Photobucket

15/12/07

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για να σας μεταδόσουμε μια έκτακτη είδηση!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Η Kylie Minogue έρχεται στην Αθήνα στις 22 Μαίου στο Terravibe στην Μαλακάσα για να παρουσιάσει το show της στα πλαίσια της Kylie X 2008 Tour!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου:
H Di Di Music - Big Star Promotion υποδέχεται το απόλυτο pop icon, την "θεά" Kylie, σε ένα show που θα μείνει αξέχαστο και θα σας κόψει την ανάσα! Είναι η πρώτη φορά που η εκθαμβωτική star επισκέπτεται την χώρα μας και η ανταπόκριση του κοινού θα είναι θεαματική... Από την εποχή της πρώτης μεγάλης της επιτυχίας πού ήταν το "Loco-Motion" και στην διαδρομή μεγάλων hits όπως τα "I Should Be So Lucky", "Confide in Me", "Spinning Around", "Can't Get You out of My Head", "In Your Eyes", "I Believe in You" και το πρόσφατο "2 Ηearts", η βασανιστικά σαγηνευτική βασίλισσα του στυλ, έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές εκατομμυρίων fans σε όλο τον κόσμο.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Η "Kylie X 2008" όπως τιτλοφορείται η περιοδεία της Kylie, ξεκινά την Ευρωπαϊκή διαδρομή της στο Παρίσι στις 6 Μαΐου. Ανάμεσα στις πόλεις που θα επισκεφθεί είναι και οι: Στουτγάρδη, Πράγα, Βιέννη, Βουδαπέστη, Μόναχο, Αμβούργο, Κοπεγχάγη, Οσλο, Στοκχόλμη, Ελσίνκι, Βερολίνο, Μπέλφαστ, Γλασκόβη, Μάντσεστερ και Λονδίνο στο περίφημο O2 Arena.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Η Αυστραλιανή λιλιπούτεια Super Star, που ήδη ανακοίνωσε την Αθηναϊκή βραδιά στο επίσημο site της www.kylie.com, χαρακτήρισε το show που θα παρουσιάσει στις συναυλίες της το 2008, "Νέο, απολαυστικό και καινοτόμο".Αναφερόμενη στην περιοδεία της τόνισε: "Η eclectic γκάμα ήχων του "X" μας βοήθησε να εξερευνήσουμε νέα μονοπάτια και να δημιουργήσουμε ένα show που θα είναι μια καινούργια και ενθουσιώδης εμπειρία τόσο για το κοινό όσο και για μένα. Μετά από δύο φανταστικές περιοδείες, το "X" είναι μια ματιά στο μέλλον, που σίγουρα όμως στο set list θα περιλαμβάνει και παλιότερα αγαπημένα μου κομμάτια. Δεν βλέπω την ώρα να μοιραστώ την εμπειρία μαζί σας!"
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Η προπώληση των εισιτηρίων για την πιο όμορφη βραδιά της Άνοιξης ξεκινά την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου. Τα εισιτήρια για τις συναυλίες της εξαντλούνται με ταχύτητα αστραπής σε όλο τον κόσμο, για αυτό ας δώσουμε αμέσως τις πληροφορίες...
Τιμές εισιτηρίων στη διάρκεια της προπώλησης:
Pl1 100 euro Oρθίων, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής
Pl2 70 euro Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A)
Pl3 50 euro Ορθίων γενική είσοδος
Σημεία Προπώλησης: ΤΙCKET HOUSE Αθήνα Πανεπιστημίου 42 210 3608366
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη Μητροπόλεως 102, 2310 264880

3 bugged up:

revqueer είπε...

Προβλέπω να γίνεται της που#$@#$@!!

PaNoS είπε...

Xαμός Χαμός Χαμός!!! Με τρείς λέξεις!!! :-)

Hide In My Suitcase είπε...

As elpisoume oti tha einai i synaulia tis xronias kai oxi alli mia megali akyrwsi...