Photobucket

30/4/11

New kids on the blog!
Simon Curtis

Γράφει ο Gus B

Hello there
Είμαι ο Gus και μαζί σ’ αυτήν τη στήλη θα δούμε νέους και φρέσκους άγνωστους καλλιτέχνες, κατευθείαν από την απέραντη βαθειά θάλασσα του YouTube!
Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγαπημένο μου φίλο και εμπνευστή-πατέρα του blog αυτού, του οποίου την πρόταση δέχτηκα με μεγάλη χαρά! Τι τιμή, ώ πατέρα Music Bug!
Ο λόγος που λάτρεψα αμέσως τη στήλη αυτή είναι το γεγονός ότι πιστεύω ακράδαντα ότι η μουσική δεν έχει όρια, είναι ανεξάρτητη από κάθε μεγάλη η μικρή δισκογραφική εταιρία, είναι πέρα από κάθε μεγάλο, μικρό η άσημο όνομα. Όταν η μουσική είναι καλή, αξίζει να ακουστεί όπως και να’ χει! Όταν ένα τραγούδι κάνει τη διαφορά, συνοδεύεται από μια όμορφη φωνή και από μια προσεγμένη ενορχήστρωση τότε δεν έχει καμία σημασία αν προέρχεται από κάποιο μεγάλο σταρ η από κάποιο μικρό αστεράκι χαμένο κάπου εκεί στο youtubiako γαλαξία!
Γι’ αυτό λοιπόν στη στήλη αυτή θα δημοσιεύονται καλλιτέχνες οι οποίοι είναι άγνωστοι, αλλά ωστόσο καθόλου τυχαία έχουν σημειώσει πολλές καλές κριτικές και χιλιάδες views στο Youtube.
Φτυάρια ανά χείρας, σακίδιο στην πλάτη, παγούρι στη ζώνη και φύγαμε!
Καλή εξερεύνηση λοιπόν! :-)

Simon Curtis: The Father Monster (?)
Η αρσενική version της Lady Gaga? Το θέλει πολύ τουλάχιστον! Αποκαλεί τους fans του «robots»(ενώ η Lady  «monsters» όπως είναι γνωστό). Πάντως σίγουρα τα τραγούδια του είναι εξαιρετικά και δεν υπολείπονται σε τίποτα από εκείνα αρκετών γνωστών ονομάτων στη μουσική βιομηχανία!
Ο Αμερικανός ρομποτοπατέρας δηλώνει μουσικός, συνθέτης, τραγουδιστής, ηθοποιός και παραγωγός! Μπορεί στα 10 του να ήρθε αντιμέτωπος με τη σοβαρή ασθένεια της λευχαιμίας, αλλά αυτό του έδωσε δύναμη να προχωρήσει δυναμικά στη ζωή του και να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει! Τώρα, λοιπόν, είναι εδώ να αναγεννήσει την Τ
eenPOP και να την εμπλουτίσει με dark electro στοιχεια!


Επιρροές του? Εκτός από τη μούσα του
Britney Spears, είναι οι N*Sync και η Lady Gaga!
Για
unsigned artist η δουλειά του παραείναι επαγγελματική! Η socialική δύναμη που έχει σημειώσει πλέον (20.000 followers στο Twitter) και η youtubική του επιτυχία τον έκανε να πεί ΟΧΙ σε ένα «τρομακτικά μεγάλο», όπως ο ίδιος ανέφερε, συμβόλαιο της SONY. Και ο λόγος? Επειδή δεν ήθελε να αναλωθεί σε πιθανές μακροπρόθεσμες απαιτήσεις της εταιρίας! Να πω την αλήθεια, αν και ριψοκίνδυνο, το βρίσκω πολύ έξυπνο! Αυτό είχε όμως ως άμεση συνέπεια να ξοδέψει ο ίδιος ο Simon μαζί με τον παραγωγό του JeffJadionWells, 13 ολόκληρες ημέρες να γράψει και να ηχογραφήσει το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ «8Bit Heart» το 2009.

Το
Billboard εκτιμά ότι κατά το 2010 το 8Bit Heart κατεβάστηκε 150.000 φορές από το επίσημο site του, το οποίο μπορεί κανείς να το κατεβάσει… δωρεάν!
Ο Simon είπε ότι δεν ήταν μια χαμένη ευκαιρία στο να βγάλει χρήματα βγάζοντας το άλμπουμ του προς πώληση και ότι αυτό που σκοπεύει ο ίδιος μέσα από το να το δημοσιεύσει δωρεάν είναι να κάνει ένα μεγάλο πρώτο βήμα ως νέος καλλιτέχνης για μια επιτυχημένη καριέρα!
Σε λίγες μέρες θα βγει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και το 2ο άλμπουμ του με τίτλο
RΔ”.
Απ’ ο,τι φαίνεται στο review πρέπει να είναι WOW!

Εάν σας έπεισαν όλα αυτά μπορείτε να κατεβάσετε το πρώτο του άλμπουμ 8BitHeart εδώ!


Από το 8BitHeart ξεχωρίζω τρία κομμάτια τα οποία τα θεωρώ MUST-BE-LISTENED-TO:

1. Beat Drop:

2. Diablo:

3. Delusional:

PLUS: Οι ενορχηστρώσεις και τα εφέ είναι ABSOLUTELY WOW!!!
MINUS: 4 στα 10 τραγούδια είναι κάτω των 3 λεπτών!

Μια σύντομη κριτική στο άλμπουμ:

Boy Robot: Ένα intro που σε βάζει για τα καλά στο πνεύμα των τραγουδιών που ακολουθούν.
Don’t Wanna Be Alone: Dark and groovy!   10/10
Fell In Love w/an Android: ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ! Ακόμα και τον τύπο-αγγούρι στο club, ο ρυθμός τον κάνει να του φύγουν τα άλατα απ’ τις κλειδώσεις!   10/10
Super Psycho Love: Με ανατολίτικη εισαγωγή σε βάζει σε μια dark πυραμίδα όπου, μετά το θάνατό της το 2000, θάφτηκε η Teen PopResurrection now!!!   9/10
8Bit Heart: Χαμηλώνει το beat… Πολύ cute ποπ κομμάτι, με το Simon να λιώνει κυριολεκτικά στο μικρόφωνο!   8/10
Diablo: Με εισαγωγή κάτι από Radar τις Britney, με αναφορές στoSince U Been Gone” της Kelly Clarkson και με το παιχνίδισμα στους στίχους της Britney από το “If U Seek Amy” στο δεύτερο κουπλέ κατάφερε να κάνει το τραγούδι DIRTY POP επιτυχία!   10/10
The Neverending Elevator: Simon is talking to the phone!
Delusional: Dirty POP! Musical sex between *Nsync & BSB!   10/10
Joystick: Dirty Teen POP again! Φέρτε μου ένα χορογράφο ΤΩΡΑ!!!   9/10
Beat Drop: Το απόλυτο κομμάτι του άλμπουμ! Ο ρυθμός απλά τα σπάει… τα παρκέ! Με samples από το λατρεμένο μου “Queen of the night” από την όπερα «Μαγικός Αυλός» παντρεύει τον Αμαντέους με τον Justin Timberlake! Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, τσουπ! Πετάγεται και η Lady φωνάζοντας «Want your bad romance!» στην αρχή του δεύτερου ρεφρέν! Αυτά είναι!   10’/10
Brainwash: Power Pop κομμάτι με φοβερά φωνητικά εφέ! Αγαπώ!   9/10
The Dark (Featuring Jay-Z): O Justin Timberlake μέσα του! Αρκετά καλό!   7/10
Victory: Μελαγχολικό outro… :-( Θέλουμε κι άλλοοο!!!

Gus B xxx



BugTV Πρωινό δελτίο
Aretha, Bon Jovi, Heather Nova, Bryan Adams, Calvin Harris, Kelis, Amy Winehouse, Lady GaGa

# H αγαπημένη μου Heather Nova επιστρέφει με νέο single και άλμπουμ. Το "Higher Ground" είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ της "300 days at sea" που κυκλοφορεί 27 Μαίου. Δείτε το video clip!


# Οι Bon Jovi ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τη περιοδεία τους χωρίς τον Richie Sambora, μιας και θα μπει σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.


















# Η Lady GaGa θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Oprah την Πέμπτη 5 Μαίου.


# Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι του Calvin Harris σε συνεργασία με την Kelis, με τίτλο "Bounce", μέσα από το επερχόμενο του άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.


# H Aretha Franklin ύστερα από πολύ καιρό απουσίας λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας επέστρεψε στα live, κι εμφανίστηκε σε γνωστή εκπομπή του ABC για να παρουσιάσει το νέο της τραγούδι "A woman falling out of love" μέσα από το ομώνυμο νέο της άλμπουμ, και την κλασική επιτυχία "Respect".


# O Bryan Adams δημοσίευσε χτες στο προσωπικό του twitter την παρακάτω πρωτότυπη photo!

# FUN: Σα δυο σταγόνες νερό! Η Janice από τα "Friends" και η Amy Winehouse!


29/4/11

Ψηφοφορία: The Greatest Pop Stars of All Time!
Από το περιοδικό ΝΜΕ

Το μουσικό περιοδικό ΝΜΕ ξεκίνησε μια μεγάλη ψηφοφορία στην οποία καλούνται οι αναγνώστες να ψηφίσουν για τα μεγαλύτερα ονόματα της pop μουσικής ever, βαθμολογώντας από το 0-10.
Ψηφίστε εδώ!


Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι τα παρακάτω.

Ποιό θα είναι το τρίτο single της Lady GaGa μέσα από το "Born this way"?

Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon, στην διπλή Expanded Edition του νέου άλμπουμ της Lady GaGa "Born this way" που κυκλοφορεί 23 Μαίου, αναφέρεται στο promo ότι το άλμπουμ περιέχει τα "Born this way", "Judas" και "Marry the night". Επομένως δεν αποκλείεται το "Marry the night" να αποτελεί το τρίτο επίσημο single!

Un-Cover me
H ιστορία ενός εξωφύλλου!


''Metallica'' ή όπως είναι ευρέως γνωστό ''The Black album'' (1991)
Ένα από τα δημοφιλέστερα album των Metallica (15 φορές πλατινένιο) και ένα από τα πιο απλά αλλά και χαρακτηριστικά εξώφυλλα που έχουν βγεί ποτέ.

Με πλήρη κυριαρχία του μαύρου χρώματος,το λογότυπο της μπάντας (πάνω αριστερά) και ένα κροταλία σε στάση επίθεσης (κάτω δεξιά) αντίγραφο απο την Gadsden flag που σχεδιάστηκε και πήρε το όνομα της από τον διοικητή του Αμερικανικού ναυτικού και πολιτικό Christopher Gadsden το 1775 σαν διακριτικό για μία απο τις ναυαρχίδες του.

Στη σημαία, τοποθετημένο κάτω από τον κροταλία βρίσκεται και το θρυλικό motto ''Don't tread on me'' που είναι και ο τίτλος του 6ου κομματιού του album-και θυμίζει  mini μουσικό αφιέρωμα στην Αμερικανική επανάσταση.

Με διάρκεια που ξεπερνά την μία ώρα (!) το ''Black album'' παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο επιτυχημένα album στην εμπορική heavy metal σκηνή.

BugTV Music News!
Πρωινό δελτίο

# Η Lady GaGa εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και τραγούδησε live για πρώτη φορά το νέο της single "Judas". Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ellen μίλησε για το πως αντιμετωπίζει τη φήμη, δηλώνει πως ο πλούτος της είναι οι fans της κι ότι έχει κάνει πάνω από 200 συναυλίες στα πλαίσια του Monster Ball Tour, ενώ επιβεβαιώνει τις φήμες ότι είναι η νονά του γιού του Elton John. Εξηγώντας το νέο της single "Judas" λέει πως όλοι μας έχουμε έναν Judas μέσα μας, ένα παρεξηγημένο κομμάτι του εαυτού μας που πολλοί μπορεί να μην καταλάβουν. Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ!



# H αγαπημένη μου Gloria Estefan τιμήθηκε χτες στα Billboard Latin Awards με το βραβείο "Spirit of Hope" για τη φιλανθρωπική της δράση.


# Ο Bruno Mars εμφανίστηκε στο American Idol ερμηνεύοντας ζωντανά το νέο του single "The lazy song" το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο #15 της Αγγλίας και #6 της Αμερικής.


# H σουηδέζα Lykke Li κυκλοφόρησε το νέο της video clip "Sadness is a blessing", μέσα από το πιο ενδιαφέρον άλμπουμ της χρονιάς "Wounded rhymes" από το οποίο έχουν κυκλοφορήσει άλλα δύο εξαιρετικά singles: "Get some" και "I follow rivers".


# Σάρωσαν τα Billboard Latin Awards οι Enrique Iglesias και Shakira με 9 και 6 βραβεία ο καθένας αντίστοιχα.


# Σύμφωνα με πηγές, ο Richie Sambora των Bon Jovi θα ξαναμπεί σε κλινική αποτοξίνωσης. Το 2007 είχε μπει δυο φορές ενώ την περασμένη εβδομάδα έληξε η τιμωρία που του αφαίρεσε το δίπλωμα αυτοκινήτου λόγω απρόσεκτης οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.



















# Nέο single για τους Take That με τίτλο "Love Love". Το τραγούδι θα περιέχεται στην επανακυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ "Progress", θα ακούγεται στη νέα ταινία "X Men", και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 11 Μαίου.


# Ο Alexander Bard, πρώην ιδρυτικό μέλος των Army of Lovers, και νυν των Gravitonas, δήλωσε στο twitter πως η Lady GaGa έχει εμπνευστεί από τους Army of Lovers και την αισθητική τους.

Το νέο video clip του Ricky Martin!

Το νέο video clip του Ricky Martin με τίτλο "Mas" μόλις κυκλοφόρησε! Πρόκειται για το δεύτερο επίσημο single μέσα από το τελευταίο του άλμπουμ "Musica+Alma+Sexo".

Νέα στα γρήγορα!


# Η PJ Harvey κυκλοφορεί video album το οποίο θα περιέχει video clips όλων των τραγουδιών του τελευταίου της άλμπουμ "Let England shake".

# Στις 3 Μαίου κυκλοφορεί η διπλή best of συλλογή της Sade, "The Ultimate Collection". Εκτός από τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τα singles περιέχει και 4 νέα κομμάτια: μια διασκευή στο "Still in love with you" των Thin Lizzy, τη νέα έκδοση του "The moon and the sky" με τον Jay-Z, "I would have never guessed" και "Love is found"

# H πρεμιέρα του νέου talent show "The Voice" με κριτές τους Christina Aguilera, Cee-Lo, Adam Levine και Blake Shelton σημείωσε μεγάλη θεαματικότητα, ξεπερνώντας ακόμα και το Glee που ήταν αφιερωμένο στο "Born this way" της Lady GaGa κι έκανε τα χαμηλότερα νούμερα από όλα τα επεισόδια της φετινής season.

# Η Adele είναι για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα στο #1 των albums της Αμερικής με το "21", ενώ στα singles ξανανεβαίνει στην κορυφή το "E.T." της Katy Perry.

# Απογοητευτική νέα είσοδο στο #33 του US singles chart έκανε το νέο single της Beyonce "Run the world (Girls)", ενώ στην Αγγλία μπήκε στο #18.

28/4/11

Tα 10 καλύτερα video των Aerosmith!
Επέλεξε το Rolling Stone!

Με αφορμή το εξώφυλλο του Steven Tyler στο Rolling Stone, το περιοδικό διάλεξε τα 10 καλύτερα video clips των Aerosmith!

10. FALLING IN LOVE (IS HARD ON THE KNEES)

09. LOVE IN AN ELEVATOR

08. AMAZING

07. LIVIN' ON THE EDGE

06. DREAM ON

05. PINK

04. CRAZY

03. WALK THIS WAY (feat. RUN DMC)

02. JANIE'S GOT A GUN

01. CRYIN'

VideoAnatomy
Ασπρόμαυροι πόθοι

Γράφει ο Costantino Cavali (Eumaios Design)


BETH DITTO "I wrote the book" (2011) vs MADONNA "Justify my love" (1990)

Ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της διεθνούς pop σκηνής είναι και η Beth Ditto με το συναρπαστικό κομμάτι της “I wrote the book”, τόσο ηχητικά όσο σκηνοθετικά και σκηνογραφικά το κομμάτι αυτό παραπέμπει σε Madonna την εποχή του  “Justify my love”.
Μαύρο-άσπρο φιλμ –έντονη αντίθεση του φωτός, χορευτές με μαύρα κουστούμια, η σχεδόν όμοια κινησιολογία, διάδρομοι ξενοδοχείων, η προκλητική και ταυτόχρονα έντονα αισθησιακή εικόνα της “πρωταγωνίστριας”, το έντονο μακιγιάζ και τα κοντινά πλάνα στα τονισμένα χαρακτηριστικά όπως μάτια και χείλη, είναι στοιχεία που και στα δυο video χρησιμοποιούνται στον ίδιο ακριβώς βαθμό.
 Δυο διαφορετικές εποχές με κοινά σημεία αναφοράς και σταθερές σκηνοθετικές αξίες που έχουν σίγουρη την επιτυχία. Τα αντιθετικά χρώματα βοηθούν στην δημιουργία της ψευδαίσθησης ενός μυστηριακού περιβάλλοντος μιας φαντασίωσης και καθιστά τις ανθρώπινες φιγούρες ως κυρίαρχες έναντι του λευκού. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο μιας και τα δυο αυτά κενά του χρωματικού φάσματος  λευκό-μαύρο είναι απόλυτα αλληλένδετα, γιατί  ο Lao Tse ισχυριζόταν πως κανένα από τα δυο δεν μπορεί να σταθεί από μόνο του, το λευκό χρειάζεται το μαύρο και το αντίστροφο. 
Οι δυο κόσμοι των επιθυμιών μας…ενώνονται και γίνονται ένα κράμα ευσεβών και διεστραμμένων πόθων.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ: Η live παρουσίαση του "Judas" στην Ellen!

H πρώτη παγκόσμια live παρουσίαση του νέου single της Lady GaGa "Judas" στην εκπομπή της Ellen DeGeneres!

Άννα Βίσση Unplugged

H Άννα Βίσση πραγματοποίησε χτες μια unplugged συναυλία στη Λευκωσία, για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Sophia Foundation for Children, για να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση του ορφανοτροφείου "Μακάριος" στην Κένυα.
Η συναυλία ξεκίνησε με το ελπιδοφόρο "Για ένα όνειρο ζούμε" μέσα από τη "Μάλα", και συνεχίστηκε με επιτυχίες από την αρχή της καριέρας της αλλά κι από τη μετέπειτα πορεία της. Εκτός από τις μεγάλες της επιτυχίες "Aγάπησέ με", "Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή", "Παραλύω", "Μην ψάχνεις την αγάπη", "Δώδεκα", "Μεθυσμένη πολιτεία", "Σ'αγαπώ", "Στα χρόνια της υπομονής", "Ελένη", "Ερωτευμενάκι", "Δε θέλω να ξέρεις" και άλλα, ερμήνευσε παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια καθώς και διασκευές όπως "Τράβα σκανδάλη", "Πάτωμα", "Ήτανε μια φορά", "Aν σ'αρνηθώ αγάπη μου", "Αν θυμηθείς τ'όνειρό μου", "Μην τον ρωτάς τον ουρανό", "Θεός αν είναι", "Αύγουστος" που αφιέρωσε στο Νίκο Παπάζογλου κ.α., ενώ η συναυλία έκλεισε με το "Imagine" του John Lennon.
Είδα πολλά video στο YouTube από τη συναυλία και πραγματικά με χαροποίησε ιδιαίτερα αυτή η εικόνα της Άννας Βίσση. Ελπίζω να μην ήταν απλά μια αναλαμπή, αλλά να υπάρχει μια καλή συνέχεια, αφήνοντας πίσω αυτά τα σαχλά τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει τελευταία.
Για φωτογραφίες και περισσότερα details εδώ!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΜΕ


ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ


ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


ΘΕΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ


ΠΡΑΓΜΑΤΑ


ΔΩΔΕΚΑ

Το νέο άλμπουμ της JLO "Love?"
Κριτική track by track!

Τέσσερα χρόνια μετά το μέτριο "Brave", και ύστερα από αλλαγή δισκογραφικής εταιρείας, η Jennifer Lopez κυκλοφορεί επιτέλους το "Love?". Tα δείγματα που είχαμε μέχρι στιγμής (On the floor, I'm into you, Papi, (What is) Love?) μας προετοίμαζαν για έναν πολύ δυνατό δίσκο. Για να δούμε, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας? To album κυκλοφορεί επίσημα από αύριο!
01. ON THE FLOOR (feat. Pitbull): Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το τραγούδι έγινε παγκόσμια επιτυχία και όχι άδικα μιας και πρόκειται για ένα δυνατό dance, feel good κομμάτι, που χρησιμοποιεί πολύ έξυπνα το "Lambada". Αποτελεί το πρώτο επίσημο single. (10)
02. GOOD HIT: Ευχάριστο pop τραγουδάκι, σίγουρα δεν ξεχωρίζει, αλλά δεν ενοχλεί κιόλας. Δε θα το έκανα single αλλά στο mp3 player μου θα έμπαινε σίγουρα! (7)
03. I'M INTO YOU (feat. Lil Wayne): Έξυπνη επιλογή για δεύτερο single. Στο ρυθμό της εποχής, σέξι, καλοκαιρινό, με ρυθμό που σε κάνει να θες να λικνιστείς. Το video clip είναι σχεδόν έτοιμο και σύντομα θα κάνει πρεμιέρα. Το έγραψε ο Taio Cruz σε παραγωγή Stargate. (9)
04. (WHAT IS) LOVE?: Η Jennifer Lopez αναρωτιέται τι είναι η αγάπη τελικά, μέσα σε έναν αέρινο pop ρυθμό που θυμίζει τις αρχές της καριέρας της και της πάει πολύ. Δεν έχει χορευτική δυναμική, αλλά σίγουρα είναι από τις καλές στιγμές του άλμπουμ. (8)
05. RUN THE WORLD: Αδιάφορο dance κομματάκι, που δεν έχει λόγο ύπαρξης. Fast forward please! (4)
06. PAPI: Είναι απλά το καλύτερο τραγούδι του άλμπουμ, είναι απλά το τραγούδι που θες να το έχεις συνέχεια στο repeat, να το χορέψεις, να σου κολλήσει στο μυαλό. O RedOne έχει δώσει ρέστα! (10)
07. UNTIL IT BEATS NO MORE: Catchy, mid-tempo τραγούδι με περισσότερη έμφαση στην ερμηνεία. Με το πρώτο άκουσμα ίσως δεν εντυπωσιάζει, αλλά μετά αρχίζει να σου αρέσει επικίνδυνα. (7)
08. ONE LOVE: Ανέμπνευστο τραγούδι, με μονότονη μουσική και tempo. Θα μπορούσε να λείπει. Για b'side μόνο μπορεί να σταθεί. (5)
09. INVADING MY MIND: Σύνθεση της Lady GaGa και του RedOne, ένας συνδυασμός που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητος και όχι άδικα μιας και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα tracks του άλμπουμ και πολύ πιθανό single. (8)
10. VILLAIN: Θυμίζει έντονα Timbaland, χωρίς όμως να είναι αντιγραφή. Σέξι ρυθμός και πρωτότυπα φωνητικά, το κάνει να ξεχωρίζει από τα pop και dance τραγούδια του cd. (8)
11. STARTING OVER: Mellow φωνητικά και ερμηνεία, σε συνδυασμό με επιβλητική μουσική και beat, το καθιστούν ένα μικρό ποπ διαμαντάκι στο άλμπουμ. (9)
12. HYPNOTICO: H Lady GaGa κι ο RedOne ξαναχτυπούν! Στη λογική των "Papi" και "On the floor" το κομμάτι είναι φτιαγμένο να κάνει πάταγο! Τόσο catchy που δεν το αντέχεις! Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει το άλμπουμ. (10)
ΓΕΝΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ: 8/10
ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ: Τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνεις έναν καλό ποπ δίσκο όταν έχεις καλούς παραγωγούς και συνεργάτες. H Jennifer Lopez επέστρεψε για τα καλά, και απ'ότι φαίνεται ο δίσκος αυτός θα μας απασχολήσει πολύ με τις επιτυχίες που θα ξεπηδήσουν από αυτόν. Μπορεί να ακολουθεί   πεπατημένες συνταγές σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να γίνουν catchy τα τραγούδια, όμως αυτό δεν είναι καθόλου κακό εφόσον πετυχαίνει το σκοπό του και ικανοποιεί. Με ελάχιστες εξαιρέσεις ("Run the world" και "One love") το άλμπουμ ακούγεται ευχάριστα χωρίς να προσφέρει συγκινήσεις ερμηνευτικές ή συναισθηματικές, ωστόσο διασκεδάζει και είναι πολύ σημαντικό.


27/4/11

Το πρώτο solo single του Steven Tyler!

Μην ανησυχείτε, δε διαλύονται οι Aerosmith, αντιθέτως ετοιμάζουν νέο άλμπουμ αυτό τον καιρό. Στις 3 Μαίου ο Steven Tyler θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του "Does the noise in my head bother you?" και θα συνοδεύεται από ένα σόλο single, το πρώτο της καριέρας του, με τίτλο "It feels so good". To τραγούδι θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαίου στην εκπομπή του Ryan Seacrest, ενώ επίσημα στα i-tunes θα κυκλοφορήσει την επόμενη μέρα.


"I can hear it coming out of people's cars this summer" δήλωσε ο τραγουδιστής.





BugTV βραδινό δελτίο!

Η Geri Halliwell επιθυμεί να κάνουν reunion οι Spice Girls για να τραγουδήσουν στους Ολυμπιακούς στο Λονδίνο το 2012! Ό,τι νάναι!





















Στις 23 Μαίου κυκλοφορεί το live cd/dvd των Prodigy από το "Warrior's Dance Festival" show που πραγματοποιήθηκε τη χρονιά που μας πέρασε. O τίτλος του "World's on fire".



Πέντε χρόνια μετά το "Stadium Arcadium", οι Red Hot Chili Peppers ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.





















Το 2012 οι Girls Aloud θα επανενωθούν για να γιορτάσουν τα 10 τους χρόνια ως γκρουπ. Αν κρίνω από τα μέτρια σόλο albums της Cheryl Cole, καλά θα κάνουν!





















Ένα νέο κομμάτι του David Guetta παρέα με τον 50 Cent διέρρευσε στο internet. Ο τίτλος του "Bullshit & party". Ακούστε το εδώ!


Στο "Today Show" η Kate Hudson ανακοίνωσε για πρώτη φορά δημοσίως τον αρραβώνα της με τον τραγουδιστή των Muse, Matt Bellamy.



















Ο Bruno Mars δήλωσε πως έγραψε μαζί με τον Cee-Lo Green τη μεγάλη του επιτυχία "Fuck you" μέσα σε δυο ώρες!




















Πρεμιέρα έκανε χτες το ολοκαίνουριο επεισόδιο του Glee με τίτλο "Born this way". Δείτε το cast της δημοφιλούς σειράς να ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία της Lady GaGa!


To νέο video clip των αγαπημένων μου Pierces, "Glorious", μέσα από το άλμπουμ τους "You & I" που κυκλοφορεί 30 Μαίου.


Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τη Lady GaGa να ερμηνεύει το "Judas" στην εκπομπή της Ellen DeGeneres που θα προβληθεί αύριο. By the way, σήμερα κάποιος έκανε hacking στο λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Twitter και είναι ανάστατη.


Δείτε το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της Aretha Franklin που κυκλοφορεί 3 Μαίου!





















H Diana Ross, σύμφωνα με την επιθυμία του Michael Jackson, θα αναλάβει την κηδεμονία των δύο ανήλικων παιδιών του, σε περίπτωση που πάθει κάτι η μητέρα του.

















Επανενώθηκαν κι ετοιμάζουν το 5ο άλμπουμ της καριέρας τους οι Garbage, συνοδευόμενο από μια μεγάλη περιοδεία προώθησης του. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά ενώ μερικοί τίτλοι τραγουδιών είναι "Blood for poppies", "Time will destroy everything", "Sugar", "Control" και "Felt".