22/4/11

Ακόμα ένα νέο τραγούδι της JLO!

Τι είναι αγάπη αναρωτιέται στο νέο της κομμάτι η sexbomb JLO μέσα από το τραγούδι "(What is) Love?" που κυκλοφόρησε σήμερα στα i-tunes. Έτσι μετά τα "On the floor", "I'm into you" και "Papi", ακούμε ακόμα ένα δείγμα από το πολυαναμενόμενο cd της "Love?" που κυκλοφορεί τέλη του μήνα. Το τραγούδι κυκλοφορεί στο internet για πάνω από 1 χρόνο, αλλά μόλις σήμερα κυκλοφόρησε κανονικά.
Μετά τα dancefloor fillers "On the floor", "Papi" και το r'n'b "I'm into you", το "(What is) Love?" μπορεί να είναι κατώτερο από τα υπόλοιπα, αυτό όμως δεν το κάνει καθόλου κακό, και μάλιστα μπορεί να κολλήσεις κιόλας. Αν σας ξένισε το dance/club vibe που έβγαλε στο "On the floor", σε αυτό θα πείτε JLo is really back, μιας και είναι ακριβώς στο στυλ που μας συστήθηκε το 1999 με το "If you had my love".
Από τα γυρίσματα του video clip "I'm into you" μαζί με τον Lil Wayne


3 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

It's remarkable in support of me to have a web page, which is valuable designed for my know-how. thanks admin

my blog post: battery powered cars for kids with remote control

Ανώνυμος είπε...

Hey thеre would уou minԁ lettіng me knoω which hoѕting cоmpany you're working with? I'νe loаded your blog in 3 different internet brοωsers and I
must ѕаy thiѕ blog loadѕ a lοt
fastеr then most. Сan уou suggеst a good
hosting proviԁer аt a faіr prіce? Thаnks, I аρpreciate it!


My ωeblog - increase boobs naturally

Ανώνυμος είπε...

Doеs your wеbsite have a contact page? I'm having a tough time locating it but, I'd lіke to ѕend
уou аn emаіl. I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.

Feel free to visit my site: simple wood projects