετονόμασαν τη νέα της επιτυχία "S&M" σε "Come on" επειδή τους φάνηκε προκλητικό!
Photobucket
# Οι fans του Justin Bieber, που είναι μεγάλα μαλακιστήρια, βανδάλισαν τη σελίδα της Εsperanza Spalding στην Wikipedia, επειδή τόλμησε να κερδίσει εκείνη το Grammy πρωτοεμφανιζόμενου κι όχι ο Lurpak Boy.

# O Moby επέστρεψε με νέο τραγούδι ("Be the one") από το νέα ταινία του Ράσελ Κρόου "The next three days". Νέο άλμπουμ "Destroyed" στις 16 Μαίου.

# Η Amy Winehouse θα εμφανιστεί στο Ejekt Festival στις 22 Ιουνίου, κι ελπίζουμε να μη τη γιουχάρουν όπως στο Ντουμπάϊ. Α! Θα είναι κι ο Moby την ίδια μέρα!

# Το νέο άλμπουμ των Ραδιοκέφαλων (Radiohead) ονομάζεται "The King of Limbs" και κυκλοφορεί στις 19 του μήνα.

# Η JLo θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ "Love?" στις 29 Μαρτίου, με επίσημο single το "On the floor" που κάνει sample από το "Lambada".

# Oι Roxette σκίζουν στα album charts των i-Tunes της Ευρώπης με το "Charm School" και σε πολλά charts είναι με 2-3 άλμπουμ στην καθησιά τους!

# Η βρωμιάρα (Ke$ha) στεναχωρήθηκε που την σνόμπαραν στα Grammy και δεν είχε ούτε μία υποψηφιότητα. Αν θες να πάρεις μέρος πέθανε για να σε βάλουν στο tribute video!

# H Jennifer Hudson μετά από την οικογενειακή τραγωδία που πέρασε πριν λίγο καιρό, βγάζει νέο άλμπουμ ("I remember me") και single ("Where you at").

# Βγήκε το "Burlesque" κι όλοι το έθαψαν, αλλά είναι μια χαρά ταινία! Φωνάρα η Aguilera, θεά η Cher, μια ευχάριστη ταινία που περνάς καλά και ξεχνιέσαι.

# Οι Nightwish ανακοίνωσαν ότι βγάζουν νέο άλμπουμ πολύ σύντομα! Το 2012! Ο τίτλος του "Imaginarium"

# Το νέο single της νέας μου πόρωσης (Bruno Mars) θα είναι το "The lazy song" μέσα από το "Doo-wops & hooligans" που ήταν #1 στα καλύτερα άλμπουμ του 2010 στο chart του Music Bug :-p

# O Slash δηλώνει πως αν του ζητήσει συγνώμη ο Axl θα επέστρεφε στους Guns n'Roses, αλλά ο Axl τον έγραψε στα @@ του και τον ακύρωσε κανονικά!

# Ο Lenny Kravitz βγάζει στις 20 του μήνα το νέο του single "Come on get it", μέσα από το νέο του άλμπουμ "Black and white America" που θα έχει βγει μέχρι το καλοκαίρι.

# "Έφυγε" ο μεγάλος Gary Moore! RIP
Photobucket
# Οι Hurts κυκλοφορούν ακόμα ένα single από το εξαιρετικό "Happiness", το υπέροχο "Sunday".

# H Beth Ditto τραγουδάει σε επίδειξη εσωρούχων, και κυκλοφορεί το πρώτο της σόλο ΕΡ με πρώτο single το "I wrote the book".

# H Shakira έβγαλε επιτέλους νέο video clip για το "Sale el sol". Κι αν νομίζετε ότι θα τη δείτε να λικνίζει το σώμα και το κωλαράκι ατυχήσατε, είναι μπαλάντα!

# Το νέο single του Michael Jackson μέσα από το "Michael" είναι το εκρηκτικό "Hollywood tonight".

# H Melanie C και Gloria Estefan επιστρέφουν με νέα άλμπουμ τα οποία θα είναι χορευτικά!

# Oι Aerosmith ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά!

# Οι γκόμενες που έσκιζαν τα ρούχα τους για τον Jonathan Knight των New Kids on the Block τώρα τραβάνε τα βυζιά τους μιας και δήλωσε πως είναι gay.

# O Usher έχει επιστρατεύσει τους David Guetta και Swedish House Mafia για να δώσουν ευρωπαικό αέρα στο επερχόμενο άλμπουμ του.

# Οι αγαπημένοι Within Temptation κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ "The unforgiving" στις 28 Μαρτίου, με πρώτο επίσημο single το "Faster"!

# Η Αyo με εκνεύριζε απίστευτα με το "Down on my knees" αλλα το νέο της single "I'm gonna dance" fucks and hits!

# Γνωρίστε την Clare Maguire, που χαρακτηρίστηκε ως η νέα Annie Lennox, το single "The last dance" προσφέρεται για ατελείωτο λιώσιμο, ενώ το πρώτο άλμπουμ "Light after dark" έρχεται τέλη του μήνα.

# Ο Christian TV είναι ένας νεαρός από την Αμερική. Έχει κάνει ήδη κατάσταση και θόρυβο με το "When she turns 18" και σύντομα έρχεται το πρώτο του άλμπουμ.

# Οι Take That κυκλοφορούν το "Kidz" μέσα από το πολυπλατινένιο άλμπουμ τους "Progress" που κάνει ρεκόρ πωλήσεων στην Αγγλία.

# Θυμηθείτε αυτό το όνομα: Chase & Status και ακούστε το "Blind Faith" και θα καταλάβετε γιατί θα γίνουν μεγάλο όνομα! Το άλμπουμ τους "No more idols" κυκλοφορεί!

# Τον Μάρτιο κυκλοφορεί το νέο single της Robyn "Call your girlfriend" από το dance αριστούργημα "Body Talk".
Photobucket

14/2/11

Ωδή στον Άγιο Μπακούριο!
Άγιε Βαλεντίνε τον πούλο!

5 λόγοι γιατί ο Άγιος Μπακούριος είναι πιο cool!
Photobucket

1. Γλιτώνεις λεφτά από σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς (ίου!), τριαντάφυλλα, αρκούδια, μπαλόνια, cheesy κάρτες. Με τα ίδια λεφτά πάρε μια κούτα προφυλακτικά και δώστα σε ερωτευμένους λέγοντας "αυτά από μένα, για να πάτε να γαμηθείτε!". Ο Άγιος Μπακούριος είναι γαμάτος!


2. Παραπάνω από τα μισά ζευγάρια που θα γιορτάσουν φέτος, του χρόνου ίδια μέρα θα έχουν χωρίσει ή θα'χουν πεθάνει από έρωτα. Οπότε γιατί να ξοδεύεις τσάμπα τα ερωτόνια σου σε μια μέρα? Μοίρασέ τα στην ατμόσφαιρα. Δες το σαν τάμα στον Άγιο Μπακούριο!


3. Μάζεψε τα συμπακούρικα φιλαράκια σου και πήγαινε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Πιτσίλισε με νερά όσους βρεις στο δρόμο να κρατάνε ξενέρωτα δωράκια, κι αν δεν έχει νερά έχε καβάτζα καμιά νερόμπομπα. Ο Άγιος Μπακούριος θέλει να διασκεδάζεις και να το ευχαριστιέσαι!


4. Όλοι σου οι φίλοι είναι ζευγάρια? Άρχισε να τους κάνεις να νιώθουν άσχημα που δεν είναι μπακούρια, αναθεματίζοντας τα ελληνικά τραγούδια που χάρη σ'αυτούς έχουν γεμίσει από ξενέρωτες μελωδίες και στίχους για αγάπες, έρωτες, χωρισμούς κλπ. Πείσε τους ότι αυτοί φταίνε που κάνει καριέρα ο Πλούταρχος. Ο Άγιος Μπακούριος είναι ροκ!


5. Κάποια στιγμή θα ερωτευτείς κι εσύ, θα χάσεις τον εαυτό σου, θα γίνεις απάλευτος από αγάπη και θα ξεχάσεις τ'όνομά σου. Μην ανησυχείς όμως, ο Άγιος Μπακούριος θα έρθει να σε βρει και πάλι για να σου θυμίσει ποιος είσαι κι ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα, γιατί at the end όλοι μόνοι μας είμαστε τελικά. Who cares όμως? Το ταξίδι μετράει ;-)

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε το παραλήρημα μου το 2009 στο άρθρο "Αν δεις τον Άγιο Βαλεντίνο, να του πεις ότι ο Άι Γαμ**** είναι πιο δημοφιλής απ'αυτόν!"
Photobucket

11/2/11

BORN THIS WAY
Η άποψή μου για το νέο single της Lady GaGa

Η Lady GaGa σήμερα παρουσίασε επιτέλους το ολοκαίνουριο τραγούδι της "Born this way" για το οποίο είχαμε ακούσει τόσα και τόσα: "επικό", "πολύ μπροστά", "θα σβήσει από το χάρτη το I will survive", "ένα ποπ διαμάντι" κλπ κλπ.
Περιμένοντας λοιπόν τόσα πολλά, κάθησα κι άκουσα πάνω από 10 φορές το τραγούδι και κατέληγα πάντα στην αρχική μου άποψη. Το τραγούδι δεν είναι GaGa, είναι το "Express yourself 2011". Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος έχει διχαστεί, αλλά όλοι παραδέχονται την μεγάλη ομοιότητα στο τραγούδι της Madonna.
Photobucket
To τραγούδι δεν είναι καθόλου κακό, αντιθέτως είναι ένα αξιοπρεπέστατο ποπ τραγούδι, ίσως too gay για τα γούστα μου μιας και λίγοι θα κάνουν connect με το στίχο "don't be a drag, just be a queen". Όμως λείπει κάτι πολύ βασικό: αυτό το μαγικό συστατικό που είχαν όλα τα προηγούμενα τραγούδια της Lady GaGa που τα έκαναν μοναδικά, το προσωπικό της στίγμα.
Το "Born this way" ξεκινάει θαυμάσια, με μουσική επηρρεασμένη από γερμανική techno, όμως καθώς εξελίσσεται και προχωράει στο ρεφρέν γίνεται ένα απλοϊκό αλλά ευχάριστο στο άκουσμα τραγούδι και μέχρι εκεί.
Photobucket
Την Lady GaGa την αγαπάω και είμαι μεγάλος θαυμαστής της, και ίσως είναι άδικο να την στήνουμε στον τοίχο όπως έκαναν πολλοί στην προσωπική της σελίδα στο twitter και facebook. Είναι ένας άνθρωπος κι εκείνη, δε γίνεται να γράφει συνεχώς αριστουργήματα. Γι'αυτό κι ο κόσμος μάλλον διχάστηκε, γιατί περίμεναν ένα αντίστοιχο "Bad Romance" ή "Poker Face". Σαφώς θα το χορέψω, σαφώς θα το περάσω κατευθείαν στο mp3 player και σίγουρα θα το ακούω συχνά, όμως δε θα φτάσει ποτέ το επίπεδο λατρείας των προηγούμενων κομματιών της.
Photobucket
Όπως αποκάλυψε στο καινούριο Vogue, το νέο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει 23 Μαίου, θα περιέχει 17 καινούρια κομμάτια κι αποκάλυψε και μερικούς τίτλους όπως "Edge of Glory", "Hair", "Americano", "Government Hooker", "Bad Kids" και "Judas" που πιθανότατα να είναι το επόμενο single.
7/10
Photobucket

6/2/11

Greek Pop: The Next Generation!

Είναι πραγματικά απίστευτο το πως έχει διαμορφωθεί η ελληνική ποπ και dance σκηνή μέσα σε λίγους μήνες. Δεν ξέρω αν είναι επειδή ο κόσμος έχει βαρεθεί την υποκρισία, παρακμή και ανεμπνευσιά των μεγάλων ποπ ονομάτων αλλά ένας νέος αέρας φρεσκάδας μας έχει χτυπήσει κατακούτελα και προσωπικά μου αρέσει πολύ. Επιτέλους δόθηκε "λόγος" σε ολοκαίνουρια πρόσωπα που δεν πουλάνε μόνο μούρη και ομορφιά αλλά έχουν και ταλέντο.

H Tamta είναι η "παλιά" σε σχέση με τα υπόλοιπα ονόματα. Ίσως η μόνη αληθινή ποπ τραγουδίστρια που έχουμε, εξελίσσεται συνέχεια, κάνει διαφορετικά πράγματα κάθε φορά, ψάχνεται κι έχει τεράστιο ταλέντο. Όσοι δεν την έχετε δει ακόμα στο RENT τρέξτε αμέσως!


Οι Vegas είναι το απόλυτο feel-good συγκρότημα, με catchy τραγούδια τα οποία ποτέ δεν προσβάλλουν, must σε κάθε club, party, mp3 player, με εκπληκτική σκηνική παρουσία και με μια τραγουδίστρια, τη Μελίνα, η οποία έχει προσωπικότητα, άποψη, στυλ και φωνή!


Οι Μέλισσες ήρθαν από το πουθενά και καθόλου "κρυφά", έχουν αφήσει και αφήνουν το δικό τους στίγμα. Με ένα πολύ καλό debut album, δυναμική σκηνική παρουσία και έξυπνο ποπ ήχο σίγουρα ήρθαν για να μείνουν και βγάζουν τη μία επιτυχία μετά την άλλη.


Οι OtherView άρχισαν να κάνουν σιγά σιγά κατάσταση στη μουσική, με αργά και σταθερά βήματα, μια πανέμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια την Κρυσταλλία, και τραγούδια με τόσο ευρωπαϊκό ύφος που θα μπορούσαν κάλλιστα να ταράξουν τα dancefloors στο εξωτερικό. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πολύ καλό πρώτο τους album "So Long".


Ο Mark Angelo πλέον δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας κι έκανε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες με το "Far from everything", το οποίο ακουγόταν κυριολεκτικά παντού. Το debut album του "Play Pause Stop Rewind" ήταν ένα από τα καλύτερα για τη χρονιά που μας πέρασε, κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.


Η Shaya άργησε να βρει το δρόμο της από τότε που διαλύθηκαν οι Hi-5, όμως μετά την τεράστια επιτυχία του "Far from everything" και της ολοκαίνουριας επιτυχίας της "In your eyes" η Shaya κάνει αυτό που της ταιριάζει πιο πολύ. Στις περιοδείες που έκανε μαζί με τον Mark Angelo είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και δεν είναι καθόλου καινούριο να πω ότι είναι φωνάρα!


Ο Νίκος Γκάνος (Nicko) μετά το Super Idol το 2004 εξαφανίστηκε και έσκασε σα βόμβα πέρσι με το "Κοίτα τι έκανες" και την τεράστια επιτυχία "Last Summer". Από σκηνική παρουσία σκίζει, έχει συμπαθητική φωνή και μέχρι στιγμής έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα καλής ποπ μουσικής.


Οι Playmen είναι δύο πολύ ταλαντούχα παιδιά, που σαρώνουν στα decks και μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει ότι γράφουν ενδιαφέρουσα χορευτική μουσική. "Together forever" (που έγινε στα ελληνικά "Φυσικά μαζί" από την Έλενα Παπαρίζου), "Feel your love" που ακουγόταν συνεχώς το καλοκαίρι που μας πέρασε έως και τώρα, και αποκορύφωμα το "Tonight" για το φετινό MADWalk, στο οποίο συμμετέχουν ο Claydee και η Tamta.


O Reckless μετά το "Together forever" με τους Playmen και την μεγάλη επιτυχία "The end" που είχαν κατακτήσει τα ελληνικά airplays, επέστρεψε με ακόμα ένα dance δυναμίτη "Number one". Και πρέπει να ομολογήσω ότι ο Θάνος Λαμπρόπουλος (όπως είναι το όνομά του) έχει πολύ ζεστή φωνή.


Η Ελένη Φουρέϊρα μέχρι στιγμής δείχνει να είναι σε ένα σωστό δρόμο, με συμπαθέστατα ποπ κομμάτια και πρώτο άλμπουμ, εκρηκτική παρουσία και ήδη αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της, μακάρι να συνεχίσει να υπηρετεί την ποπ σκηνή και να μην το ρίξει στο λαϊκο-ποπ.


O Στέφανος Δημοσθένους είναι από τις περιπτώσεις που δεν πουλάει μόνο την εξωτερική εμφάνιση αλλά έχει και φωνή και αξιόλογα κομμάτια. Τρανή απόδειξη το album του "Τόσο Απλά" το οποίο ήταν μέσα στα καλύτερα της χρονιάς που μας πέρασε, με μεστό ομοιόμορφο ποπ-ροκ ύφος.


Ο Γιώργος Σαμπάνης δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εκτός από πολύ καλός τραγουδιστής είναι και πολύ καλός συνθέτης (θα παραβλέψω το ατόπημα του να γράψει στην Πέγκυ Ζήνα). Τα τραγούδια του γίνονται σχεδόν αμέσως επιτυχίες και σίγουρα έχει πολύ μέλλον.


Ο Κώστας Μαρτάκης μπορεί να μην αρέσει σε όλους, αλλά θα ήταν άδικο να τον πει κάποιος ατάλαντο. ΟΚ, δε θα γίνει ποτέ Σάκης, όμως βγάζει μια χαρά ποπ χορευτικά κι όχι μόνο τραγούδια, έχει καλή φωνή και σίγουρα δε σου ενοχλεί καθόλου το μάτι να τον βλέπεις. Αν συνεχίσει να βγάζει καλές δουλειές τότε θα μας απασχολήσει για πολυ΄καιρό ακόμα.


Από εκεί που τον είχαν όλοι τον Νικηφόρο του X Factor 2 για λαϊκό τραγουδιστή, βγάζει ένα πολύ καλό pop/rock album και δυο μεγάλες επιτυχίες όπως το "Υποσχέσου" και "Σ'ένα φιλί σου" και τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι καλά!!!


Και φυσικά υπάρχουν και τα "νεογνά" ακόμα που κάνουν πολύ αξιόλογες προσπάθειες, όπως η Ελένη Αλεξανδρή από το X Factor 2 με το κομμάτι της "Dance with you" (και "Παραδίνομαι" στα ελληνικά), η Γιάννα Τερζή που πλέον έγινε Yianna κι έβγαλε το πολύ καλό "Turn me up". Δεν είναι όμως όλα ρόδινα, υπάρχουν και κακές απομιμήσεις του στυλ "αφού είναι της μόδας θα βγάλω κι εγώ ξενόγλωσσο", όπως με την Ειρήνη Περράκη και το "Time 2 Go" που η γκόμενα απλά δεν το'χει και η Ilia Darlin με το "Car Crash". Και όχι δεν έβαλα την Ήβη Αδάμου στη λίστα, γιατί την προμοτάρουν με το ζόρι και θέλουν σώνει και ντε να την κάνουν πετυχημένη, αλλά μόνο για να παίζει σε παιδικό σταθμό αξίζει.



Από ποιούς περιμένω πολλά?

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑKAΚΟΣ
: Νικητής του X Factor 2 κι όχι άδικα μιας και το παιδί έχει φοβερό στυλ, προσωπικότητα και ιδιαίτερη φωνή με ταυτότητα. Ήδη έχει βγάλει δυο πετυχημένα singles: "Βρες το νησί" και το πολύ αγαπημένο μου "Να με καταστρέψεις γλυκά". Αναμένουμε την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά!


NIKKI PONTE: Όλοι την περίμεναν νικήτρια του X Factor 3 αλλά δυστυχώς αποχώρησε προς μεγάλη μου απογοήτευση. Όμως πιστεύω θα είναι η μόνη που θα κάνει καριέρα αν προσέξει τα βήματα της. Είναι φρέσκια, πολύ ταλαντούχα, με απίθανη σκηνική παρουσία.

1/2/11

The FEBRUARY'11 Soundtrack!
Οι σκέψεις ενός τρελού!

Καλησπέρα boys and girls!!!

Δεν άργησα στο μηνιαίο ραντεβού ε? Πάντα Άγγλος, και λογικό μιας και σπούδασα Αγγλική φιλολογία :-)

Το ξέρω ότι είναι δύσκολες οι μέρες που περνάμε και αυτές που έρχονται, όμως παιδιά, και χωρίς να το παίζω έξυπνος, μην αφήσετε τη μαυρίλα να νικήσει όταν υπάρχουν τόσα χρώματα!

Ανεργία, αφραγκίες, αγαμίες, χωρισμοί, επανασυνδέσεις, ψυχολογικά, γρίπες κλπ, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Προσπαθείστε να κάνετε χαρούμενες σκέψεις, σκεφτείτε κάποιον που σας αγαπάει, ένα γεγονός που σας έκανε να γελάσετε, πολλές φορές είμαστε τυχεροί χωρίς να το ξέρουμε.

Σοφός δεν είμαι, όμως κάθε φορά που "μπαίνει" το μαύρο μέσα μου στρέφω το βλέμμα στα ανοιχτά και κλειστά φώτα του νοσοκομείου "Υγεία" απέναντι από το σπίτι μου και σκέφτομαι πόσο μα πόσο μαλάκας είμαι που σκέφτομαι βλακείες, όταν υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται να ζήσουν ή περνούν δύσκολα.

Επίσης κάτι πολύ πολύ σημαντικό για να κλείσω...επιτέλους τελείωσε το Big Brother και ξεβρωμίσαμε!!!! :-))

Σκάσατε κάνα χαμόγελο ή τσάμπα τα λέω? Δεν πειράζει, τουλάχιστον τα έβγαλα από μέσα μου!!! Happy thoughts guys!!!!

Photobucket

BEST SONGS OF THE MONTH

@ 3 DOORS DOWN When you’re young

@ ADELE Set fire to the rain

@ ALEXANDER XENDROV feat. JULIE-ANNE MELFI Set you free (original vocal mix)

@ BETH DITTO Do you need someone <---ELECTRONIC SONG OF THE MONTH

@ BRIGHT EYES Shell games

@ BRITNEY SPEARS Hold it against me

@ BRUNO MARS Lost

@ CHARLOTTE MARTIN Volcano

@ CHASE & STATUS feat. LIAM BAILEY Blind faith

@ CHRISTINA AGUILERA Bound to you

@ CLAYDEE & DIMENSION-X Call me

@ CORONA Angel

Photobucket

@ DUFFY Breath away <---BALLAD SONG OF THE MONTH

@ ELECTRIC LADY LAB Fascinated

@ EMMA’S IMAGINATION Faerie lights

@ GREGOIRE Soleil

@ HERCULES AND LOVE AFFAIR Painted eyes <---DANCE SONG OF THE MONTH

@ IMELDA MAY Inside out (UK radio remix edit)

@ JAMES BLUNT Calling out your name

@ JAMIE LEWIS feat. KIM COOPER 1001 <---CLUB SONG OF THE MONTH

@ JENNIFER LOPEZ feat. PITBULL On the floor

@ JES Awaken

@ JESSIE J Do it like a dude (Steve Pitron & Max Sanna radio edit)

@ JOVANOTTI Tutto l'amore che ho

@ KAZAKY In the middle

Photobucket

@ KERI HILSON feat. NELLY Lose control (Let me down)

@ LADY GAGA Scheiße (Thierry Mugler remix) <---REMIX OF THE MONTH

@ LAUREN PRITCHARD Painkillers

@ MARIETTA FAFOUTI I can forget

@ MICHAEL JACKSON Hollywood tonight <---POP SONG OF THE MONTH

@ MOHOMBI feat. AKON Dirty situation <---R'N'B SONG OF THE MONTH

@ MORANDI Midnight train

@ NOUVELLE VAGUE feat. VANESSA PARADIS Week-end a Rome

@ OTHERVIEW Your eyes

@ PAPERCUT End of a love affair

@ PAUL MORRELL feat. MUTYA BUENA Give me love

@ RAINTEAR Fall

Photobucket

@ RENT CAST Seasons of love (Ζήσε με αγάπη)

@ RICKY MARTIN Mas <---LATIN SONG OF THE MONTH

@ RIHANNA Fading

@ RINGSIDE This time

@ ROXETTE Only when I dream <---SONG OF THE MONTH

@ SIRENIA All my dreams

@ THE DECEMBERISTS This is why we fight

@ THE SOUNDS Better off dead

@ THE VACCINES Post break-up sex <---ALTERNATIVE SONG OF THE MONTH

@ TIMBALAND feat. ATTITUDE & 6 TWO Lil’ apartment

Photobucket

@ VEGAS Φιλί <---GREEK SONG OF THE MONTH

@ WITHIN TEMPTATION Faster <---ROCK SONG OF THE MONTH

@ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ Κούκλα σπασμένη

@ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ Όαση

@ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ Βασιλιάς του χτες

@ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ Παιδί της βροχής

@ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ Εσύ που δε μιλάς

@ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ Αν ποτέ

@ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΡΙΖΟΥ Η δική μου βραδιά

@ ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ Φτάνει να’μαστε μαζί

@ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ Κακομαθημένο

Photobucket

BEST ALBUMS OF THE MONTH

@ Beth Ditto BETH DITTO EP (electronic) (10)

@ Roxette CHARM SCHOOL (pop) (9)

@ Bruno Mars EARTH TO MARS (pop) (9)

@ Adele 21 (pop/soul) (8)

@ Bright Eyes THE PEOPLE’S KEY (rock) (8)

@ Sirenia THE ENIGMA OF LIFE (symphonic metal/goth) (8)

@ Ricky Martin MUSICA + ANIMA + SEXO (pop/latin) (7)

@ Hercules And Love Affair BLUE SONGS (electronica) (7)

@ Corona Y GENERATION (eurodance/club) (7)

@ Τάνια Τσανακλίδου ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ: ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ‘ΜΕΤΡΟ’ (έντεχνο) (7)

@ OtherView SO LONG (pop/dance) (7)

@ Gregoire LE MEME SOLEIL (pop/acoustic) (7)

Photobucket

SO AND SO…

@ Charlotte Martin DANCING ON NEEDLES (alternative pop) (6.5)

@ Ringside LOST DAYS (rock) (6)

@ Emma’s Imagination STAND STILL (pop/acoustic) (6)

@ Nouvelle Vague COULEURS SUR PARIS (lounge/pop) (6)

@ Chase & Status NO MORE IDOLS (drum ‘n’ bass/hip hop) (6)

Photobucket

CRAPPIER THAN CRAP!

@ Electric Lady Lab FLASH! (electronic/dance) (4)

@ Joan As Police Woman THE DEEP FIELD (indie) (4)

@ Peter Bjorn and John GIMME SOME (indie rock) (4)

@ White Lies RITUAL (rock) (2)

@ James Blake JAMES BLAKE (electronic) (2)

Photobucket

PLUS

BRUNO MARS: Χαίρομαι πολύ για την τεράστια επιτυχία του Bruno Mars, μιας και τον θεωρώ από τα μεγαλύτερα ταλέντα και φωνές που έχουν βγει την τελευταία δεκαετία, και με το debut album του “Doo-wops and hooligans” να’χει πάρει τις καλύτερες κριτικές. Το δεύτερο επίσημο singleGrenade” πήγε #1 σε Αγγλία και Αμερική, κι έπεται συνέχεια! Στο internet υπάρχουν δυο fan made συλλογές με ακυκλοφόρητα κομμάτια του, “Don’t say no” και “Just say yes”, ενώ σε λίγες μέρες κυκλοφορεί κι επίσημα μια συλλογή με 9 ακυκλοφόρητα κομμάτια του με τίτλο “Earth to Mars”! Welcome to our music lives Bruno!

LADY GAGA: Την πρωτοχρονιά η Lady GaGa ανακοίνωσε ότι στις 13/2 θα κυκλοφορήσει και θα παρουσιάσει το νέο της single στα βραβεία Grammy, ενώ στις 23/5 θα έχουμε το πολυαναμενόμενο νέο album Born this way” (σα να αργεί λίγο ή μου φαίνεται?)! Πάντως το δείγμα από ένα κομμάτι του album με τίτλο «Scheiße» που ακούσαμε σε ένα απίθανο φουτουριστικό remix σε μια επίδειξη μόδας του Παρισιού μας κάνει να ανυπομονούμε!

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΝΟΣ (NICKO): Με την super εμφάνισή του στο X Factor, την σκηνική του παρουσία και τα τραγούδια του, έδειξε κι απέδειξε πόσο ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες έχουμε στην Ελλάδα.

Photobucket

MINUS

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ: Το Greek Idol το βρίσκω εντελώς βήτα σαν παιχνίδι, επιτροπή, διαγωνιζόμενους κλπ. Απλά μια ένσταση, πώς είναι δυνατόν η Έλλη Κοκκίνου να κρίνει άλλους τραγουδιστές όταν η ίδια δεν μπορεί να τραγουδήσει καλά-καλά?

ROBYN/ MARINA & THE DIAMONDS: Είναι δυνατόν η Robyn και το υποτιθέμενο next best thing Marina & the Diamonds να κάνουν support στις συναυλίες της Katy Perry? Το βρίσκω απλά τραγικό! Η μεν Robyn έχει ταράξει τα νερά με την τόσο καλή pop που κάνει και τα τραγούδια της κάνουν τα dancefloors να τρίζουν, και η Katy Perry είναι μια pop τσιχλόφουσκα χωρίς ταλέντο. Κανονικά θα έπρεπε να τους καθαρίζει την σκηνή.

ΝΙΝΙ (X FACTOR 2): Μετά την «τεράστια» επιτυχία της super cheesy διασκευής του υπέροχου “ Inassenza di te” της Laura Pausini με τον εμπνευσμένο τίτλο «Ενωμένοι εμείς οι δυο», η Νίνι του Χ Factor 2 επιστρέφει με μια ακόμα νέα «εκτέλεση» αγαπημένου ιταλικού τραγουδιού. Αυτή τη φορά «θύμα» έπεσε το “Mi sei venuto a cercare tu” της Alessandra Amoroso κι έγινε «Ακόμα σ’αγαπώ». Εκτός του ότι η ερμηνεία είναι άθλια, περιμένει κανείς να κάνει επιτυχία με τέτοια?

Photobucket