Photobucket

17/12/10

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ "Αγάπη είναι εσύ"
Track by track

Είχα πολλά πράγματα να γράψω για το συγκεκριμένο album αφού το άκουσα 3-4 φορές, αλλά και για την Άννα Βίσση, αλλά έχω ξενερώσει, θα το καταλάβετε κι από τα σχόλια πιο κάτω, αλλά κι από τις βαθμολογίες. Περιμένω τη γνώμη σας. Για το εξώφυλλο να πω ότι είναι εντελώς άκυρο κι αντιστρόφως ανάλογο του περιεχομένου του album. Προτρέπει για κάτι αξιόλογο, αλλά μόνο αυτό δεν είναι. Και είναι κρίμα γιατί έτσι χάνει κάθε σεβασμό σαν καλλιτέχνης.
Photobucket
1. ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ: Η γνώμη μου για το κομμάτι αυτό δεν αλλάζει. Είναι trash του κερατά, και οι στίχοι ό,τι χειρότερο έχω ακούσει από Καρβέλα. Δεν είναι τυχαίο ότι σε πάνω από τους μισούς fans δεν άρεσε. Εκείνη μάλλον πρέπει να το πιστεύει πολύ σαν κομμάτι, κι αυτό με κάνει να είμαι σίγουρος ότι πλέον έχει χάσει την αίσθηση του γούστου. (1)

2. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΕΟΣ: Το κουπλέ και η μουσική υπόσχονται πολλά, όμως το αδιάφορο refren το κάνει μέτριο προς το απλά οκ, δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Πιο πολύ για Onirama κάνει! (5)

3. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟ: Ενδιαφέρον κομμάτι, σίγουρα το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κομμάτια, κι ας πατάει πάνω στο "Empire state of mind". Για το ραπ της no comments! Δεν παλεύεται και πολύ, απλά δεν το'χει. Σαν σύνολο όμως το τραγούδι έχει κάτι να πει. (7)

4. ΒΑΜΠΙΡ: Το βρίσκω μεγάλη γυφτιά που το κομμάτι αυτό υπήρχε στο πρόσφατο cd του Καρβέλα "Αντίο Χειμώνα" και το έδωσε και στην Άννα. Στην φωνή του Καρβέλα ταίριαζε γάντι και μου άρεσε, αυτή η version είναι απλά κακή! (1)

5. ΟΑΣΗ: Όταν το άκουσα πρώτη φορά δε μου άρεσε, τώρα που το άκουσα δυνατά μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι πολύ καλό κι ένα από τα καλύτερα του album. Σε oriental ρυθμούς με ξεσηκωτική μουσική σίγουρα θα γίνει επιτυχία. (8)
Photobucket
6. ΟΜΠΡΕΛΑ: "Εσύ κρατάς ομπρέλα, κι εγώ σου βρέχω έρωτες", έλεος!!! Θα μπορούσε να είναι ένα συμπαθητικό κομμάτι αλλά με τέτοιο στίχο δεν έχει καμία τύχη! (2)

7. ΣΑΝ ΤΟ ΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙ: Η Άννα είπε σε μια συνέντευξη ότι το κομμάτι αυτό το βάζει στο τοπ-5 των καλύτερων κομματιών της καριέρας της. Προφανώς δεν ξέρει τι της γίνεται. Καμία επαφή πλέον! Ο στίχος του και η μουσική του είναι οκ, αλλά σαν σύνολο είναι αδιάφορο χωρίς να είναι κακό. (5)

8. ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ: Μπορώ να πω ότι το κομμάτι αυτό αγγίζει σχεδόν την τελειότητα για μένα. Έχει αυτή την όμορφη ψυχεδέλεια του Καρβέλα στη μουσική και στο στίχο. Το βρίσκω το πιο εμπνευσμένο τραγούδι του album. (10)

9. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΙ: Το καλύτερο και πιο αξιόλογο κομμάτι του δίσκου! Μουσικά, στιχουρχικά, ερμηνευτικά άρτιο. Θυμίζει τις παλιές καλές εποχές από το "Αντίδοτο". (10)

10. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: Δε λέω γλυκούλι είναι, κλασικό Βισσοτράγουδο στυλ "Ερωτευμενάκι", όμως αυτό το μιλητό παραλήρημα που την πιάνει είναι τόσο γελοίο που με κάνει να μη θέλω να το ξανακούσω. ("Δε με νοιάζει να ζούμε μονάχα με ψωμί κι αλάτι, μα κάνε κάτι"). (5)
Photobucket
ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10
ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ: Ένα αλμπουμ αρπαχτή, που δεν έχει απολύτως τίποτα να της προσφέρει καλλιτεχνικά. Με μια απίστευτη τυφλή εμπιστοσύνη στον Καρβέλα, η οποία στο παρελθόν δεν της έχει κάνει καλό, βλέπε "X" μετά την εξαιρετική "Μάλα", "Everything" στη Eurovision και τώρα το album αυτό. Μερικοί άνθρωποι δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους. Προσωπικά σαν fan της Άννας έχω να δηλώσω ότι πλέον το γούστο και η αισθητική της δε με εκφράζουν καθόλου! Καλύτερα ανακαλύψτε τα παλιά της album, και σε αυτό βάλτε απλά ένα Χ.
Photobucket

9 bugged up:

plimper74 - Adagio4u είπε...

An H Vissi Empistevetai tyfla ton Karvela...etsi kai egw empistevomai esena....
Krima gia thn Anna afth h katrakyla...3 tragoudakia m aresan ...edw tairiazei afto pou leme ...kathe persy kai kalytera!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς τα'χουμε ξαναπεί για την Βίσση και τη γνώμη μου την ξέρεις. Αλλά για να μη λες, άκουσα και τα τρία τραγούδια που ξεχώρισες... η Όαση όντως είναι ένα ωραίο, διαφορετικό κομμάτι, το στα κρυφά ενώ έχει ωραία μουσική δε μου'κανε κάτι σαν τραγούδι ενώ το έτσι μόνο αξίζει έχει όντως ωραίους στίχους.

Αυτό με την ομπρέλα δεν το είχα ακούσει ομολογώ, είχα μείνει στα σουσάμια και τα κουλούρια.. πραγματικά και ειλικρινά είναι κριμα να χαραμιζει το ταλέντο της σε τέτοια τραγούδια. Γιατί δε βρίσκει άλλους συνεργάτες;; Τι να πω...

Καλή συνέχεια και καλό σ.κ :)

Gus B είπε...

Krima...To"Sta kryfa"ontws einai to pio aksiologo tragoudi tou album! :)

the writer είπε...

Κάτι ξέρουμε εμείς οι νεανίδες που δεν μας αρέσει η Βίσση!

U.S. είπε...

μπορεί οι δισκογραφικές της προσπάθειες να μην είναι κάτι αξιόλογο, αλλά η άτιμη η γυναίκα δεν χάνει τη λάμψη της ποτέ! καλησπέρα!

Ανώνυμος είπε...

Ο, ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΑΝΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. ΑΜΕΤΡΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ !

Ανώνυμος είπε...

ΦΡΙΧΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ.
ΛΕΣ Κ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΙΝΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗ ΗΧΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ( ΗΑΓΑΠΗ ΠΙΝΕΙ ΑΙΜΑ, ΠΥΡ ΜΕ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΚΟΜΜΕΝΑ ΝΥΧΙΑ).
Κ Η ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΗΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ, ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακάτω παραθέτουμε τον πίνακα με τις πωλήσεις για την Κυριακή-Παρασκευή 17,19/12/10…

REAL NEWS με Α. Βίσση 96.570 από 172.110 της προηγούμενης εβδομάδας με Γ.Πάριο ,
-44 επί τοις εκατό

Κατηγορία Media

Megapress's

Greekpop είπε...

Κρίμα... Δυστυχώς όσο υπέροχο ήταν το "Απαγορευμένο", τόσο χάλια είναι αυτό το νέο album της. Το χειρότερο της καριέρας της...