Photobucket

15/5/11

BugTV Πρωινό δελτίο
Eurovision, Lenny Kravitz, Jennifer Hudson, Lauryn Hill, Diana King, Lady GaGa, Glee, David Guetta, Caro Emerald, Aqua, Clare Maguire, Kazaky

# Χωρίς promo, με πολύ γκρίνια, κακία και κράξιμο, ο Λούκας και ο Stereo Mike βγήκαν 7οι σε 43 χώρες στη Eurovision, που ολοκληρώθηκε χτες. Και μάλιστα με ελληνικό στίχο στο μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού. Χαίρομαι πολύ που από την πρώτη στιγμή υποστήριζα το κομμάτι αυτό, ένα μεγάλο μπράβο για την τόσο αξιοπρεπή παρουσία. Για την ιστορία να πω ότι η Ελλάδα βγήκε πρώτη στον ημιτελικό.
Επίσης συμφωνώ απόλυτα με το "Running scared" του Αζερμπαϊτζάν που βγήκε νικητήριο. Ένα όμορφο, απλό τραγούδι, χωρίς πολλά πολλά, παρά μια γλυκιά μελωδία. Μεγάλη αδικία για  Ουγγαρία. Απογοητεύτηκα από την μέτρια εμφάνιση των Blue, τα ανέμπνευστα χορευτικά και τα out of tune φωνητικά τους, όπως και από τη Γαλλία. Για Ιταλία το αφήνω ασχολίαστο, βαρετό, αλλά κάπως έπρεπε να τους καλωσορίσουν ξανά στη Eurovision.

# Αρκετοί καλλιτέχνες εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Jimmy Fallon για να τραγουδήσουν προς τιμήν του Bob Marley που "έφυγε" πριν 30 χρόνια. Δείτε στα παρακάτω video την Jennifer Hudson να ερμηνεύει το "No woman no cry", την Lauryn Hill στα "Chances are" και "Could you be loved", καθώς και τον Lenny Kravitz στο "Roots rock reggae".


# O David Guetta δήλωσε πως η μόνη που του απέμεινε να συνεργαστεί απ'όλους τους καλλιτέχνες που ήθελε και συνεργάστηκε, είναι η Adele. O διάσημος DJ και παραγωγός δηλώνει μεγάλος θαυμαστής της και ήδη έχει γράψει ένα τραγούδι για εκείνη ελπίζοντας κάποια στιγμή να το ηχογραφήσουν.
# Ακούστε το νέο πόνημα της Kelly Clarkson (ή Crakson, το ίδιο είναι) με τίτλο "Tell me a lie".

# Δείτε την φοβερή Caro Emerald να ερμηνεύει τη μεγάλη της επιτυχία "A night like this" στο Αυστριακό show "Dancing Stars".

# Ναι, οι Aqua επέστρεψαν. Όσοι έχετε είδωλο τη Στρουμφίτα ή την Britney, θα το λατρέψετε. Τίτλος του "How r u doing?" και αυτό είναι το επίσημο video clip.



# H αδυναμία μου Clare Maguire εμφανίστηκε στην εκπομπή "Daybreak" για να παρουσιάσει το νέο της single "The shield and the sword" μέσα από το τελευταίο της άλμπουμ "Light After Dark".

# Δείτε τα "Born this way" και "You and I" από το special concert της Lady GaGa στο Λονδίνο, που πραγματοποιήθηκε για 150 guests μόνο. Πριν λίγες ώρες η Lady GaGa έκανε ρεκόρ στο twitter συμπληρώνοντας 10 εκατ. followers!

# Ακούστε ακόμα ένα πρωτότυπο τραγούδι από τη μουσική σειρά Glee με τίτλο "Pretending".
To τραγούδι θα ακουστεί στο φινάλε του δεύτερου κύκλου.



# O J Rice είναι ένας από τους πολλούς αδισκογράφητους καλλιτέχνες του YouTube. Ακούστε τον να ερμηνεύει μοναδικά την επιτυχία της Britney Spears "Hold it against me". Την αλήθεια μου θα την πω, το προτιμώ το τραγούδι έτσι παρά με την Mrs. Playback. Thanx στο φίλο μου το Γιώργο που μου το πρότεινε.

# Τους Kazaky τους αναφέρω πολύ συχνά στο blog μιας και συνδυάζουν μοναδικά το beat με τις χορευτικές φιγούρες και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Μετά τα super tracks "In the middle" και "Love" κυκλοφόρησαν το νέο τους single "I'm just a dancer" το οποίο είναι μέτριο σε σχέση με τ'άλλα δύο, ωστόσο αναμένουμε το επίσημο video clip μπας και...

# Για το τέλος σας άφησα την επιστροφή μιας μεγάλης μου λατρεία των 90s με όνομα Diana King. Ο κόσμος την έμαθε με το smash hit "Shy guy" αλλά η Diana King έχει βγάλει συνολικά τρία υπέροχα albums: "Tougher than love" (1995), "Think like a girl" (1997) και "Respect" (2002), ενώ η Celine Dion το 1997 διασκεύασε το τραγούδι της "Treat her like a lady" στο οποίο κάνει φωνητικά και η Diana. Πλέον η Diana King έχει τη δική της δισκογραφική εταιρεία ThinkLikeAGirl Music, και παρ'όλο που πριν λίγα χρόνια διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκα, δεν το έβαλε κάτω, πολέμησε τα φάρμακα και την κατάθλιψη παίρνοντας τη ζωή στα χέρια της κι έκανε θεραπείες με φυσικές μεθόδους. Αγόρασε εξοπλισμό να φτιάξει το δικό της στούντιο και ηχογράφησε πάνω από 100 τραγούδια, κάτι που έκανε την ασθένειά της σχεδόν να εξαφανιστεί. Ο νέος της δίσκος έχει τίτλο "AgirLnaMeKING" και κυκλοφορεί πολύ σύντομα. Ακούστε ένα preview από τα τραγούδια εδώ!

2 bugged up:

Gus B είπε...

Ypostirizes esu tin elliniki summetoxi apo tin arxi?Tha mas trelaneis???LOL
I Ougaria kala epathe!Na mathei na stelnei kaluteri fwni tin epomeni fora!

musicbug είπε...

Μάλλον δε διαβάζεις φανατικά το blog και λες ό,τι σου κατέβει, για ρίξε μια ματιά εδώ στη λίστα τραγουδιών που πρότεινα τον Μάρτιο: Η απάντηση μου είναι εδώ, στη λίστα τραγουδιών του μήνα εκείνου, έτσι για να μη λέμε ό,τι θέλουμς: http://music-bug.blogspot.com/2011/03/march11-soundtrack-rediscovering-kid.html