Photobucket

10/6/11

The Music Bug RIP

Μετά από 3.5 χρόνια, ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη, την αγάπη σας και που επιλέγατε το Music Bug για τη μουσική σας ενημέρωση όλο αυτό τον καιρό. Η αγάπη για τη μουσική πάντα θα υπάρχει, απλά πλέον θα είναι in real life and time. Τέλος, μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που έγραφαν άρθρα τους τελευταίους μήνες στο blog κι αφιέρωναν το χρόνο και την ψυχή τους σ'αυτό.
Love you all motherbuggers!!!
Γιάννης



9/6/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Bon Jovi, Beyonce, Christina Aguilera, Lady GaGa, Florence & the Machine, Lady Antebellum, 3 Doors Down, Adam Levine, Brian McFadden

# Πανικός επικρατεί στα γραφεία της Columbia Records μετά τη "διαρροή" του νέου άλμπουμ της Beyonce "4" στο internet πριν δυο μέρες. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αλλά ακούγεται έντονα πως η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ θα μεταφερθεί το Σεπτέμβριο. Στο έκτακτο συμβούλιο που έγινε χτες βράδυ στα γραφεία της δισκογραφικής, αποφασίστηκε να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί η "διαρροή" θα κάνει κακό στις πωλήσεις του άλμπουμ κι έτσι ακύρωσαν την προετοιμασία κυκλοφορίας του cd μέχρι νεοτέρας. Πηγές αναφέρουν ότι ο Jay-Z συμφωνεί με την απόφαση της εταιρείας, ενώ η τραγουδίστρια όχι, και πρότεινε να κυκλοφορήσει το άλμπουμ το Σεπτέμβριο με εντελώς διαφορετικό tracklist, πέρα των δύο επίσημων singles. Από την άλλη η δισκογραφική πιέζει τη Beyonce να "ξαναφτιάξει" τα κομμάτια γιατί πιστεύουν πως δε θα πάει καλά στην Αμερική. Μέχρι να ανακοινωθεί όμως κάτι επίσημα ισχύουν αυτά που ξέρουμε, δηλαδή 24 Ιουνίου το "4" στα δισκοπωλεία!
Δείτε την τραγουδίστρια να μετατρέπεται σε σέξι cowgirl για τις ανάγκες του περιοδικού Essence.





# Τελικά η Christina Aguilera δε θα κάνει ντουέτο με τον Adam Lambert όπως ακουγόταν, αλλά με άλλον Adam, τον τραγουδιστή των Maroon 5 Adam Levine, με τον οποίο είναι κριτές στο πετυχημένο talent show "The Voice".






















# Μιας και αναφέραμε τον Adam Levine, ακούστε το τραγούδι-συμμετοχή στο "Stereo Hearts" μαζί με τους Gym Class Heroes. To single κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου και θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ των Gym Class Heroes "The paper chronicles II" που κυκλοφορεί το φθινόπωρο.



# Δείτε την εμφάνιση που έκανε πριν λίγο η Lady GaGa στο Γερμανικό Next Top Model ερμηνεύοντας τα "Scheisse", "Born this way" και "The edge of glory". Μέτρια εμφάνιση σε σχέση μ'αυτά που μας έχει συνηθίσει, αν θέλετε τη γνώμη μου.



# To νέο άλμπουμ των αγαπημένων Florence & the Machine ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα κι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Σύμφωνα με τον παραγωγό τους Paul Epworth (Adele, Friendly Fires) το άλμπουμ αυτό θα'ναι πιο δυνατό και soulful.






















# Σύμφωνα με το Bon Jovi Greece αυτό είναι το επίσημο setlist που έπαιξαν χτες στη συναυλία τους στο Zagreb οι Bon Jovi.
Raise Your Hands
You Give Love a Bad Name
Born To Be My Baby
We Weren't Born To Follow
In These Arms
Runaway
It's My Life
Blaze of Glory
Captain Crash and the Beauty Queen from Mars
We Got It Going On
Bad Medicine / Pretty Woman
Lay Your Hands On Me
Bed of Roses
I'll Be There For You
Something For the Pain
Someday I'll Be Saturday Night
Who Says You Can't Go Home
Sleep When I'm Dead
Love's The Only Rule
Have a Nice Day
Keep The Faith
Encore:
Hey God
Wanted Dead or Alive
These Days
Living on a Prayer























# Αυτό είναι το επίσημο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ των 3 Doors Down "Time of my life" που κυκλοφορεί 19 Ιουλίου. Ακούστε το δεύτερο επίσημο single, το δυνατό "Every time you go".


# Δείτε τους Lady Antebellum να ερμηνεύουν το νέο τους υπέροχο single "Just a kiss" και το "Kiss" του Prince στα χτεσινά βραβεία της country CMT.



# Δείτε τα νέα video clips του Brian McFadden για το διπλό του single "Come party/ That's how life goes".


VideoAnatomy
Ο Αστεροειδής του Μικρού Πρίγκιπα


Γράφει ο Costantino Cavali (Eumaios Design)



Στο Γαλαξία μας υπάρχουν πολλοί ανεξερεύνητοι πλανήτες, χιλιάδες αστέρια και μια θεωρία βασισμένη  σε έναν "κλασικό" νόμο της Φυσικής, όπως αυτόν της Βαρύτητας του Νεύτωνα για να στηρίξει την άποψη ότι, ένα ακόμα Σύμπαν, πέρα από το δικό μας, πρέπει να υπάρχει. Η φαντασία του κάθε ονειροπόλου δημιουργεί παράλληλους κόσμους και ανθρώπινες ψυχές που συνδέονται μεταξύ τους με μια κβαντική θεωρία. Κάθε άνθρωπος και ένας πλανήτης που κρύβει μέσα του ένα μικρό πρίγκιπα που αγαπά ένα ξεχωριστό τριαντάφυλλο... Το άλλο μας μισό. Μπορεί ο πλανήτης του καθενός μας να περιβάλλεται από ανθρώπους, φίλους, αγάπη, μίσος, ζήλια, φιλοδοξίες, όνειρα… όμως εμείς οι μικροί πρίγκιπες του εαυτού μας αναζητούμε το ξεχωριστό τριαντάφυλλο που ζει και κατοικεί  σε ένα άλλο παράλληλο Σύμπαν.



Φανταστείτε γυάλινες  σφαίρες που μέσα τους αναπτύσσετε ο κόσμος του καθενός μας. Οι σφαίρες αυτές περιστρέφονται και κινούνται στο κενό, ταξιδεύοντας μας στο άπειρο και το άγνωστο μα γνωρίζοντας μας με κατοίκους άλλων πλανητών. Ο συλλογισμός ενός Ινδού (Δρ. Raj Baldev), επιστήμονα της κοσμολογίας, ξεκινάει από το Νόμο της Έλξης δύο υλικών σωμάτων, για να υποστηρίξει ότι, δεν μπορεί ένα σώμα στο Σύμπαν ή στο διάστημα να υπάρχει μόνο του, χωρίς τη "στήριξη" ενός άλλου σώματος, μεταξύ των οποίων θα ασκείται αμοιβαία έλξη, όπως περιγράφει ο Νόμος της Βαρύτητας του Νεύτωνα. Άρα και το Σύμπαν μας πρέπει να έχει το δίδυμο, συμπληρωματικό του Σύμπαν που να το στηρίζει! Η σαν επιστημονικής φαντασίας ιδέα ότι το σύμπαν μας δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει (ότι κατά μυστηριώδη τρόπο, συνυπάρχει μαζί με άλλα, τα οποία πάλλονται και λειτουργούν παράλληλα με το δικό μας) καταρρίπτει την θεωρία της Μοναξιάς. Σε ένα τέτοιο μοναχικό πλανήτη-αστεροειδή επονομαζόμενο  Β 612-που δεν είναι πολύ μεγαλύτερος από ένα σπίτι- ζούσε και ο Μικρός Πρίγκιπας.



«Για όλους τους ανθρώπους τα αστέρια δεν είναι ίδια. Για εκείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για κάποιους άλλους δεν είναι παρά μικρές πηγές φωτός». Ο Μικρός Πρίγκιπας δεν αντέχει άλλο τις παραξενιές του λουλουδιού και φεύγει σε ένα μακρινό ταξίδι όπου γνωρίζει πολύ αλλά συνειδητοποιεί πως το μόνο που τον νοιάζει είναι ακριβώς αυτό το γεμάτο απαιτήσεις τριαντάφυλλο.



Μέσα σε ένα  απόλυτο λευκό κόσμο μάχεται το καλό και το κακό. Οι δυο φύσεις του ανθρώπου μάχονται να υπερισχύσουν η μια έναντι της άλλης. Το καλό και το κακό εναλλάσσεται . Ο Νicko σαν μικρός πρίγκιπας αναζητά το παράλληλο Σύμπαν του…το ταξίδι όμως πάντα δεν καταλήγει σε «στεριά»… τότε ο μικρός πρίγκιπας κλείνεται στον γυάλινο λευκό του κόσμο και  με «διαστημόπλοιο» το σώμα του ξεκινά το ταξίδι του μέσα στο λευκό σκοτάδι του μαύρου Ωκεανού. «Τα διαστημόπλοια του στόλου μας μεταφέρουν στα σύνορα του διαστήματος και πέφτουμε με κάψουλες σε άγνωστους ουρανούς. Μεταξύ μας δεν υπάρχουν βοηθητικοί. Όλοι πέφτουν, όλοι πολεμούν, απλοί στρατιώτες και στρατηγοί». «Είμαστε οι στρατιώτες του Σύμπαντος» όπως έλεγε ο  Robert A. Heinlein στο ομώνυμο βιβλίο του.


Στον Γαλαξία της κοινωνίας μας οι άνθρωποι επιδιώκουν πολλούς σκοπούς νομίζοντας ότι θα βρουν σε αυτούς το νόημα. Οι άνθρωποι επιβεβαιώνουν ότι αν και πέτυχαν τους σκοπούς τους να γίνουν πλούσιοι, να έχουν έρωτα  και ικανοποίηση δεν παύουν να έχουν  την αίσθηση του κενού η οποία δεν μπορεί να πληρωθεί. Σίγουρα θα αναρωτιέστε πολλοί πως ένα τόσο απλό video clip όπως το “Break me” θα μπορούσε να μας εμπνεύσει και να με ταξιδέψει στον δικό μου κόσμο της φαντασίας αναζητώντας το προσωπικό μου τριαντάφυλλο… και όμως έγινε. Ένα λευκό σκηνικό που μας παραπέμπει σε λευκή σελίδα του λευκώματός μας…και πάνω του οι μαύρες σταγόνες από μελάνι που καταγράφουν συναισθήματα και στιγμές . Ένας κύβος που αντιπροσωπεύει τη τετράγωνη λογική του ανθρώπου και παράλληλα την γενετήσια αρχή των σχημάτων του σύμπαντος, (μιας και τα πάντα γεννήθηκαν από αυτόν), εσωκλείει τον εγκέφαλο μας, τα θέλω και τα πιστεύω μας.



Πρωταγωνιστής σε όλο αυτό ο ταλαντούχος Nicko που κυριαρχεί με την παρουσία του δίνοντάς μας την αίσθηση της πάλης έναντι του καλού και του κακού, της αγάπης και του μίσους, που κρύβουμε όλοι μέσα μας, με την καταπληκτική κίνηση του. Μοναδική ένσταση μου αποτελεί ο τρόπος διαφήμισης και  απεικόνισης των γήινων «απολαύσεων», αποτυπώνοντας τα με ένα  Starbucks καφέ, ένα μήλο και ένα ποτήρι κρασί. Καθ΄όλη την διάρκεια της εξέλιξης του video clip ο αστεροειδής υπάρχει στο μεγαλύτερο ποσοστό των σκηνών, θέλοντας να μας δείξει πως ό,τι και αν κάνουμε η επιθυμία μας για να βρούμε την πλήρωσή μας ως άνθρωποι και να ολοκληρωθούμε σαν οντότητες βρίσκεται μόνο μέσα από την αληθινή αγάπη. Πρέπει να αγαπήσουμε πρώτα τον δικό μας μικρό πλανήτη και έπειτα ό,τι θα μας κάνει να νοιώσουμε απόλυτα δεμένοι και εναρμονισμένοι με κάτι ξεχωριστό. Ο αστεροειδής συμβολίζει την σφαίρα της προστασίας μας, το μικρόκοσμο της ζωής μας και των επιθυμιών μας και ίσως συμβολίζει την ίδια μας την καρδιά που μεταλλάσσεται και ωριμάζει…

Το ελληνικό fan club της Celine Dion!

Μπορεί να μην την έχουμε δει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά η Celine Dion έχει αμέτρητους θαυμαστές στη χώρα μας. Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι 9 albums της έχουν χτυπήσει κορυφή στο ελληνικό album chart: "The colour of my love", "Falling into you", "Let's talk about love", "S'il suffisait d'aimer", "All the way...A decade of song", "A new day has come", "One heart", "1 fille & 4 types", "A new day...Live in Las Vegas".

Το ελληνικό fan club της τραγουδίστριας στο Facebook μεγαλώνει όλο και πιο πολύ. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, videos, συζητήσεις για την αγαπημένη Celine. Τέλος, στο YouTube υπάρχει κανάλι ελληνικό στο οποίο θα βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέροντα video από ζωντανές εμφανίσεις, συνεντεύξεις, σπάνιο υλικό και πολλά άλλα.

Γίνετε κι εσείς μέλη εδώ!

BugTV Πρωινό δελτίο
Kylie, Shania Twain, Aerosmith, Take That, Lady GaGa, Pitbull feat. Marc Antony

# Μα ποιος το μάτιασε το κορίτσι? Δείτε την "σούπα" που έφαγε η Shania Twain στα CMT Awards που έγιναν χτες. Εντωμεταξύ η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την επιστροφή της στη μουσική και το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε για να εμφανιστεί στο Caesar's Palace του Las Vegas από 1 Δεκεμβρίου του 2012 όπου θα παρουσιάσει το Shania Twain: Still the one. Welcome back cowgirl!























# Δείτε το επίσημο trailer από την περιοδεία της Kylie Minogue "Aphrodite: Les Folies Tour" που κυκλοφορεί σε 3D για μια νύχτα μόνο στις 19 Ιουλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ!



# Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι των Take That "When we were young" μέσα από τη νέα έκδοση του "Progress" με τίτλο "Progressed" που κυκλοφορεί από αύριο και περιέχει 8 νέα tracks, μεταξύ των οποίων και το τελευταίο τους single "Love love".



# O κιθαρίστας των Aerosmith, Joe Perry, δήλωσε πως το συγκρότημα θα μπει στο στούντιο τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου για να ηχογραφήσουν το νέο τους άλμπουμ. Παραγωγός τους ο Jack Douglas ("Get your wings", "Rocks", "Toys in the attic"). Ο κιθαρίστας άφησε πίσω τις διαφωνίες που είχε για τη συμμετοχή του Steven Tyler ως κριτής στο American Idol και είναι έτοιμος να μπει στο στούντιο για να ετοιμάσουν το 15ο studio album της μπάντας.


# Η Lady GaGa (η οποία είναι για 2η εβδομάδα στο US #1 με το album "Born this way") είναι η most played artist για το 2010 στην Αγγλία, με το "Bad romance" να βρίσκεται στο #1 της λίστας και το "Alejandro" στο #3. Δείτε αναλυτικά τη λίστα εδώ:
1. Lady GaGa - 'Bad Romance'
2. Alicia Keys - 'Empire State of Mind (Part II)'
3. Lady GaGa - 'Alejandro'
4. Plan B - 'She Said'
5. Kylie Minogue - 'All The Lovers'
6. Olly Murs - 'Please Don't Let Me Go'
7. Ke$ha - 'Tik Tok'
8. Florence and the Machine - 'Rabbit Heart (Raise It Up)'
9. Train - 'Hey, Soul Sister'
10. Kings of Leon - 'Sex On Fire'




# Ακούστε το νέο τραγούδι του Pitbull σε συνεργασία με τον Marc Anthony με τίτλο "Rain over me" παραγωγής RedOne.

8/6/11

BugTV deluxe edition
Michael Jackson, Queen, Beyonce, Christina Aguilera, Lady GaGa, Darren Hayes, Rihanna, Eminem, Sophie Ellis-Bextor, Far East Movement, Sara Bareilles, Καίτη Γαρμπή, OtherView feat. Mark Angelo

# Διαβάστε την απάντηση της Beyonce για το νέο της άλμπουμ "4" που διέρρευσε 2 βδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Η τραγουδίστρια ψύχραιμη λέει πως ενώ δεν θα ήθελε με αυτό τον τρόπο να παρουσιαστούν τα νέα της τραγούδια, είναι πολύ χαρούμενη από τη θετική ανταπόκριση που είχαν στους θαυμαστές της.
# Η Christina Aguilera μιλάει πρώτη φορά για το νέο της άλμπουμ. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, η οποία ετοιμάζει τη νέα της δουλειά παράλληλα με το talent show που είναι κριτής, το νέο άλμπουμ θα είναι πιο "εσωτερικό" και συναισθηματικό, και θα αφήσει τη δημιουργικότητά και τις ιδέες της να κυλήσουν φυσικά και αβίαστα. Δείτε την στο παρακάτω video στο οποίο εκτός από το νέο άλμπουμ μιλάει και για το The Voice!


# Παραμένουμε στο The Voice και στο απίστευτο medley στους Queen που έκαναν οι κριτές του talent show Christina Aguilera, Cee-Lo, Adam Levine και Blake Shelton.


# Ώρα να γελάσουμε λίγο! Δείτε μια από τις εμφανίσεις που έκανε η Rihanna σε συναυλία της στο Τορόντο. No comments! (Οι photo είναι από το WotYouGot)





































# Δείτε τη Lady GaGa να τραγουδάει με την Patti LaBelle σε πάρτι που έγινε προχτές μετά τα βραβεία μόδας CFDA. Παρακάτω δείτε και το άθλιο πραγματικά εξώφυλλο που έκανε για το Γερμανικό περιοδικό Spex. 


# Δείτε το νέο video clip των Far East Movement για το τελευταίο τους single "So what?" μέσα από το άλμπουμ "Free wired".

# Δείτε το video trailer για το νέο video clip "Behind the mask" του Michael Jackson μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ του "Michael".



# Το νέο single του Darren Hayes έχει τον τίτλο "Talk talk talk" και θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στα i-Tunes και το ραδιόφωνο στις 24 Ιουνίου. Το single θα περιέχει ως b'side μια διασκευή του "Angel" της Madonna.




# H Sophie Ellis-Bextor εμφανίστηκε στο βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό RockFM 97.4 κι ερμήνευσε σε acoustic versions τις επιτυχίες της "Murder on the dancefloor", "Bittersweet" και "Starlight".

# Δείτε την υπέροχη Sara Bareilles να ερμηνεύει την επιτυχία της "Uncharted" στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.

# Αυτό είναι το νέο video clip του project του Eminem Bad Meets Evil για το τραγούδι "Fast lane" μέσα από το νέο τους άλμπουμ "Hell: The Sequel".

# Κατέφτασε και το νέο video clip των αγαπημένων μου Mark Angelo και OtherView με τίτλο "I'm the one". Μόνο που το video είναι μετριοκλισέ όπως και το κομμάτι και μου τι σπάει απίστευτα όταν μέσω ενός video clip πλασάρουν διαφημιστικά προϊόντα, στην προκειμένη περίπτωση το Carroten.



# ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αγαπημένη μας Καίτη Γαρμπή που έχει σήμερα τα γενέθλια της. Να τα εκατοστήσει και να παραμείνει αυτή η γλυκιά, αξιοπρεπής παρουσία που είναι όλα αυτά τα χρόνια και κάνει τον κόσμο να την αγαπάει πάνω από δυο δεκαετίες. Μας έχει χαρίσει πολλά τραγούδια που μας έχουν αγγίξει, τα έχουμε χορέψει ή τα'χουμε συνδέσει με δικές μας στιγμές. Το παρακάτω κομμάτι είναι ένα από αυτά!


Γνωρίστε τον...
Γιώργο Διαμαντόπουλο


Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 10 χρόνων αγόρασε το πρώτο του αρμόνιο και από τότε η μουσική έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το τραγούδι μαζί με το συγκρότημά του «Τρίηχο» όπου μαζί κάνουν ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.
Ακούγοντας τον πρώτη φορά live με κέρδισε κατευθείαν. Μια φωνή αισθαντική και καθαρή που βγαίνει αβίαστα, ένας άνθρωπος που αγαπάει τη μουσική χωρίς κόμπλεξ και περιορισμούς, μια αμεσότητα που σε κάνει να τον χαζεύεις ενώ τραγουδάει και σε παίρνει μαζί του, είτε στο Παρίσι όταν ερμηνεύει το "Je suis malade" είτε στους πιο "εσωτερικούς" σου "τόπους" ερμηνεύοντας το "Θα'μαι κοντά σου όταν με θες".


1.    Πώς μπήκε το «μικρόβιο» της μουσικής μέσα σου και τί σου έδωσε το ερέθισμα να ασχοληθείς με το τραγούδι?
H απάντησή μου δε διαφέρει κατά πολύ από την απάντηση οποιουδήποτε αγαπά το τραγούδι και τη μουσική. Τραγουδώ από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου και δεδομένου ότι κανείς στην οικογένεια δεν σχετίζεται με το αντικείμενο θα μπορούσα να πω πως γεννήθηκα με το συγκεκριμένο «μικρόβιο».

2.    Ποιά είναι η γνώμη σου για τη μουσική σήμερα και τον τρόπο που βγαίνουν τραγουδιστές μέσα από talent shows? Εσύ θα πήγαινες?
Τα talent shows δεν τα εγκρίνω (πλέον) ούτε όμως και τα κατακρίνω. Το κάθε παιδί έχει δικαίωμα στο όνειρο. Αυτό που λίγο με στεναχωρεί στο όλο φαινόμενο είναι το πόσο βίαια μπορεί να γκρεμιστεί αυτό το όνειρο των παιδιών που συμμετέχουν όταν σβήσουν τα φώτα του παιχνιδιού. Ίσως είναι έτσι η εποχή μας όμως.

3.    Ποιές είναι οι μουσικές σου επιρροές και ποιούς καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής θαυμάζεις?
Θα με χαρακτήριζα παιδί των 90’s οπότε μεγάλωσα θαυμάζοντας τις μεγάλες φωνές του διεθνούς πενταγράμμου Whitney Houston, Celine Dion, Mariah Carey. Μέσα από την επόμενη δεκαετία ξεχώρισα τον Michael Buble, τη Beyonce τον Josh Groban ενώ από την ελληνική μουσική σκηνή δε θα μπορούσα να μη θαυμάζω τη μεγαλύτερη κατ εμέ φωνή της Ελλάδας Χαρούλα Αλεξίου, το Γιάννη Πάριο, καλλιτέχνες πρότυπα για όλους τους μεταγενέστερους…


4.    Μίλησέ μας λίγο για το «Τρίηχο» και πως προέκυψε.
Το Τρίηχο είναι το αποτέλεσμα μιας φιλίας που εξελίχθηκε σε συγκρότημα. Θαμώνες σε ένα μπαράκι που διοργάνωνε live βραδιές, τόσο εγώ όσο και η Μαρία και η Αργυρώ , τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, μια μέρα σηκωθήκαμε σε εκείνο το μπαράκι και είπαμε δυο τραγουδάκια. Έτσι έκλεισε η πρώτη μας σειρά εμφανίσεων τέσσερα χρόνια σχεδόν πριν…

5.    Τί θα ακούσει κάποιος που θα έρθει να σε δει ζωντανά?
Το ρεπερτόριο του Τρίηχου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών και γούστων.. Κινείται από το έντεχνο και ποπ  μέχρι το λαϊκό, πάντα με unplugged ήχο, πιάνο κιθάρα…























6.    Σου έχει τύχει ποτέ κάτι αστείο ή περίεργο ενώ τραγουδάς μπροστά σε κόσμο?
Επειδή όπως προανέφερα με τα κορίτσια του συγκροτήματος είμαστε και φίλοι, υπάρχουν πολλά κωδικοποιημένα αστειάκια που πολλές φορές μας ωθούν σε τέτοιο σημείο γέλιου που δε μπορούμε να συνεχίσουμε ένα κομμάτι, αλλά από την άλλη αυτό ακριβώς είναι θεωρώ και που ίσως αρέσει στον κόσμο… η αμεσότητα που έχουμε και ότι δεν παίρνουμε τον εαυτό μας τόσο στα «σοβαρα»… αυτό δίνει το έναυσμα στον κόσμο να έρθει πιο κοντά μας…

7.    Πλέον πολλοί αδισκογράφητοι καλλιτέχνες προωθούν τη δουλειά τους μέσα από το διαδίκτυο και κυρίως το YouTube όπως κι εσύ, σε έχει βοηθήσει καθόλου αυτό και ως προς τι?
Το διαδίκτυο πλέον είναι απαραίτητο για την προώθηση της μουσικής των νέων καλλιτεχνών… Εμένα δεν με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα καθώς δεν προωθώ τη δική μου μουσική, ωστόσο όμως δε μπορώ και να μην αναγνωρίσω ότι μου έχει γνωρίσει αξιόλογους νέους καλλιτέχνες με τραγούδια και παραγωγές που δεν έχουν πραγματικά να ζηλέψουν σε τίποτα από αυτές των δισκογραφημένων καλλιτεχνών. Καλό είναι λοιπόν να ψάχνουμε και λίγο παραπέρα από αυτό που μας πλασάρει το MAD TV και τα ελληνικά ραδιόφωνα…


8.    Το τραγούδι για σένα είναι χόμπι, θα το έκανες ποτέ επάγγελμα αν σου δινόταν η ευκαιρία?
Το τραγούδι είναι χόμπι και χόμπι θα παραμείνει… Αγαπώ τη μουσική και το τραγούδι… τα παρελκόμενα τους όμως (νύχτα, κυκλώματα κλπ) είναι κάτι που απεχθάνομαι, οπότε μια καριέρα στο τραγούδι , αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτόν τον όρο την σήμερον ημέρα πλέον, δε φαντάζει καθόλου θελκτική στα μάτια μου…

9.    Αν έκανες κάποιο δισκογραφικό συμβόλαιο θα δεχόσουν να ερμηνεύσεις τραγούδια που δε σου αρέσουν ή δε σε εκφράζουν και γιατί?
Καλό είναι σε κάθε περίπτωση καθένας να συνειδητοποιεί το στυλ που του πάει και να μη «μαϊμουδίζει» στυλ που δεν έχει… κατά συνέπεια και σε μια δισκογραφική δουλειά θα φανταζόμουν πιο σωστό να έλεγα κομμάτια που μπορώ να υποστηρίξω και θα έδιναν ένα καλό αποτέλεσμα.

10. Ποιά είναι τα όνειρά σου για το μέλλον?
Δε μου αρέσει να κάνω όνειρα για το μέλλον, χωρίς να γίνομαι απαισιόδοξος. Ζω το παρόν και για το μέλλον… βλέπουμε….


Εγώ δεν έχω παρά να του ευχηθώ να παραμείνει αυτό το γλυκό κι ευγενικό παιδί που γνώρισα, να μη σταματήσει να τραγουδάει ποτέ γιατί έχουμε ανάγκη από τέτοιες φωνές και ταλέντα, και να "αγγίζει" κάθε φορά όλο και περισσότερο κόσμο! Για να βλέπετε τις ζωντανές εμφανίσεις του με το Τρίηχο επισκεφτείτε παρακάτω την επίσημη σελίδα του γκρουπ.



ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΗ: Beyonce "4"
Track by track

Τη Beyonce τη λατρεύω. Τη θεωρώ από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες και φωνές που έχει βγάλει η σύγχρονη μουσική. Περίμενα πως και πως το νέο της άλμπουμ "4", και σήμερα διέρρευσε στο internet. Το blog είναι κατά της πειρατείας γι'αυτό όσοι ενδιαφέρεστε αγοράστε το άλμπουμ που κυκλοφορεί επίσημα στις 24 Ιουνίου.
Πάμε λοιπόν να δούμε track by track το "4"!

01. 1+1: Πολύ όμορφο ξεκίνημα με ένα ερωτικό τραγούδι που σε παρασύρει στην καψούρα του. Σίγουρα η μοναδική ερμηνεία της Beyonce το απογειώνει και όσο το ακούς σ'αρέσει και πιο πολύ. (8)
02. I CARE: Ένα τραγούδι που δε μπορώ ν'αποφασίσω αν μου αρέσει ή όχι. Τελικά με το τρίτο άκουσμα το λάτρεψα. Ροκ μπαλάντα με υπερβολική ερμηνεία κατά τη γνώμη μου, χωρίς όμως να ενοχλεί και κουπλέ που υπερτερούν του ρεφρέν. Ένα 90s vibe το "έπιασα" πάντως κι αυτό είναι μεγάλο plus! Σίγουρα θα ξεχωρίσει και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει single. (8)
03. I MISS YOU: Πάναπλο τραγουδάκι που μοιάζει με ντέμο πιο πολύ παρά με κανονικό τραγούδι. Κλισέ στίχος και μελωδία. Απογοητευτική ενορχήστρωση αλλά κοίτα να δεις που όσο το ακούω αρχίζω και το βρίσκω πολύ γλυκό. (7)                                                                                                                                       

04. BEST THING I NEVER HAD: Το δεύτερο single του άλμπουμ. Σίγουρα καλύτερο από το "Run the world (Girls)", και σίγουρα από τις πιο καλές στιγμές σε αυτή τη δουλειά. (8)
05. PARTY (feat. Andre 3000): Με αέρα old school, ένα τραγούδι που ταιριάζει περισσότερο στην τωρινή Mariah Carey που μας έχει συνηθίσει σε χαζά τραγούδια, παρά στην Beyonce. Απογοήτευση! (4)
06. RATHER DIE YOUNG: Λες κι έχει βγει από τα 70s. Συμπαθητικό τραγούδι, soulful με disco στοιχεία, το οποίο όμως ακούγεται λίγο παρωχημένο σαν ύφος. (7)
                                                          
07. START OVER: Αποτελεί μια από τις πιο δυνατές στιγμές του δίσκου, κυρίως όσον αφορά το ερμηνευτικό κομμάτι της Beyonce. Νομίζω "φωνάζει" να γίνει single. (8)
08. LOVE ON TOP: Disco-pop στοιχεία με funky διάθεση, κουραστικό ρεφρέν και υπερβολική ερμηνεία χωρίς λόγο. Δυστυχώς σε κάνει να το προσπερνάς παρά τις καλές του προθέσεις. (5)
09. COUNTDOWN: Πραγματικά όμως, τι σκεφτόταν όταν έγραφε αυτό το κομμάτι? Απαράδεκτο σε όλα του, μουσική, στίχο κι ερμηνεία. Μια απεγνωσμένη προσπάθεια να φτάσει την τελειότητα του "Get me bodied" αλλά πλήρης αποτυχία. Κρίμα! (2)             


10. END OF TIME: Το είχαμε ακούσει πριν καιρό και ήλπιζα να το έφτιαχναν λίγο ενορχηστρωτικά, αλλά μάλλον δεν έγινε κάτι τέτοιο και τώρα μοιάζει σε μουσικό νούμερο για τσίρκο. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια μουσική κι ερμηνευτική υπερβολή σε αυτό το άλμπουμ. Next track please! (4)
11. I WAS HERE: Δια χειρός της Diane Warren, "πριγκίπισσα" της μπαλάντας. H Diane είχε δηλώσει πως είναι από τις καλύτερες μπαλάντες που έχει γράψει, αλλά μάλλον διακρίνω μια υπερβολή μιας και το τραγούδι είναι μεν πολύ καλό, αλλά δε συγκρίνεται με άλλες δουλειές της. (8)
12. RUN THE WORLD (GIRLS): Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει από τη Beyonce, αλλά όχι και τόσο κακό. Μόνο που από τη Beyonce περιμένεις απλά τα καλύτερα κι όχι μετριότητες. (7)


ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10
ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ: Δε σας κρύβω ότι στεναχωρήθηκα κι απογοητεύτηκα μαζί. Δεν περίμενα το "4" να είναι το χειρότερο άλμπουμ στην καριέρα της Beyonce, αν και το πρώτο single μας είχε προδιαθέσει λίγο. Σα να βιάστηκε λίγο να κυκλοφορήσει άλμπουμ ή μήπως στέρεψε από έμπνευση? Δεν εξηγείται αλλιώς η έλλειψη πρωτοτυπίας και η παντελής απουσία του μαγικού συστατικού που σε έκανε να πορώνεσαι τουλάχιστον με 5-6 κομμάτια από κάθε της άλμπουμ. Πρώτη φορά που βαρέθηκα σε άλμπουμ της κι ανυπομονούσα να τελειώσει. Μπορεί να μην είναι ΤΟΣΟ κακό, in fact έχει κάποια πολύ καλά και ώριμα δείγματα, αλλά από τη Beyonce περιμένω μόνο το καλύτερο και δεν αρκούμαι στο μέτριο.