Photobucket

4/7/08

Σε όποιον αρέσει...

η ΤΑΜΤΑ, μπορεί να συνεχίζει να διαβάζει το κείμενο. Όποιος δεν την πάει θα εκνευριστεί αφάνταστα διαβάζοντας για την πετυχημένη πορεία της ως τώρα, που εδώ που τα λέμε είναι μόλις 5 χρόνια!
Photobucket
Η Tamta μου αρέσει γιατί διαφέρει από τις περισσότερες ελληνίδες ποπ τραγουδίστριες, έχει άποψη, δική της ταυτότητα, ιδιαίτερο στυλ (που πολλοί την έχουν κατακρίνει γι'αυτό...βλέπε μαλλιά:-)), εκπληκτική φωνή (όσοι την έχουν ακούσει live ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ) και πολύ καλη εμφάνιση και σκηνική παρουσία. Το σημαντικό είναι ότι η Tamta είναι original pop κι όχι μπασταρδεμένη όπως στις περισσότερες του είδους, γι'αυτό και της έχω ιδιαίτερη αδυναμία και είμαι σίγουρος ότι θα μας απασχολήσει πολλά χρόνια! Τρέμε Έλενα!
Photobucket
  • Το πλήρες ονοματεπώνυμο της είναι Tamta Goduadze κι έχει γεννηθεί στις 10/1/1981 στην Γεωργία.
  • Έχει κάνει μπαλέτο και μαθήματα πιάνου από πολύ μικρή ηλικία, ενώ συμμετείχε σε πολλά παιδικά μουσικά group και μουσικά θέατρα.
  • Έχει σπουδάσει Ρωσική κι Αγγλική φιλολογία στο πανεπιστήμιο της Γεωργίας.
  • Παντρεύτηκε όταν ήταν 14, κι έχει μία κόρη.
  • Της αρέσουν τα έντονα χρώματα.
  • Ξέρει από χειρομαντία.
  • Στην Ελλάδα έγινε γνωστή από το talent show του Mega "Super Idol", στο οποίο αν και βγήκε δεύτερη είναι στην ουσία η νικήτρια αφου ο νικητής Σταύρος Κωνσταντίνου δεν "επιασε" και δεν είχε πετυχημένη πορεία στο τραγούδι.
  • Το 2004 κυκλοφορεί το πρώτο της single, το οποίο είναι ντουέτο με τον Σταύρο Κωνσταντίνου κι έχει τίτλο "Είσαι τ'άλλο μου μισό". Το κομμάτι έγινε μεγάλη επιτυχία στα charts και το ραδιόφωνο.
  • Συνεργάστηκε με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Αντώνη Ρέμο στο Αθηνών Αρένα το 2004-2005.
    Photobucket
  • Το πρώτο της album με τίτλο το όνομα της έγινε επιτυχία και ξεχώρισαν η διασκευή της στο "Faraway" της Gala, "Φταις", το "Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη", καθώς και τα ντουέτα "Είναι κρίμα" με τον Γρηγόρη Πετράκο που είναι και ο σύντροφος της, και το "Tornero-Τρομερό" με τον Mihai Traistariu.
  • Στο σίριαλ του MEGA "Στο παρά πέντε" υπήρχε μια σκηνή παρωδία του video "Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη".
  • Τον Ιανουάριο του 2007 προτάθηκε από την ΕΡΤ ως υποψήφια για τον διαγωνισμό της Eurovision, μαζί με τον Sarbel και τον Χρήστο Δάντη. Ερμήνευσε το κομμάτι "With love", αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει.
  • Το δεύτερό της album "Αγάπησέ με" κυκλοφορεί το 2007, και το ομώνυμο κομμάτι γίνεται super hit. Ξεχώρισε επίσης το "Αγαπώ (Wanna play)".
    Photobucket
  • Στα τέλη του 2007, η Tamta κυκλοφορεί το επίσημο τραγούδι για την νέα διαφήμιση της Lacta, "Mια στιγμή εσύ κι εγώ", καθώς και το κομμάτι των τίτλων της σειράς του Mega "Λατρεμένοι μου γείτονες", "Έλα στον ρυθμό". Αμφότερα γίνονται μεγάλα hits.
  • Πρόσφατα συμμετείχε στα MAD VMA '08 κι ερμήνευσε με τον Stereo Mike το νέο κομμάτι "Σε όποιον αρέσει", ενώ την περασμένη χρονιά τραγούδησε το "Αγάπησε με" με το "Relax (take it easy)" του Mika.
    Photobucket

Albums:

  • TΑΜΤΑ (2006) (7/10) top-3 tracks: Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη, Μη μου ζητάς να ξεχάσω, Tornero-Τρομερό
  • ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΕ (2007) (7.5/10) top-3 tracks: Αγάπησέ με, Κι αν μ'αγαπάς, Αγαπώ
    Photobucket

My Top-10 Tamta Songs:

  1. ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΕ
  2. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΤΣΙ Η ΑΓΑΠΗ
  3. ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ
  4. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ
  5. ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ
  6. ΕΛΑ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ
  7. ΑΓΑΠΩ
  8. ΚΙ ΑΝ Μ'ΑΓΑΠΑΣ
  9. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ
  10. TORNERO-ΤΡΟΜΕΡΟ
    Photobucket


ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΕ

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΤΣΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ

ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ (MAD VMA '08)

ΕΛΑ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ

15 bugged up:

apos είπε...

Και καταδέχθηκε η Τάμτα να τραγουδήσει με τον Νταλάρα??? Ατιμη κοινωνία, τι σε αναγκάζει να κάνεις...

(όπως ίσως κατάλαβες, μπορώ εύκολα να ξεράσω με τον ακατανόμαστο. Νομίζω ότι Νταλάρας, Ρέμος και Χατζηγιάννης είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσες να με βάλεις να ακούσω. Καλά μην βαράτε! Γούστα είναι αυτά.)

apos είπε...

ξέχασα να σου πω: όταν ο Νταλάρας τραγουδά λάτιν, είναι τόσο αστεία η προφορά του, που μπορώ να γελάω μέρες.

(ΟΚ, ΟΚ, διέγραψέ το...)

revqueer είπε...

Μπορεί να μη τρελαίνομαι για τη μουσική της, αλλά μου είναι εξαιρετικά συμπαθής!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ γενικά δεν τρελλένομαι με όλα της τα τραγούδια... λίγα μου αρέσουν αλλά αυτό που μετράει είναι οτι δεν έχει μπασταρδευτεί όπως είπες.
Θεωρώ οτι αν συνεχίσει με σωστά βήματα και ωριμάσει λίγο θα ξεπεράσει την 'Ελενα Παπαρίζου και γιοατί όχι να κάνει και ένα βήμα εκτός συνόρων και να βάλει τα γυαλιά σε αυτή που κλώτσησε τις ευκαιρίες στης στο εξωτερικό για χάρη της πίστας.
Τρέμε 'Ελενα, καλά το είπες.

PaNoS είπε...

Ενα δυο τραγούδια της μου αρέσουν. Λες να της πει η ΕΡΤ του χρονου : ελα να μας εκπροσωπήσεις στη eurovision? Τι λες εσύ σαν ειδικός?

Strahd είπε...

Καλημέρα ζούζουνε. :* Εμένα η Τάμτα δεν με πολυτρελένει. Αλλά θα συμφωνήσω με τον rev πως είναι εξαιρετικά συμπαθής. :) Ελπίζω να πέρασες ένα υπέροχο Σ/Κ. :)))

Φιλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Τι αγάπες είναι αυτές προς την Tamta? Η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυτρελαίνει... μάλλον, μου περνά αδιάφορη! Αν και πρέπει να πω ότι στις φωτό με το μακρύ μαλλί είναι πολύ πιο sexy από ό,τι την έχουμε συνηθίσει :) Όσο για το "With Love", το βρήκα απαράδεκτο, αλλά ανώτερο από τα τραγουδάκια του ανταγωνισμού εκείνης της χρονιάς! Bonjour!

ο δυσλεξικός δάσκαλος είπε...

Καλή εβδομάδα! Καλά , αγνώριστη με το ισιο μαλλί!!! Εμένα μου αρέσει πολύ το "Αγαπησε με" και αρκετά το "Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη". Εχεις δίκιο στο ότι είναι καθαρά pop. Μέχρι στιγμής , έχει αποφύγει τα κλαρίνα και τα μπουζούκια!!!

Γιατί δεν κάνεις pop-up τα σχόλια , να μην κόβεται η μουσική όταν γράφουμε;

Ανώνυμος είπε...

Καλή είναι..! Προτείνω να πάει του χρόνου στη eurovision... Με καλύτερο κομμάτι από εκείνο της τελευταίας της προσπάθειας!

musicbug είπε...

apos: Ntalaras, Remos, Xatzigiannis, Petrelis, Nino, Gonidis...mporoun na tous kapsoun olous mazi sto Syntagma? Sigoura tha mazeytei polys kosmos na giortasei:-) Eisai?

revqueer: Den exei prokalesei pote, para mono gia tin endymasia kai ta mallia tis, einai poly axioprepis parousia, opote giati na min einai sympathis?;-)

μητσάκος: Tin Elena tin pire i katw volta, evgale 2 kalous pop diskous kai meta to xaos, i mia malakia meta tin alli. Eytixws i Tamta kanei kali epilogi sta kommatia tis, elpizo na kanei kai kalyteres!

*P@n0s*: Oxi kai eidikos:-) Makari na tis proteinei ksana i ERT, tha einai exypno mias kai oi euro fans tha kseroun oti einai apo tin Georgia kai tha psifistei apo tis xwres tou anatolikou block. Se syndyasmo me ena kalo kommati tha pame mia xara!

strahd: Hey there:-) Perasa omorfa to S/K, klasika sti thalassa, kontevw na vgalw lepia kai na moiazw me gyfto:-) Eytixws i syllogi mou apo votsala kai koxylia megalwnei:-)

unclescrooge: Gousta einai ayta! Egw efaga to kollima otan tin eida live kai akousa na ermineyei apisteyta to "Hurt" tis Aguilera, to "Nothing compares to you" tis Sinead O'Connor k.a. Ekei mou ekane to "klik", syn oti m'aresoun kai ta kommatia tis sto megalytero vathmo, opote there u go:-) To "With love" itan ok, tha mporouse na exei pio liti parousia kai sygkratimeni ermineia.

ο δυσλεξικός δάσκαλος: Done! Tin eftiaksa tin efarmogi, thanx for telling me, eimai psiloasxetos me ayta:-) Symfwnw, super me to isio malli! To "Agapise me" einai gia mena to kalytero tis kommati, den to varieme me tipota osos kairos ki an perasei:-) Eyxomai na min akousw pote mpouzouki sta kommatia tis!

thediarist: Hello!!! Ki egw elpizo na ksanaprotathei gia Eurovision, me ena pio pop kai xoreytiko kommati.

KALH VDOMADA GUYS!!!!!!

BOSKO είπε...

Σου στέλνω μήνυμα μ' ένα ΤΑΜ ΤΑΜ/ να μαγειρεύεις με βιτάμ/ ήτανε γόησσα κι έκανε μπαμ/ γι' αυτό την ψάχνουν στα χαμάμ...

ο δυσλεξικός δάσκαλος είπε...

Καλημέρα , bug! Πέρασα να σου πω για τη συναυλία των pink martini. Ήταν άψογη! Η τραγουδίστρια καταπληκτική όπως και η 10μελής μπάντα. Είναι πραγματικά ψαγμένοι μουσικοί με σπουδές κι αυτό φαίνεται...
Οι ερμηνείες φοβερές! Δεν κατάλαβα πόσο γρήγορα πέρασε το 2ωρο. Το ωραίο είναι ότι τραγουδάνε και σε πολλές γλώσσες(γαλλικά , ισπανικά , πορτογαλικά, ελληνικά , αραβικά , κινέζικα , κροατικά ,αγγλικά) κι αυτό κάνει την όλη εμπειρία ακόμα πιο μοναδική! Ένα συγκρότημα που αξίζει να δει κάποιος ζωντανά. Έκανα τη βλακεία και ξέχασα τη φωτογραφική αλλιώς θα ανέβαζα και σχετικό ποστ στο μπλογκ μου.

musicbug είπε...

bosko: Proteinw na steileis to kommataki sto epomeno "Je t'aime" kai na to tragoudaei mia Tamta-wannabe:-)

ο δυσλεξικός δάσκαλος: Na pw oti den zilepsa? Psema thanai! Hthela poly na paw, alla elpizo na ksanarthoun! Thanx for the review
;-)

apos είπε...

H μόνη Tamta-wannabe στην Πάνια είναι η γυναίκα - Μαραντόνα. Τουλάχιστον στο μαλλί. Γιατί αν κρίνω από μπούτι...

Ανώνυμος είπε...

Η πρώτη φορά που την είδα ήταν όταν άνοιξα τη T.V και ώς συνήθως έβαλα Mega. Με το κλικ αρχισε να τραγουδά η Τάμτα το aξέχαστο My heart will go on. Απο τότε είμαι πιστός fan. Το απόλυτο pop.