Photobucket

31/5/11

12 Points to...
Beyonce

Γράφει ο Panagiotis Karderinis

Ίσως θα έπρεπε να ντρέπομαι, ή μάλλον θα έπρεπε να με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα, ίσως ακόμα θα έπρεπε η Beyonce να μην μου ξαναμιλήσει ποτέ, όμως η αλήθεια είναι ότι ανακάλυψα την Beyonce αφού είχε ήδη μαγέψει το σύμπαν ολόκληρο.
Στην αρχή μάλιστα δεν μου άρεσε και πάρα πολύ και νόμιζα ότι ήταν βαρετή.. το ξέρω ότι  όλα αυτά που γράφω είναι εις βάρος μου .. Θα προσπαθήσω όμως να επανορθώσω και θα ήθελα αυτό το tribute να ξεπλύνει την ντροπή αυτή!


Ας δούμε λοιπόν τι έκανε η Beyonce μετά την αποχώρηση της από τις Destiny's Child … τι δεν έκανε θα ήταν πιο εύκολο.. (lol)

3 προσωπικά ολοκληρωμένα albums, δεκάδες singles, απίστευτα clipακια, 2 live dvd, συμμετοχές σε διαφημίσεις, συμμετοχές σε albums άλλων καλλιτεχνών, τηλεόραση, κινηματογράφο, άρωμα, ενεργή συμμετοχή σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, επιχειρήσεις, live εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα και όλα αυτά στα 29 της.. ουφ.. πολύ φοβάμαι ότι σε τρία χρόνια από τώρα θα έχει γίνει και σουτιέν (Lol) αν δεν έχει γίνει ακόμα!


Ας ξαναδούμε 5 hits που είχαμε την τύχη να τα δούμε σε video clip.. με άλλα λόγια ας δούμε 5 super video clips!!


1 Τα αυτιά μου νιώθω ότι θέλουν να βγουν απ την θέση τους, η καρδιά μου χτυπά δυνατά, τα μάτια μου αλληθωρίζουν, το σώμα μουδιάζει .. και αυτή τι κάνει.. είναι ..crazy in love.. Σταμάτα βρε κοπέλα μου μας έκανες χάλια!!!)

2 Και μετά από τόσο Love, πως τα φέρνει η ζωή φίλοι μου και έρχεται η ώρα που λες .. Everything you own in the box to the left… η Beyonce σε ένα υπέροχο video που αν και δεν έχει πυροτεχνήματα, κοστούμια και λάμψη νομίζω ότι είναι  πάρα πολύ όμορφο!

3 Τοnight Ill be your naughty girl μας παρουσιάζει η Beyonce στο επόμενο video, όμως δεν ήταν για ένα βράδυ.. το κομμάτι έγινε τεράστια επιτυχία και θεωρείται κλασικό για μένα.. είναι διαχρονικό και πάντα επίκαιρο.. Σίγουρα μπορείς να το ακούσεις στα γενέθλια σου, ή σε party με φίλους, ή το πρωί στο αμάξι, ή το απόγευμα που βάζεις την μουσική στο max.. λέω μπορείς να το ακούσεις γιατί σίγουρα δεν μπορείς να το χορέψεις όπως η Beyonce ! (loooool)

4 Θα μπορούσε να ήταν πολύ βαρετό το video αυτό.. αν  το σκεφτείς καλά δεν έχει και τίποτα το σπουδαίο.. ένα ασπρόμαυρο video και ένα χορευτικό.. χμμμ.. όχι βέβαια  δεν είναι έτσι.. είναι το single ladies και το video τα σπάει.. όσο και το κομμάτι!

5 Για το τέλος ένα απ’τα πιο favourites ..video & song .. Βeyonce και Shakira!!!
Είναι αυτό που η Βανδή με την Βίσση δεν θα μπορέσουν να κάνουν ποτέ.. ή ας πούμε αυτό που ο Σάκης Ρουβάς με τον Μαρτάκη ονειρεύονται να κάνουν! (Black Humor)


Ίσως αυτά που είδατε  να ήταν πολύ λίγα, επομένως θα ήταν καλό να δούμε και ένα απ’τα αγαπημένα μου video mix που κυκλοφορούν στο Youtube!

Ας δούμε τώρα Beyonce  στιγμές.
Όπως ανέφερα προηγούμενως, έχει γίνει πολλές φορές «διαφήμιση» για διάφορες καμπάνιες της Pepsi, LOreal, Samsung, Vizio, Armani, Tommy Hilfiger, για πιστωτική κάρτα American Express, ακόμα και για.. νερό!!!
Ας δούμε 3 ενδεικτικά...




Δεν θα μπορούσα ακόμα να μην αναφερθώ σε συμμετοχές σε ταινίες, γύρω στις 8 σαν σύνολο .. (Austin Powers in Goldmember, The Fighting Temptations, The Pink Panther, DreamGirls και άλλες )

Let's see Beyonce acting…

Let's see Beyonce Singing and Acting..

Δεν είναι λίγες οι συμμέτοχές σε άλλα album και οι συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες.. (όπως Lady Gaga, Jay Ζ, P.Diddy, Usher, Shakira, Missy Elliot, Sean Paul αλλά και Michael Jackson) ας δούμε την πιο πρόσφατη .. ποια θα δούμε?  Μα ποια άλλη αυτήν με την Λατρεμένη μου Lady Gaga στο Τelephone!!!

Συνεχίζουμε με  Beyonce στιγμές .. το επόμενο video πραγματικά με έκανε να δακρύσω.. Η αγάπη της Beyonce για τον Michael Jackson είναι γνωστή σε όλους λίγο πολύ .. στο παρακάτω video δείτε την Beyonce σε μια συναυλία της, λίγες μέρες μετά το χαμό του King of Pop!

Και αφού θίξαμε και το κομμάτι live performances .. πάμε να αρρωστήσουμε λίγο παραπάνω ..

5 Live Performances .. Με άριστα το 10 … 12!!!!

1 Ένα κομμάτι απ το B'day album. H Beyonce εδώ σε μια πολύ σεμνή εμφάνιση στο ΜΤV το 2009.. μας τραγουδάει .. that's why I love you.. το αντιστρέφω όμως .. Τhat's Why WE love you!!!

2 Στο ίδιο ύφος και το επόμενο ..την φωνή αυτή μπορώ να την ακούω για ώρες σε κάτι τέτοιες μπαλάντες.. Do the same.. and Listen!!

3 Oταν έιδα το παρακάτω video στα EMA's το 2009, απλά έμεινα.. μαλ*κας..
Φανταστείτε μια “σαλάτα” με μπόλικο ρυθμό, ανεξέλεγκτο αισθησιασμό, με γερή δόση ενέργειας και μια παρουσία που σε μαγεύει!! 

4 Αξίζει να το δούμε ξανά και ξανά και ξανα.. ουφ!

5 Τι να πω τώρα .. ολόκληρος πόλεμος για το performance αυτό.. ποιανού είναι η  ιδέα.. πως έγινε ? Γιατί έγινε και όλα αυτά..
Ίσως ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε.. νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχουμε δει απ’την αρχή της χρονιάς μέχρι και τώρα!
Η πιο σωστή χρήση ενός video wall, ένα πολύ δυνατό και ολόφρεσκο κομμάτι και μια Beyonce power!!!

H Beyonce μαζί με όλες τις άλλες βραβεύσεις που έχει φέτος βραβεύτηκε για την συνολική προσφορά της στην μουσική!
Στις 28 Ιουνίου περιμένουμε το νέο album με τίτλο «4» που σύμφωνα με δηλώσεις της είναι το αγαπημένο της νούμερο και βέβαια το τέταρτο κατά σειρά album της!
Το tracklist και more details μπορείτε να τα δείτε εδώ!


Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να με εντυπωσιάζει, να με πορώνει, να με ξεσηκώνει και να με συγκινεί!
Το μόνο που μπορώ να κάνω από εδώ που βρίσκομαι είναι να στείλω 12 points για αυτή την εβδομάδα στην μια και μοναδική Beyonce!!!























Πριν κλείσω το κείμενο τούτο.. βρήκα την απάντηση που ψάχνετε μέρες τώρα..
Who Run The World?
The answer is .. Beyonce!!!






It's all about Music & Love

4 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Με το που διάβασα το κείμενο ένιωσα λες και εγώ ο ίδιος το έγραψα... στην αρχή και εγώ δεν είχα ιδέα τι εστί Beyonce, όταν όμως έβγαλε το Halo και έπειτα το Sweet Dreams έψαξα και άλλα τραγουδια της, και έτσι, κόλλησα μαζί της. Έχει βγαλει πράγματι φοβερά κομμάτια, αν και το καινούριο άλμπουμ δεν θα πάει τη pop μουσική to another level όπως λεγόταν αρχικά...Όπως και να΄χει ειναι καταπληκτική τραγουδίστρια και performer και της αξίζουν -και σίγουρα θα έχει- πολλές επιτυχίες ακόμη.(*nerd mode on* Tο Flaws and all είναι από το The Beyonce experience το 2007 οχι από mtv! :) *nerd mode off*)

Ανώνυμος είπε...

Pleаse let mе know if уou're looking for a author for your blog. You have some really great articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really like to write sοmе aгticles
foг your blog in eхchange for a link back tο mine.

Plеasе shοot me an e-mаіl if intегested.
Regards!

Here iѕ my blоg ρost holidays

Ανώνυμος είπε...

I'm truly enjoying the design and layout of your website. It's a very еasу on the eуes
ωhісh mаkes іt much more pleasant fог me to come
heгe and ѵiѕit moге оftеn.
Did уou hiгe out а desіgnеr to create your theme?
Eхcellеnt ωorκ!

mу web pаge ... Pink Battery Operated Cars For Girls
My webpage > great toys

Ανώνυμος είπε...

Hello there! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to resolνe
this problеm. If you have anу reсommendatiоns, please share.

With thanks!

Feеl free tο ѕurf to my websіte - fast way to cure heartburn