Photobucket

3/5/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Kylie, Jennifer Hudson, Steven Tyler, Eminem, Rihanna, M. Pokora, OtherView, Plan B

# H Jennifer Hudson δήλωσε σε συνέντευξή της στο VEVO ότι της αρέσουν πολύ οι Adele, Rihanna, Beyonce, Fantasia και Jazmine Sullivan, ενώ σαν έμπνευση στη δουλειά της έχει την Whitney Houston, το Θεό και την οικογένειά της. Σε ερώτηση με ποια τραγουδίστρια θα ήθελε να συνεργαστεί επέλεξε την Christina Aguilera.

# H πρεμιέρα του video clip του πρώτου σόλο single του Steven Tyler, "(It) Feels so good" θα γίνει στις 12 Μαίου στο American Idol, στο οποίο είναι κριτής. Το video clip σκηνοθέτησε ο Ray Kay, ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα αυτή τη στιγμή με δουλειές όπως το "Poker face" της Lady GaGa.


# Νέα κυκλοφορία για τον Eminem με το EP "Hell: The Sequel", με το project του Bad Meets Evil. Πρόκειται για το δεύτερο EP του project και κυκλοφορεί 14 Ιουνίου.


# Δείτε και ακούστε τον Plan B να διασκευάζει το "Kiss from a rose" του Seal στο Coachella Valley Music & Arts Festival.

# Δείτε το ολοκαίνουριο και άκρως καλοκαιρινό video clip του Γάλλου M. Pokora για το νέο του single "A nos actes manques" μέσα από τη νέα έκδοση του τελευταίου του άλμπουμ "Mise a jour".

# Με αφορμή την πετυχημένη περιοδεία της "Aphrodite: Les Folies Tour", η Kylie κυκλοφορεί ένα ψηφιακό EP για τη Βόρειο Αμερική που θα βρίσκεται για συναυλίες μέχρι 22 Μαίου. Ο τίτλος του "North American Tour EP", κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε τι περιέχει!


# Nέο single και video clip για τους αγαπημένους OtherView και το κομμάτι "RunAway" μέσα από το ντεμπούτο άλμπουμ τους "So long".

# Δε μας φτάνει που την τρώμε στη μάπα συνέχεια με τα φάλτσα της και η Rihanna θα κυκλοφορήσει 2 (!!) singles και video clips σύντομα για τα τραγούδια "California king bed" και "Man down" μέσα από το "Loud".


3 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

additional reading

My web blog :: foreclosures in jacksonville fl
My web page : in bankruptcy

Ανώνυμος είπε...

Εxсellent poѕt. Ι am facіng
a few of theѕe іѕѕueѕ as well.
.

Stop by my site cure for ear ringing

Ανώνυμος είπε...

We stumbled over here comіng from a different website аnd
thought I should сheck thіngs out. I like what I seе ѕo now
i аm follοwіng yοu.
Look forwaгd to еxploring your web page for a seconԁ time.


my ωebsite :: natural breast enlargement pills