Photobucket

20/6/10

Τα 10 καλύτερα νέα ελληνικά καλοκαιρινά singles!
Ψηφίστε το αγαπημένο σας!

VEGAS "Μη Σταματάς"
Νέο δυναμικό single για τους αγαπημένους μου Vegas, που κάνουν το ένα hit μετά το άλλο και καθόλου τυχαία μιας και είναι ότι πιο φρέσκο έχουμε από groups. Το κομμάτι είναι στο γνώριμο χαβαλετζίδικο ύφος του mega-hit "Τους πονάει", κι ακούγεται στη διαφήμιση του Λουμίδη Frio. Feel good και καλοκαιρινό!


ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ "Το Καλοκαίρι Μου"
Τον σιχαίνομαι, τον μισώ, θέλω να τον καταπιεί η Γη ή καμιά φάλαινα, όμως το νέο του κομμάτι είναι απλά καταπληκτικό! Ερωτικό, χορευτικό, με κολλητικό ρεφρεν και πιασιάρικη μουσική. Είμαι ο Music Bug και ναι μου αρέσει τρελά!


ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ "Εμένα Θες"
Mellow και παράλληλα δυναμική μπαλάντα, με πολύ όμορφο στίχο και μελωδία. Το απωθημένο, ο πόθος, ο φόβος να ερωτευτείς και ν'αφήσεις τα συναισθήματα να ξεσπάσουν. "Ρώτησα τ'αστέρια τι θα γίνει μ'εμάς/ και μου είπαν πως θες να με κρύψεις στην αγκαλιά σου/ τόσα καλοκαίρια να σε δω να γυρνάς/ βροχή τα όνειρα για εμάς"
UPDATE: To νέο video μόλις κυκλοφόρησε και είναι απλά η καλύτερη δουλειά του Σάκη!


ΕΥΣΤΑΘΙΑ "Είναι Πολύ Καλό Παιδί"
Πανέξυπνος στίχος, παιχνιδιάρικη μουσική και θεατρική ερμηνεία, το καθιστά στα καλύτερα ελληνικά νέα κομμάτια που βγήκαν μέχρι στιγμής το καλοκαίρι. Με το που το ακούς θέλεις να σηκωθείς και να χορεύεις όσο πιο χαζά μπορείς χωρίς να σε νοιάζει, αυτό δεν είναι και το καλοκαίρι? Ανεμελιά!!!


DAN BALAN feat. ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ "Chica Bomb"
Η greeklish έκδοση του μεγάλου hit "Chica Bomb". Καραχορευτικότατο, καρακαλοκαιρινότατο, καρασεξουαλικότατο, απλά κόλλημα!!! Θα λιώσει όλο το καλοκαίρι κι όχι τυχαία, μιας κι αναμένεται να γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού!


ΘΗΡΙΟ feat. ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ "Μια Νύχτα Μόνο"
Έχει πάρει φωτιά η Φουρέϊρα ή μου φαίνεται? Μόνο κακό δεν της έκανε η αποτυχία της "Κιβωτός του Νώε" του Πυροβολάκη, όπου τα αγγλικά της ήταν ελεεινά, μάλλον το κατάλαβε και πλέον τραγουδάει μόνο στα ελληνικά! Το κομμάτι είναι άκρως ξεσηκωτικό, και με ένα ρυθμό που άθελά σου το κουνάς ασυναίσθητα!


GREGOIRE feat. KATERINE AVGOUSTAKIS "Toi + Moi"
Τελικά αν αξίζει κάτι στα MAD VMA είναι οι live εμφανίσεις και τα τραγούδια που παρουσιάζονται παρά τα βραβεία. Και πως να πάρεις στα σοβαρά τα βραβεία όταν Γυναίκα Καλλιτέχνης της χρονιάς είναι η Βανδή! (Τραγικό!) Στο θέμα μας: Πρόκειται για την greeklish έκδοση της μεγάλης επιτυχίας του Gregoire, με τη συμβολή της συμπαθέστατης Katerine να τραγουδάει ελληνικά! Το αποτέλεσμα το βρήκα πολύ πολύ καλό!!!


ΜΕΛΙΣΣΕΣ "Μυστικό"
"Εσύ κι εγώ, έχουμε ένα μυστικό, αυτό το καλοκαίρι". Ένα από τα πιο κεφάτα κομμάτια του ομώνυμου album τους. Ακούστηκε ότι θα είναι το νέο τους single, πολύ καλή επιλογή και να είστε σίγουροι ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία! Μου φτιάχνει τη διάθεση από την πρώτη νότα!


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ "Κάνω Ό,τι Θες"
Ήδη γίνεται επιτυχία κι ακούγεται παντού, με ένα εξαιρετικό video clip, και με swedish pop beat, το "Κάνω ό,τι θες" είναι χορευτικό και sexy μέχρι αηδίας! Θα το βρείτε στο album του Κώστα Μαρτάκη "Πιο Κοντά".


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ & ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ "Χωρίς Εσένα"
Δεν ξέρω γιατί αλλά με έχει συνεπάρει το κομμάτι αυτό, έχει κάτι το αέρινο, ερωτικό, μαγικό. Μου άρεσε με το πρώτο κιόλας άκουσμα. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Σταύρος Σιόλας είχε πάρει το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006 με το κομμάτι "Της Άρνης το νερό".



24 bugged up:

b|a|s|n\i/a είπε...

όντως πολύ αέρινο και δροσερό το τραγούδι της ελευθερίας και του σταύρου.
πολύ καλή σου εβδομάδα! φιλιά!

ProFyLaKtiKo είπε...

ψήφισα αρβανιτάκη γιατί πολύ τη συμπαθώ και βέγκας γιατί τους βρίσκω πολύ γουάου (ειδικά στο πράιντ)!

the writer είπε...

Μπορεί να μην γνωρίζω ούτε τα μισά τραγούδια μα ψήφισα Ρουβά επειδή τον πάω ως άνθρωπο κι ας θεωρώ πως δεν έχει φωνή(εντάξει,δεν είναι και τρελά παράφωνος).

Θράσος είπε...

Αρβανιτάκη,Αρβανιτάκη!!!!

Σόρρυ ο Μαρτάκης στο video clip τι ακριβώς ντύθηκε και γιατί;

Ούτε εγώ γνώριζα τα τραγούδια, χαριτωμένο επίσης είναι και της Ευσταθίας και το Γαλλο-Ελληνικό.

littleprince είπε...

Diavaza to post sou,siga siga,ki elega"8a exi vali to toi & moi sto ntoueto me tin Avgoustaki?".To evales!Ime megalos fan tou tragoudiou edo k vdomades,xerome gia tin Avgoustaki,les k ine ksadelfi mou apo to eksoteriko!xexe!den eksigite.apla m'aresi poli o sindiasmos.

p.s.: Psifisa k tou Martaki.Poli souidikos ixos,8a to protimousa sta agglika gia na imoun pliros "into it". :)

Skouliki είπε...

vegas εγω ψηφισα !!

musicbug είπε...

b|a|s|n\i/a: Kali vdomada! Polla filia!!! Arvanitaki rulez!

ProFyLaKtiKo: Agapame Arvanitaki genikws, alla kai to kommati einai super! Oi Vegas theoi!!!

the writer: Ta kommatia einai poly kainouria opote logiko na min ta ksereis akoma ola, elpizo na sou aresan kapoia. O Rouvas mia xara einai!

Θράσος: Arvanitaki forever!!! Mou arese to video kai to styling stou Martaki, to vrika prwtotypo an kai sixenomai Kon/no Rigo. Kali vdomada!!!

littleprince: Ennoeite tha to evaza ;-) Afou einai kommatara etsi ki alliws! H Avgoustaki an kai thewrw oti mexri stigmis exei pei poly metria tragoudia, tin sybathw poly! Tou Martaki kalytera pou den einai sta agglika, den toxei :-)

Skouliki: Ki egw tous psifisa tous Vegas ;-)

GZ είπε...

Ψήφισα τις Μέλισσες. Μου αρέσει πολύ. Απ' τον Χατζηγιάννη το έχω πάρει το μήνυμα πριν από το "7" ότι επαναλαμβάνεται, ή αν είναι κάτι νέο δεν είναι καλό.

musicbug είπε...

Gamates oi Melisses! Xatzigianni ton sixenomai, alla ayto to kommati einai oti prepei gia kalokairi, exei kati pou se "kerdizei".

giorgoStar είπε...

Ψήφισα Μαρτάκη για το μοναδικό mainstream sweedish ήχο του αλλά κι επειδή τον συμπαθώ ίσως λίγο παραπάνω από τους άλλους.
Τώρα πέραν του chart αναμφισβήτητα είναι Mega hit το Σαν έρθει η μέρα των Stavento αλλά επειδή δεν τα μπορώ αυτά, καλά έκανες και δεν το έβαλες. Επίσης πολύ καλοκαιρίνο και για καλοκαίρι όχι που να μας κάνει να το λησμονούμε όμως (όπως αυτοί οι ήχοι σα να τρέχουν νερά που προσωπικά δε μου αρέσουν), αλλά να μας φτιάχνει τη διάθεση όποτε ακούγεται είναι το PLease don't break my heart της ΚΑλομοίρας. Τέλος άρχισα να ακούω το Σώσε με της 'Ηβης Αδάμου και κόλλησα. Θα μπορούσε να το λέει η Τάμτα και είναι καλοκαιρινό χωρίς να είναι "υγρό", εννοώ χωρίς να το κράζει.
Τώρα για τα της λίστας, του Χατζηγιάννη είναι καταδικασμένο να γίνει HIt, αν και οι αναφορές στη φετινή Γαλλία της Eurovision και η ερμηνεία της ρέκλας στην αιώρα ενώ υποτίθεται κάνεις χορευτικό κομμάτι, δε με βοηθούν να το υποστηρίξω. Συμπαθή μου είναι τα κομμάτια της Ευσταθίας, της Αρβανιτάκη και του Σιόλα, μέτρια του Σάκη και του Gregoire ενώ τα υπόλοιπα νιώθω ότι είναι το summer homework μιας τάξης σχολείου "Γράψτε ένα κομμάτι για το καλοκαίρι 2010 που να διαρκεί το μέγιστο 2 μήνες". (Σε αυτή την εργασία συμμετέχει και αυτό των Stavento γι'αυτό και τα εύσημά μου πριν...).
ΚΑλό καλοκαίρι!

musicbug είπε...

Vasika evala mono ta tragoudia pou vgikan i eginan video prin liges meres, ta pio nea opws grafw kai ston titlo, gi'ayto kai den eides Stavento klp. To "Sose me" exei orea melodia, alla einai toso tragikos o stixos pou apla den akougete! "Dosmou psixoula agapis" se pop tragoudi??? Tzizas!!! Kalo kalokairi latremeno agori!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ επίκαιρο το ποστ σου, έχει απ'όλα. Και Ελλάδα και καλοκαίρι και ωραία τραγούδια. Αυτή τη φορά υπόσχομαι πως μόλις γράψω το σχόλιο θα βάλω το rss στα feeds μου. Honest!

Δε λέω, καλά τα μπιτια και τα ντανζ, αλλά τελικά τα καλύτερα κομμάτια είναι αυτά που φωνάζουν λιγότερο. Ναι, το Χωρίς Εσένα λέω. Δε ξέρω αν έχει κάτι το ιδιαίτερο, αλλά το ακούς άνετα στο repeat - όχι; Και το γαλλικό μου άρεσε πολύ, αν σου'ρθει παραγγελιά για αποστολή κατά εδώ μεριά, μην απορήσεις :)


Καλό καλοκαίρι είπαμε; φιλιά.

Leviathan είπε...

arvanitaki gia mena...ameeeee! kiss! :)

musicbug είπε...

writersblokc: Thanx boy!!! Entaksei den einai ola beat kai dance, exoun kai alla stoixeia. Dose oti paraggelia thes :-) Eite einai gia tragoudia i gia souvlakia :-p Ki egw to agapw to "Xoris esena". Kalo kalokairi eyxomai! Filia

Leviathan: Super epilogi, ki egw to latrevw to kommati! Filiaaa

MG είπε...

bug... giati den evales kai to kainourgio tis Peggoulas tis Zina?
XAXAXAXAXA! :P

(apoxoro prin me deireis)

musicbug είπε...

Mono otan pethanei tha kanw post gia tin P.Z. (oute to onoma tis de mporw na grapsw!), me photos apo tous panigirismous :-) LOL

georgethebeast είπε...

eystathia....mia xara...oi vegas thelo na ejafanistoun mexri na peis jedward!

sCaTterBraiN είπε...

εγώ τους ψηφίζω όλους, αλλά κυρίως ψηφίζω musicbug χαχαχαχαχα.
καλό σκ!
:-)

musicbug είπε...

georgethebeast: Agapame Eystathia!!! Oi Vegas mia xara einai, oi Black Eyed Peas tis Elladas:-p Kai kalyteroi mi sou pw mias kai tous Black tous sixenomai.

sCaTterBraiN: Diplomatiki apantisi:-p De ginete olous, mexri 3 mono:-) Kalo weekend boy

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

Φίλη Αρβανιτάκη, τί να κάνω...

Καλή εβδομάδα.

Με την αγάπη μου,

Κώστας
vloutis.blogspot.com
vloutis.wordpress.com
facebook.com/kostasvloutis
twitter.com/kostasvloutis
friedfeed.com/kostasvloutis

sCaTterBraiN είπε...

οκ λοιπόν: σάκης, vegas, dan balan
;-)
καλημέρα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΛΥ ΔΡΟΣΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Leviathan είπε...

kalo vradi boy! kiss! :)

panos kalos είπε...

epeidi eimai k ligo pio rock tipos kai agapaw ta melisakia .mustiko dagkwto!!!!!!!!!!!

esu kai gw exoume ena mistiko giafto to kalokairiiiiiiiiiiiiiiiiiii
osa zisame ksana me to kuma sintrofia kai afto to kalokairiiiiiiiiii