Photobucket

14/10/09

BugTV Music News

# Η Kylie μετά την εμφάνιση της στην Bollywood ταινία "Blue" και το εξαιρετικά catchy κομμάτι "Chiggy Wiggy", ηχογράφησε το νέο της τραγούδι "Better than today"! Δείτε το εδώ όπως το παρουσίασε σε συναυλία της στην Αμερική.

# "Έφυγε" από την ζωή η σπουδαία Αργεντίνα τραγουδίστρια
Mercedes Sosa σε ηλικία 74 χρόνων. Μεγάλη ερμηνεύτρια και φωνή "σύμβολο" της Αργεντινής.

# Απογοήτευση το νέο cd της Shakira "She wolf"! Καμία "ταυτότητα", καμία προσωπική σφραγίδα όπως στα προηγούμενα της album. Ότι βλακείες έκανε η Madonna με το "Hard Candy" το κάνει τώρα η Shakira, με τη διαφορά ότι το album αυτό είναι πολύ χειρότερο!
Photobucket
# Οι αγαπημένοι Pet Shop Boys έρχονται στην Ελλάδα για 2 συναυλίες στα πλαίσια του "Pandemonium Tour", για να μας παρουσιάσουν κομμάτια από το νέο εξαιρετικό τους album "Yes", καθώς και classics. 20/11 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, και 21/11 στη Θεσσαλονίκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

# Κυκλοφόρησε το νέο single του Michael Jackson, το ομώνυμο της ταινίας "This is it", η οποία βγαίνει στις 28/10 στις αίθουσες. Το κομμάτι προσωπικά το βρήκα αδιάφορο.

# Κυκλοφόρησε το νέο video clip της Άννας Βίσση, το πολύ αγαπημένο μου "Από μακριά κι αγαπημένοι" σε remix του Alex Papaconstantinou, στα πλαίσια της επανακυκλοφορίας του "Απαγορευμένου" με τίτλο "Απαγορευμένο (The Fabulous Edition)". Δείτε το video εδώ!
Photobucket
# Μετά την αποχώρηση της Keisha από τις Sugababes, την θέση της ήρθε να πάρει η Jade Ewen, γνωστή απο τη συμμετοχή της στην περασμένη Eurovision με το κομμάτι του Andrew Lloyd Webber "It's my time" για την Αγγλία. Μετά το super "Get sexy", το νέο single με vocals της Jade είναι το πολύ καλό "About a girl".

# H Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς κυκλοφόρησαν το νέο τους album "Έτσι είναι η αγάπη", το οποίο βρήκα απλά υπέροχο και σίγουρα ένα από τα καλύτερα της χρονιάς!

# Τέλη Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει η deluxe edition του album της Lady GaGa με τίτλο "The Fame Monster", το οποίο θα περιέχει 8 νέα κομμάτια και μεταξύ άλλων το "Bad romance" που θα'ναι το πρώτο single, καθώς και την μπαλλάντα "Speechless" που αφιερώνει στον πατέρα της. Επίσης, η GaGa δήλωσε πρόσφατα ότι θέλει να γίνει αντιπρόσωπος της νεανικής gay κοινότητας. Δείτε το άρθρο και τις δηλώσεις εδώ!

Photobucket

22 bugged up:

To Katinaki είπε...

Hi!!!
long time no see!
Ftiniariko ligo to video tis vissi... se sxesi me ta alla toulaxiston...
Anypomonw gia lady gaga epanekdosi!!!
Check out my revived blog!
xxx

b|a|s|n\i/a είπε...

οι εορταστικές εκδηλώσεις κρατάνε εβδομάδα και. χιλιόχρονος λέμε!! :)) ό, τι επιθυμείς με πάντα μία ονειρεμένα ονειρικά αληθινή ζωή. χρόνια σου καλά πολλά πάντα με υγεία και έρωτα.
φιλιά πολλά!

Ε.Α. είπε...

ta spaei to BugTv Music News!!!!!!!

perimenw to epomeno deltio :D

mega kalispera MusicBug & Guests !

ma panw apo ola :

Ta Mega Kalytera ksekinisan na ftanoun Mr MusicGenius ! ;-)

Ιθάκη-man είπε...

Για την Kylie ότι και να πω είναι λίγο, Θεα, Θεά και ξανά Θεα! Από την πρώτη στιγμή δεν μου άρεσε το νέο κομμάτι της Σακίρα, ούτε και του MJ. Από την άλλη Pet Shop Boys δεν κατέχω... δεν τους ξέρω! :S
Δεν έχω κάτι με την Άννα, το αντίθετο θα έλεγα κοτζαμ συμπατριώτισσα, αλλά τι ήταν αυτό; DIY βίντεο κλιπ? Δεν λέω, ωραίο κόνσεπτ, αλλά το τραγούδι πήγε χαμένο (δεν περνά κανένα μήνυμα ρε παιδί μου) και το ριμίξ δεν ήταν και το καλυτερο (προτιμώ το κανονικό)και το CD πότε θα το βγάλει?
Για Ευριδίκη δεν κόβω και φλέβα ιδιαίτερα όταν είναι και ο άλλος μέσα, αλλά τα τραγούδια της με ενδιαφέρουν περισσότερο από την Γκαγκα!
Ευχαριστώ για τις ειδήσεις (μην φαντάζεσαι ότι τα ήξερα, κάποια τα είδα/άκουσα τώρα και απλά γράφω την άποψη μου) Καλή συνέχεια!

ΥΓ.Η Celine ξέρουμε αν θα βγάλει κανα DVD? Τώρα που είναι έγκυος πήγε και εξαφανίστηκε μια φωτογραφία της δεν υπάρχει μετά το tour! Η Βανδή τι θα κάνει; Πότε θα βγάλει δίσκο;

musicbug είπε...

To Katinaki: Welcome back:-) Epestrepses dynanika ap'oti eida:-) Kisses!!!

b|a|s|n\i/a: Eyxaristw poly;-) Omorfes eyxes pou den xortainei kapoios na tis akouei. Nasai kala!!! Filia!

The Espressionist: Thes na gineis o ekfwnitis twn BugTV news? Eisai o idanikos nomizw;-) Alla yparxei megalos antagwnismos, sfazontai poios tha se prwtoparei! Kati tha skeftw na tous eksontosw:-p

Ιθάκη-man: Katarxas na pw oti xairomai poly otan diavazw sxolia sou giati einai to the point kai deixnoun oti diavazeis oti grafw kai de mpeneis apla gia na mpeis kai na kaneis comment.
H Kylie einai poly agapimeni mou! Tin latrevw!
Gia to kommati tis Annas ki egw perimena kati kalytero kai sto yfos tou kommatiou alla den eida kanena synesthima sto video, xwris omws na einai kako. To remix einai ok, de me xalaei. Efoson ksekinaei emfaniseis teli tou mina, fantazomai tha toxei kykloforisei to neo edition tou album;-)
H Vandi itan na kykloforisei cd-single to kalokairi alla den egine telika, prin ta x-mas tha vgalei kati sigoura.
Xenerwsa me ti Celine pou emeine pali eggyos! Tha exafanistei kai oute album, oute tour oute tipota! Alla kai tour na ekane siga min erxotan Ellada:-( Syntoma omws tha vgei to "Taking Chances Tour" DVD giati idi vgike to trailer. Mporeis na to deis edw: http://www.youtube.com/watch?v=EX1Ti0OkLoM
Kalo vrady!

{.πavλος.} είπε...

x.r.o.n.i.a p.o.l.l.a
...oti epi8ymeis! :)

...emena giati den maresei h lady gaga? ...gia thn mercedes sosa to diavasa...krima... m.s.r.i.p.

h.u.g.Z.z & k.i.s.s.e.s

musicbug είπε...

Eyxaristw poly;-))
Ki emena de mou arese stin arxi kai tin antipathousa alla tin goustarw pleon giati exei prosopikotita, kserei na milaei kai na ta leei xyma ki exei poly kali aisthisi tis melodias sta kommatia tis. Gia na min pw gia ta apsoga video clips! Gousta omws einai ayta.
Polla filia!!!!

MG είπε...

Sumfono 100% giauto pou egrapses gia to neo cd tis Shakira... kamia prosopikotita distixos kati pou mas sinithize sxta proigoumena cds tis.

Seirios είπε...

καλημέρα Musicbug!

Θεά η Kylie...πάντα μου άρεσε και θα μου αρέσει αυτή η μικροκαμωμένη Αυστραλιανή Super Star.

Όσο για τη Sosa, ακόμη μια ξεχωριστή και συνάμα εξαίσια φωνή σώπασα...

Το τραγούδι του Michael Jackson, το άκουσα καθ οδόν κι όχι με ιδιαίτερη προσοχή. δε μου έκανε εντύπωση για αναζήτηση και δεύτερο άκουσμα.

ΥΓ. Κλασσικά από το blogs σου, ενημερώνομαι για το τι παίζει μουσικά, χωρίς πομπώδεις κριτικές...γράφεις απλά όσα σκεφτόμαστε όλοι, λέμε στις παρέες μας!

Την καλημέρα μου!

musicbug είπε...

MG: Ki egw apogoiteytika poly giati eimai fan tis xronia! Elpizo na to syneiditopoiisei kapoia stigmi oti to bimbo rnb chic den tis paei kai na gyrisei se ayta pou tin ekanan diasimi.

Seirios: Kalimera me xamogelo! Agapame Kylie:-) Ki egw eimai huge fan tis. To kommati tou Jacko einai apo ta 80s ap'oti diavasa, den eixe skopo na to vgalei pote giati den tou arese poly oute tou idiou, apla i Sony to epelekse epeidi tairiazei ston titlo tis tainias.
Eyxaristw poly gia osa les:-)

F4FUN είπε...

λοιπόνννν,
α) η Shakira απο τότε που έγινε mainstream (δηλαδή απο τότε που η Νατάσα την έκανε γνωστή παγκοσμίως διασκευάζοντας το "ojos asi"!!!)έχει χάσει αυτό το "κάτι" που την έκανε να ξεχωρίζει.

β) απο Pet Shop Boys ξέρω μόνο τα τραγούδια που έχουν κάνει βίντεοκλιπ, όμως θα πήγαινα να τους δω live. ΑΛΛΑ: Βελλίδειο???Αν θυμάμαι καλά εκεί έπαιξαν οι Placebo και ο χώρος ήταν σαν σάουνα και με άθλιο ήχο.

γ) το κλιπ της Βίσση, νομίζω οτι ήταν καλύτερο απο το "Αλήτισσα Ψυχή", που ήταν εντελώς DIY (το δήλωσε και η ίδια) και κατέφερε να "κάψει" μια συγκλονιστική τοποθεσία και ένα όμορφο τραγούδι (δεν είμαι fan).

δ)Όσο για Ευρυδίκη, περίμενα κάτι περισσότερο και πιο δυνατό απο 4 solo τραγούδια.Αν και θα του δώσω λίγο χρόνο, νομίζω πως κανένα δεν φτάνει τα :
Συγνώμη
Δεν μπορώ
Πόσο λίγο με ξέρεις
Στις ίδιες καρέκλες
Μόνο μια στιγμή
Όταν με ζητήσεις
Ό,τι με αγγίζει
Ένα θα σου πω
Γίνε βροχή
Αντιγράφω τα φεγγάρια
Στον πέμπτο
Για ποιαν αγάπη μου μιλάς
Μια απ΄ αυτές τις μέρες
Όταν θα φτάσει ο έρωτας
Τι θέλεις να σου πω
Πως άλλαξα ... πως άλλαξες
Μπαράκια
Περνάς ακόμα καλά
Άριστα
Θυμάμαι
Η μοναξιά
Να θυμάσαι
Ποτάμι μαύρο


p.s μου βγήκε λίγο "σεντόνι" το σχόλιο??? μπααααα

Hide In My Suitcase είπε...

Για τη Sosa δεν είχα ιδέα, αλλά και που απέκτησα, δε θα μου λείψει καλλιτεχνικά! :-)
Για Michael Jackson έλεος που όλοι τον λάτρεψαν με το που πέθανε και έλεος που πάνε να βγάλουν και από τη μύγα ξύγκι! Δεν έχω ασχοληθεί και ούτε πρόκειται!
Περί Sugababes, είχαν που είχαν πάρει τον κατήφορο καλλιτεχνικά, ήρθε και απόγινε το κακό. Επειδή όμως πάντα καταφέρνουν και μέσα στο Girls Aloud/Pussycat Dolls στυλ (πλέον) των τραγουδιών τους έχουν κάποια αξιοπρόσεκτα κομμάτια, θα αγοράσω και το επερχόμενο! Η Jade συμπαθής, αλλά δε συμβάλλει κάπως (ιδιαίτερα φωνητικά) στην προσωπικότητα του γκρουπ.
Δεν είναι κακό το "Έτσι είναι η αγάπη", αλλά του λείπει αυτό το κάτι παραπάνω που είχαν το "Βαγόνι" και το "13", στα οποία είχαν γράψει κομμάτια και άλλοι εκτός από τον Κοργιαλά. Δε καταλαβαίνω γιατί της έγραψε μόνο αυτός.

Ιθάκη-man είπε...

Άσε την καλέ να κάνει ακόμα ένα στα 41 είναι, τώρα ή ποτέ! :P Μετά από 4μιση χρόνια στο Λας Βέγκας, 1 χρόνο συνεχόμενο σε περιοδεία νομίζω δικαιούται να ξεκουραστεί... Και τι λες καλέ που δεν θα βγάλει CD? Θα βγάλει το Χριστουγεννιάτικο με την οικογένεια, θα βγάλει το DVD του Tour to 2010 και το καλοκαίρι θα αρχίσει λέει να προετοιμάζεται για νέα σειρά από show τύπου Λας Βέγκας. Τι άλλο θες? Πες μου! :P
Καλά σήμερα με φοβήθηκα! Θυμάσαι που σου λεγα ότι δεν έχει μια φωτογραφία της από το τέλος του tour? Κυκλοφόρησαν σήμερα το πρωί κάτι φώτο από ένα ξενοδοχείο και η Celine φοράει τακούνια, ένα φόρεμα μαρκέ, τσάντα Σανέλ και ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΙΛΙΑ (εντάξει 2 μηνών είναι ακόμα αλλά πάλι εγώ θέλω να δω κοιλιά!)

Flash news:
Το "3" της Britney Spears έφτασε #1 στο Billboard Hot 100 chart

musicbug είπε...

F4FUN: Katarxas mporeis na grafeis oso theleis, den exw kanena provlima, antithetws!
Na akouseis to neo album twn Pet Shop Boys "Yes", dinoun mathimata pop mousikis!
Emena mou arese poly to video gia to "Alitissa psyxi". Ti einai to DIY?
Einai yperoxo to album tis Evridikis me Korgiala, it will grow on you;-) M'aresoun ola ta kommatia pou anafereis, eidika "Mono mia stigmi", "Poso ligo me ksereis", "Gine vroxi", "Mparakia", "Pernas akoma kala"...to opoio pote dne katalava giati den to leei pia sta live!

Giannis PPM: H Jade kali epilogi gia tis Suga, to teleyteo tous kommati "About a girl" thymizei trela GaGa, kai logiko efoson einai tou RedOne pouxei grapsei to "Just dance".
Super mou fanike to album tis Evridikis alla ki emena mou eleipse i synthetiki kai stixourgiki sfragida tis Evridikis, tha mporouse na valei merika ki ekeini. Poly axia touxei dosei.

Iθάκη-man: Tis eida ki egw tis photo pou les:-) Mia xara itan! Pali styl Las Vegas show? De tha tin doume pote pia live? Mercy! Ntropi! Les ki exei kati me tin Ellada, edw irthe Madonna, Kylie, Stones, U2, Beyonce klp kai den erxete i Celine? Xontro!
To eida oti pige #1 tis Britney, einai gamato tragoudaki pantws, mou aresei arketa!!!
Kalo vrady

Hide In My Suitcase είπε...

Κακά τα ψέμματα! Η Shakira ό,τι έκανε το έκανε διασκευάζοντας Θεοδωρίδου. Μετά από αυτό ήταν καταδικασμένη να πατώσει!

thamnos είπε...

Ανυπομονώ για PSB τους είχα δει στο Λυκαβητο και περιμένω πάλι!!!

Ιθάκη-man είπε...

Γιατί βρε τύπου Λας Βέγκας σόου υπερπαραγωγή ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ? Πλέιμπακ σου πε κανένας ότι είναι? :P Θα ρθει, θε ρθει, που θα μας πάει? :P

YΓ. DIY= Do It Yourself ;)

musicbug είπε...

Giannis PPM: Ma einai dynaton i Shakira na diaskevase tin Theodoridou? Kai i poniri den to anefere pouthena oti itan tis Natasas, kai to parousiaze san diko tis! Xontro!

thamnos: Egw den tous exw dei pote kai fetos thelw san trelos na pao na tous dw mi mou meinei apothimeno! Ase pou diavasa oti to tour ayto einai apo ta pio fantasmagorika pou exoun kanei.

Ιθάκη-man: Makari na erthei giati mas exei ligo sta klasmena kai den mporw na katalavw giati efoson exei toso megalo fanbase! Kalimeraaa

Leviathan είπε...

kalispera!ontos poli apogoiteusi i Shakira...21/11 sti 8essaloniki e? 8a to koitaxo fisika!!na do an 8a volepsei...i gaga mou ti dinei :) filiaaaaa! :)

musicbug είπε...

Hey boy;-)
H Shakira ksefyge ligo, paei tin xanoume ki ayti, ginete bimbo! Krima!! H GaGa ki emena mou tin edine omws ektos tou oti exei poly kali fwni se diafora live videakia pou tin exw dei, kserei kai na milaei kai ta leei xyma kai xwris wreopoiisi.
Kisses

Ιθάκη-man είπε...

ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΞΕΣ! Σκόρδα, σκόρδα! ΑΑΑΑΑΑΑχχχχχ τι μου κάνεις!!!!

http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5iQgACQ3w5zAFbIQXIv814nDnj5qg

musicbug είπε...

To diavasa prin merikes meres kai stenaxwrithika, an kai vriskw poly egwistiki ayti ti mania gia paidi otan i idia einai 41 ki o Rene sta 70. To paidi den to skeftontai katholou pou otan megalwsei o mpampas tou i thanai mathousalas i dead, kai i Celine se ilikia na ginei giagia?
Anypomonw gia to dvd!!! Elpizo na vgei mexri ta xmas;-)
Kisses