Photobucket

20/9/09

Εμπρός καλό μου mp3, άι pod κλπ

Τις τελευταίες μέρες δεν προλαβαίνω ν'ακούω νέα albums και βγαίνουν άλλα τόσα. Σας παρουσιάζω λοιπόν αυτά που μου έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση και τα βρήκα αξιόλογα! Δε γινόταν εξάλλου να μην τα μοιραστώ μαζί σας!

POP ATTACK!
MIKA "The Boy Who Knew Too Much"
Photobucket

Παρ'όλο που το debut album του "Life in cartoon motion" δε με είχε ενθουσιάσει, πέρα από το αριστουργηματικό "Relax (take it easy)", o Mika ανέκαθεν μου προκαλεί ενδιαφέρον από άποψη μουσική και καλλιτεχνική. Ακούγοντας το album του αναρωτήθηκα: "Είναι δυνατόν να είναι όλα τα τραγούδια ωραία!?" Κι όμως! Αυτό το album είναι ένα pop διαμάντι. Από που να πρωτοξεκινήσω, από το εκπληκτικό "Rain" το οποίο μου'χει καρφωθεί και το τραγουδάω όλη μέρα κι αν γίνει single θα σκίσει, από το retro "Blue eyes" που με "φτιάχνει" απίστευτα όποτε το ακούω, από την συνεργασία του με την Imogen Heap στο εκπληκτικό "By the time" που "χύνει" μελωδία, από τα singles "We are golden" και "Blame it on the girls" που μου θυμίζουν σχολική εκδρομή στη θάλασσα, ή από το George Michael-ικό "Touches you"? Ή μήπως από την υπέροχη ερμηνεία του στο "I see you"? Μη σας κουράσω άλλο με τίτλους, απλά ακούστε το δυνατά! Mika is back!
8.5/10
Top-3 tracks: RAIN, BLUE EYES, WE ARE GOLDEN

WE ARE GOLDEN


ROCK ATTACK!
MUSE "The Resistance"
Photobucket
Κι από το glitter του Mika, στους θεούς της μελωδικής rock μουσικής και πολύ αγαπημένους μου Muse. Πολλοί είπαν, μετά το "Black holes and revelations" που ξεπέρασαν τον εαυτό τους, τι? Η απάντηση είναι "The Resistance", και ναι οι Muse για άλλη μια φορά κάνουν παπάδες! Θες το ομώνυμο του album που έγινε αμέσως anthem? To super catchy "MK ultra"? To αριστουργηματικό "I belong to you" το οποίο το έδεσαν με την γνωστή γαλλική άρια "Mon coeur s'ouvre a ta voix"? Ή μήπως το "Exogenesis Symphony" που είναι σε τρία μέρη και στο δεύτερο με τίτλο "Cross pollination" έχεις μείνει μαλάκας? Κλασική αξία πλέον οι Muse, που δεν περιμένεις να παρουσιάσουν κάτι μη αξιόλογο. Πρώτο single το επικό "Uprising".
8/10
Top-3 tracks: THE RESISTANCE, EXOGENESIS: SYMPHONY, PART 2: CROSS POLLINATION, MK ULTRA

UPRISING (LIVE)


LATIN POP ATTACK!
NELLY FURTADO "Mi Plan"
Photobucket
Μετά την τεράστια επιτυχία του "Loose" όλοι περίμεναν κάτι αντίστοιχο, όμως η Nelly κάνει την μαγκιά και βγάζει δίσκο στα ισπανικά, και μάλιστα με αξιόλογες κι ενδιαφέρουσες συνεργασίες όπως αυτή με την αγαπημένη μου Concha Buika στο εξαιρετικό "Fuerte", με την φωνάρα που λέγεται Josh Groban στο "Silencio" καθώς και με Alejandro Fernandez στο πάνγλυκο "Suenos", Alex Cuba στο πολύ καλό ομώνυμο track, με τον Juan Luis Guerra στο "Como lluvia" και τέλος με Julieta Venegas και La Mala Rodriguez στο "Bajo otra luz". Δε λείπουν όμως και οι πολύ καλές solo στιγμές όπως το χαβαλετζίδικο κι άκρως κεφάτο "Vacacion" και το "Mas" (το δέυτερο single). Τελικά το πρώτο single "Manos al aire" (ή στα ελληνικά "Χέρια ψηλά":-)) είναι το λιγότερο καλό από τα υπόλοιπα, χωρίς να είναι κακό!
8/10
Top-3 tracks: FUERTE, SUENOS, VACACION

MANOS AL AIRE


R'N'B ATTACK!
IDA CORR "Under the sun"
Photobucket
H Ida Corr έγινε πασίγνωστη με το "Let me think about it" το 2007, όταν το πήρε στα χέρια του ο Fedde Le Grand και το έκανε worldwide hit! Μετά από ένα μέτριο debut με τίτλο "One", η Ida Corr στο νέο της album δίνει μαθήματα του πως είναι η pop r'n'b. Από το super εναρκτήριο track "Bring the beat back" καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα album δυναμίτη. Κι εκεί που έχεις μπει στο ρυθμό, έρχεται η υπέροχη mid-tempo μπαλλάντα "In the name of love" και σε αποτελειώνει κανονικά! Το "I do" με το sexy ρυθμό του σε κάνει έστω και νοερά να λικνιστείς, καθώς και το "I want you" που δικαίως έγινε το δεύτερο single μετά το "Time"!
7.5/10
Top-3 tracks: IN THE NAME OF LOVE, BRING THE BEAT BACK, I WANT YOU

IN THE NAME OF LOVE


GREEKS DO IT BETTER!
SUNDAYMAN "Outerland"
Photobucket
Ή αλλιώς Κυριάκος Μουστάκας! Συνθέτης, παραγωγός και sound engineer, ο Κυριάκος Μουστάκας δισκογραφεί σε Ευρώπη και Αμερική κοντά στα 10 χρόνια, αλλά μόλις φέτος ακούγεται πιο έντονα, μετά το τραγούδι "Now that I found you" που ακούγεται στην διαφήμιση του Cutty Sark και δικαίως προκάλεσε αίσθηση! Φέτος ο Sundayman κυκλοφορεί το debut του "Outerland" το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια που έγραφε όλα αυτά τα 10 χρόνια, καθώς και καινούρια. Μία πετυχημένη μίξη από downtempo και chill out κομμάτια, με το "Negative time" να ξεχωρίζει και να γίνεται αγαπημένο μου με το πρώτο άκουσμα κιόλας. "Faded moments" και "In the middle of the skyway" επίσης κάνουν αίσθηση με τις ενδιαφέρουσες μελωδίες τους. Ένα μεγάλο μπράβο στον Sundayman γι'αυτό το πολύ καλό δείγμα δουλειάς!
7.5/10
Top-3 tracks: NOW THAT I FOUND YOU, NEGATIVE TIME, FADED MOMENTS

NOW THAT I FOUND YOU


MARSHEAUX "Lumineux Noir"
Photobucket
Μαριάνθη και Σόφη! Δηλαδή Μαρ-Σο!
Μετά από ένα ενδιαφέρον debut με το "
E-bay Queen" το 2004 κι ένα μέτριο δεύτερο album, "Peek-a-boo", το 2007, το synth-pop group από τη Θεσσαλονίκη επέστρεψε με τον καλύτερο δίσκο της καριέρας τους. Αν στα προηγούμενα cd τους είχαν αρκετές διασκευές κι έμοιαζαν πολύ στους Ladytron και στους Human League, τώρα ούτε διασκευές υπάρχουν στο νέο album, και μοιάζει ο ήχος πιο πολύ στους Saint Etienne που τους αγαπώ:-) Πρώτο single και πολύ καλή επιλογή το καταπληκτικό "Breakthrough". To κομμάτι όμως που κυριολεκτικά ακούω κάθε μέρα είναι το "Summer", αν και φθινόπωρο έχει ένα μαγικό τρόπο να με παρασέρνει. "Exit", "Faith", "Destroy me" και ο σκοτεινός επίλογος του album με το "Sorrow" είναι από τα κομμάτια που ξεχώρισα.
8/10
Top-3 tracks: SUMMER, BREAKTHROUGH, SORROW

BREAKTHROUGH

10/9/09

Lives of my life...

Το post αυτό ήθελα να το κάνω καιρό, και νομίζω πως ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μου, όπως λέει κι ο τίτλος. Μερικές κρύβουν ιστορίες, άλλες κρύβουν ανθρώπους, άλλες απλά μαγεία...με λίγα λόγια μουσική!

15. BUENA VISTA SOCIAL CLUB @ Θέατρο Βράχων, 28/6/2007
Photobucket
Αυθεντική κουβανέζικη μουσική, φωνές και κουλτούρα! Από τις πιο feel good συναυλίες που έχω πάει. Μπροστά μου καθόντουσαν δυο κοπέλες που δούλευαν σε γνωστό ξενοδοχείο και μου έλεγαν πόσο σκύλα ήταν η Christina Aguilera όταν είχε έρθει για δύο μέρες σε ένα charity event, και το πόσο απλή από την άλλη ήταν η Shakira.

Photobucket
(Η photo είναι από το avopolis.gr)

14.
VAYA CON DIOS @ Θέατρο Λυκαβηττού, 3/6/2005
Photobucket
Έχω ένα κόλλημα από μικρός με τους Vaya Con Dios. Με ταξιδεύει η μουσική τους, και με παρασέρνει η βελούδινη φωνή της Dani Klein. To setlist δε θα μπορούσε να'ναι καλύτερο. "Puerto Rico", "Nah neh nah", "Johnny", "What's a woman", "Don't cry for Louie" και πολλά πολλά άλλα. Είχα πάει με έναν παιδικό μου φίλο και περάσαμε απλά τέλεια!

Photobucket

13
.
SUEDE & PURESSENCE @ Θέατρο Βράχων, 25/6/2003
Photobucket
Ήμουν φαντάρος, αλλά δεν μπορούσα να την χάσω! Έτσι σκαρφίστηκα ένα ψέμα, ότι με χρειάζεται η μητέρα μου για να πάω να υπογράψω ένα συμβόλαιο και πρέπει να είμαι παρών. Έτσι με άφησαν νωρίς, ήρθε ο brother να με πάρει, έβαλα το σκισμένο jean, άλλαξα T-Shirt και πήγαμε κατευθείαν. Το θράσος μου συνεχίστηκε όταν είδα τον Brett Anderson να καπνίζει αμέριμνος σε μια γωνία πίσω από τα κάγκελα, τον φώναξα, του μίλησα για λίγο και μου υπέγραψε το εισιτήριο. Το ίδιο έκανα και με τους Puressence. Εκπληκτική συναυλία, οι Suede τόσο καλοί όσο τους περίμενα (brit pop forever!), οι Puressence που δεν τους είχα σε εκτίμηση ήταν απλά super!

Photobucket
(Η photo είναι από το avopolis.gr)

12
.
LOREENA MCKENNITT @ Θέατρο Βράχων, 29/6/2009
Photobucket
Τι να πω γι'αυτή τη γυναίκα, γι'αυτή την αιθέρια φωνή που με ταξίδεψε από την πρώτη νότα μέχρι την τελευταία! Τι να πώ για την υπέροχη παρέα με τον Espressionist :-) Review και photos δείτε εδώ! PS: Η συναυλία ήταν να γίνει 10/6 αλλά αρρώστησε η μητέρα της κι έτσι έγινε στο τέλος του μήνα.

Photobucket

11
.
MUSE @ Terra Vibe, 4/10/2007
Photobucket
Πολύ δυνατή rock συναυλία, με ένταση, παλμό και μοναδικά vocals από τον Matthew Bellamy. Εδικά στο "Time is running out" και στο "Unintended" δε μπορούσα με τίποτα να συγκρατήσω τον ενθουσιασμό μου! Εκπληκτική εμφάνιση!

Photobucket
(Η photo είναι από το avopolis.gr)

10
.
ANTONY & THE JOHNSONS @ Θέατρο Βράχων, 4/7/2006
Photobucket
Ένα πιάνο και η φωνή του Antony αρκούν για να δημιουργήσουν μαγικές στιγμές. Ειδικά στο άκουσμα του "Cripple and the starfish" ή του "Hope there's someone" δε μπορείς παρά να υποκύψεις σε αυτή τη μαγεία. Μου έκανε φοβερή εντύπωση το καυστικό humor του:-) Μεγάλη μορφή!

Photobucket

9
.
SHAKIRA @ OAKA, 20/7/2006
Photobucket
Απλή, πανέμορφη, με πολύ ιδιαίτερη φωνή και παρουσία, χόρεψε τόσο μοναδικά που μου είχε φύγει το σαγόνι:-) Αγαπημένη στιγμή το "Underneath your clothes" που απλά το λατρεύω.

Photobucket

8
.
JAMES BLUNT @ Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, 7/3/2009
Photobucket
Αν και πολλοί τον θεωρούν κλαψομ..., ο James Blunt έδωσε μια πολύ δυνατή συναυλία και μας κατέπληξε όλους. Ζεστή φωνη, τρελός όσο κι αν δεν το πιστεύεις, και ένα γήπεδο full! Review και photos εδώ!

Photobucket

7
. DOLORES O'RIORDAN @ Θέατρο Λυκαβηττού, 23/6/2007
Photobucket
Με το εκπληκτικό πρώτο σόλο αλμπουμ της "Are you listening?" στις αποσκευες της, η Dolores για άλλη μια φορά έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, ερμηνεύοντας τα νέα της τραγούδια καθώς και μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Cranberries. Φανταστικό setlist, φανταστική Dolores! Δείτε ενα mini review με photos που έκανα μετά τη συναυλία στο blog που είχα στο myspace.
Photobucket

6
. KYLIE MINOGUE @ Terra Vibe, 22/5/2008
Photobucket
Μια συναυλία υπερπαραγωγή, η Kylie γλυκειά και sexy όπως πάντα. Όταν έμαθα ότι έρχεται Ελλάδα, χοροπηδούσα στο κρεβάτι από τη χαρά μου! Είχα πολύ καλή παρέα επίσης κι έτσι ήταν μια άψογη βραδιά! Το review μου για τη συναυλία και photos μπορείτε να τα δείτε εδώ!
Photobucket

5
. PATTI SMITH @ Θέατρο Λυκαβηττού, 13/7/2005
Photobucket
Δούλευα στην Eurobank, με τρελά ωράρια, για να φύγω είπα ότι πέθανε ο βόας μου γιατί πνίγηκε τρώγοντας το χαμστεράκι μου, δε με πίστεψε κανείς, είπα ότι έκανα πλάκα, και τελικά είπα ότι έχω ένα οικογενειακό θέμα. Ήρθε ο αδερφός μου, έβγαλα κοστούμι και γραβάτα, έβαλα το σκισμένο μου jean, έγινα και πάλι άνθρωπος δηλαδή, και πήγα στην συναυλία της πιο αυθεντικής γυναίκας rocker! Φωνάρα, φοβερη προσωπηκότητα, έσπαγε κιθάρες, ήρθε στο κοινό...δικαίως την έχουν χαρακτηρίσει ιέρεια της rock.
Photobucket

4
. ARCHIVE @ Θέατρο Λυκαβηττού, 24/6/2004
Photobucket
Από τις καλύτερες rock συναυλίες που έχω πάει, και η τελευταία με τον τραγουδιστή τους Craig Walker, ο οποίος έχει σαγηνευτικά όμορφη φωνή. Τόσο ασφυχτικά γεμάτο το θέατρο που και οι ίδιοι τα έχασαν, και στο "Fuck you" ο τραγουδιστής μπέρδεψε τα λόγια του απ'το άγχος του, και το τραγούδησε ξανά αργότερα. Μαγική στιγμή το "Again" live, και μάλιστα στην αρχική δεκάλεπτη version του.
Photobucket
(Η photo είναι από το avopolis.gr)

3
. SARAH BRIGHTMAN @ Θέατρο Λυκαβηττού, 3/9/2004
Photobucket
Απίστευτη φωνή! Τόσο άψογη που λες ότι αυτό που ζείς κι ακούς είναι ψέμα! Πολύ καλή παρουσία, εξαιρετικό setlist και show. Μακάρι να μας ξανάρθει, είναι ευτυχία ν'ακούς τέτοιες φωνές ζωντανά.
Photobucket

2
. BONNIE TYLER @ Δημοτικό Στάδιο Διαγόρα Ρόδου, 15/9/2003
Photobucket
Όχι τόσο επειδή ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω πάει, όσο επειδή έκανα την πιο μεγάλη μου τρέλα! Ήμουν φαντάρος σε ένα φυλάκιο της Ρόδου, σε ένα απομακρυσμένο χωριό, και μ'αλιστα σε περίοδο άσκησης. Εκεί που έκανα υπηρεσία βλέπω σε τοπικό κανάλι ότι έρχεται η Bonnie Tyler για συναυλία στο νησί, και μάλιστα την επόμενη μέρα! Έρχεται η μέρα της συναυλίας, έρχεται και το απόγευμα, κι όπως είμαι, βάζω πολιτικά, πηδάω τη μάντρα, αφήνω σύξυλους τους φαντάρους και την κάνω:-) Ήξερα ότι αν δεν την δω (μιας και είναι πολύ αγαπημένη μου από τα 80s) θα το μετάνιωνα, δε με ενδιέφερε ούτε η φυλακή, ούτε τίποτα! Φτάνω νωρίς στο στάδιο, την άκουγα να κάνει soundcheck, μπήκα μέσα και με θράσος πλησίασα προς εκείνη, έρχεται μια κυρία να με ρωτήσει τι ήθελα, της εξηγώ, της κάνει νόημα και κατεβαίνει από τη σκηνή. Της μίλησε η κυρία τι έγινε και πως έφτασα εκεί, με αγκαλιάζει, με φιλάει και μιλάμε για κανένα 15λεπτο. Φοβερή γυναίκα, πολύ απλή, και φωνάρα! Η συναυλία τελείωσε πολύ αργά, γύρισα πίσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά:-) I think I was lucky!
Photobucket

1
.
THE CRANBERRIES @ Λιμάνι Πειραιά, 1/7/2000
Photobucket
Ή αλλιώς η πρώτη μου μεγάλη συναυλία! Ή αλλιώς το πρώτο "ναι" και η πρώτη μου σχέση, κι όλα αυτά σε μια μέρα. Μετά τη συναυλία είχα τόσο άγχος για την κουβέντα που θα έκανα, που είχαμε καθήσει σε κάτι κούνιες και μιλούσα πηγαίνωντας πέρα-δώθε. Όταν όλα πήγαν όπως ήθελα πετούσα στα ουράνια μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Οι Cranberries δεν είναι τυχαία το αγαπημένο μου group, ήμουν κολλημένος έτσι κι αλλιώς, αλλά μετά το εκπληκτικό αυτό live, έμειναν "τατουάζ" στο mp3, pc, stereo, κασετόφωνο...παντού! Θυμάμαι σου είχα γράψει μια κασέτα με κομμάτια τους, μιας και ήξερες μόνο το "Zombie", αργότερα μου είπες ότι ήρθες μόνο και μόνο για να'σαι μαζί μου! Γι'αυτό και σ'αγαπώ ακόμα, γι'αυτό και είμαστε σαν αδέρφια και τα σκεφτόμαστε όλα αυτά και γελάμε μαζί.
Photobucket
(photo από το Greek Cranberries Fan Site)

1/9/09

The SEPTEMBER'09 soundtrack!

Επιτέλους φθινόπωρο, ή αλλιώς η αγαπημένη μου εποχή, έτσι απλά:) Είχα ένα περίεργο έως ξενέρωτο καλοκαίρι οπότε χαίρομαι διπλά! Απόλαυσα τον Αύγουστο στην Αθήνα, έπαιξα κουτσό στη μέση του δρόμου, έτρεχα με δάδα βραδιάτικα στην Κηφισίας κάνοντας τον Ολυμπιονίκη, έδωσα την πρώτη μου συναυλία στη γειτονιά και είχαν μαζευτεί όλα τα αδέσποτα, καθώς και τα σκυλιά που παράτησαν κάποιοι πριν φύγουν διακοπές (μα πώς έχουν την καρδιά να το κάνουν?). Σηκώνω λοιπόν ψηλά το ποτήρι με την μπύρα (αλά "We are the champions" φάση) και πίνω στις νέες όμορφες αφίξεις στη ζωή μας, στα νέα ξεκινήματα, στο πρώτο κιτρίνισμα των φύλλων και στην καλή δύναμη σε κάποιους που το χρειάζονται αυτή την εποχή! Καλό μας μήνα, καλό μας φθινόπωρο!
Photobucket

SONGS OF THE MONTH

@ AGNES Release me (Cahill Club Edit)

@ BACKSTREET BOYS Straight through my heart (δείτε την επιστροφή τους εδώ)

@ BRITNEY SPEARS Radar (Manhattan Clique UHF Radio Mix) *

@ CASCADA Why you had to leave

@ CELINE DION I'm alive (Laurent Wolf remix)

@ DAUGHTRY Supernatural

@ DAVID GUETTA feat. WILL.I.AM & APL.DE.AP On the dancefloor

@ DAVID RUSH feat. LMFAO, PITBULL and KEVIN RUDOLF Shooting star (party rock mix) *

@ DEMI LOVATO Every time you lie

@ DOLORES O’RIORDAN Be careful

@ FLORENCE AND THE MACHINE Drumming song (δείτε το video με την Florence να δίνει ρέστα εδώ!)

@ GOSSIP Love long distance

@ IMOGEN HEAP First train home

@ JEANETTE I feel love

@ JET Black hearts (on fire)

@ JORDIN SPARKS Let it rain

@ KRISTINIA DEBARGE Speak up

@ KYLIE AULDIST In a week, in a day

@ LACUNA COIL Not enough

@ LADY GAGA Paparazzi (Live Acoustic) (το video για το "Paparazzi" παίζει να'ναι και το καλύτερο της χρονιάς! Δείτε το εδώ)

@ LONER Show a little love

@ MALENA ERNMAN Breathless days

Photobucket

@ MELANIE FIONA Johnny

@ MIRWAIS Get it right * (ιδιαίτερο τραγούδι, ιδιαίτερο video)

@ MUSE Uprising *

@ NELLY FURTADO Manos al aire (Nelly is back! Αυτό είναι το video)

@ NEXX Synchronize lips (thanx neverlandean)

@ NOISETTES Never forget you

@ OI VA VOI S’brent

@ PAOLO NUTINI Candy

@ PIXIE LOTT Boys and girls (κουκλάρα η Pixie, δείτε τη στο video clip εδώ)

@ RHYTHMS DEL MUNDO feat. KT TUNSTALL Because the night

@ RICHARD DURAND Always the sun *

@ SIMIAN MOBILE DISCO feat. BETH DITTO Cruel intentions

@ SUGABABES Get sexy

@ TAIO CRUZ Everybody’s changing *

@ WHITNEY HOUSTON I got you

@ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ Σαν τρελός ρυθμός

@ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ Μην πάμε απόψε πουθενά

@ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ Είμαστε στο “peak

@ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Αντίστροφα

@ ΛΟΥΚΑΣ Σε θέλω πίσω

@ ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ Μια ζωή


* thanx Δημήτρη ;-)


Photobucket

ALBUMS

@ Dolores O’Riordan NO BAGGAGE (rock) (8)

@ Jordin Sparks BATTLEFIELD (pop/r’n’b) (8)

@ Rhythms del Mundo CLASSICS (Cuban/latin) (8)

@ Kylie Auldist MADE OF STONE (jazz/funk) (8)

@ Bent BEST OF (electronica/ambient) (8)

@ Jet SHAKA ROCK (rock) (7.5)

@ Lacuna Coil SHALLOW LIFE (rock) (7)

@ Nexx SYNCHRONIZE LIPS (pop) (7)

@ Parov Stelar THAT SWING: BEST OF (electronica/swing) (7)

@ Whitney Houston I LOOK TO YOU (pop/r’n’b) (6.5)

Photobucket

@ Cascada EVACUATE THE DANCEFLOOR (europop) (6.5)

@ Daughtry LEAVE THIS TOWN (rock) (6)

@ Imogen Heap ELLIPSE (alternative pop/rock) (6)

@ David Guetta ONE LOVE (club/dance) (6)

@ Regina Spektor FAR (anti-folk/alternative) (6)

@ Calvin Harris READY FOR THE WEEKEND (club/dance) (5.5)

@ Arctic Monkeys HUMBUG (rock) (5.5)

@ Demi Lovato HERE WE GO AGAIN (pop/rock) (5)

@ Afterlife ELECTROSENSITIVE (electronica) (5)

@ Kristinia DeBarge EXPOSED (pop/r’n’b) (4)

Photobucket

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ...

@ το πιο αγαπημένο μου group ever, οι CRANBERRIES, έκαναν reunion για την περιοδεία που ξεκινάει η DOLORES O’RIORDAN στην Ευρώπη! Χοροπηδάω στο κρεβάτι από την χαρά μου!!!

@ η LADY GAGA (παρ’όλο που μου είναι αντιπαθής) παραδέχτηκε δημοσίως και χωρίς κανένα κόμπλεξ ότι είναι ερμαφρόδιτη. Πραγματικά της βγάζω το καπέλο (που σίγουρα θα είναι πολύ ταπεινό μπροστά σε αυτές τις υπερπαραγωγές που φοράει στο κεφάλι της) γιατί σίγουρα μετά από αυτό θα πήραν δύναμη πολλοί που βρίσκονται στην ίδια κατασταση.

@ θα δω την πολυαγαπημένη μου ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ στις 3/9 στο Ηρώδειο μαζί με την πολυαγαπημένη μου μαμά :-)

@ η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ κάνει video clip το πιο αγαπημένο μου τραγούδι από το «Απαγορευμένο», το «Από μακριά κι αγαπημένοι», με στιγμιότυπα από το Summer Tour το οποίο έσκισε!

@ οι GOSSIP επιτέλους έχουν την επιτυχία που τους αξίζει, με το “Heavy cross” να ακούγεται παντού! Αν κάνουν και το “Pop goes the worldsingle ποιός τους πιάνει μετά! Μακάρι να ξανάρθουν Ελλάδα!

Photobucket

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ (είναι και επίκαιρο)

@ BRITNEY SPEARS: Είναι δυνατόν ένα τόσο super κομμάτι όπως το “Radar” να έχει τόσο χάλια και άκυρο με το τραγούδι video?

@ DE NIRO: Δεν μας έφταναν οι Onirama και μετά τα Κόκκινα Χαλιά, τώρα ξεφύτρωσαν και οι De Niro, σίγουρα έχουν κάποιο γνωστό στο MAD και τους προωθούν έτσι! Δεν εξηγείται αλλιώς!

@ WHITNEY HOUSTON: Τόσα χρόνια δηλαδή περιμέναμε γι’αυτό το album (“I Look to You”)? Μπορεί να μην είναι κακό και να είναι αξιοπρεπές, αλλά σίγουρα δεν είναι comeback album, και κυρίως δεν ξέρω αν live θα μπορεί να το υποστηρίξει, μιας και η φωνή της έχει καταστραφεί από τα drugs.

@ LA ROUX: Αδιάφορη φωνή και τραγούδια, δήθεν στυλάκι, αντιπαθητική φάτσα μέχρι αηδίας, απορώ πραγματικά πως έχει τόση επιτυχία! Μάλλον μας λείπει πολύ η Roisin Murphy!

@ MASH UPS: Τι μανία είναι αυτή που τους έχει πιάσει όλους με τα mash-up songs (ή αλλιώς τραγουδοπαρτούζες όπως τα λέω)? Ακούς 2 έως 6-7 τραγούδια μαζί σε 1, αλλά ελάχιστα είναι πετυχημένα. Όργιο σας λέω :-)

Photobucket