Photobucket

9/6/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Bon Jovi, Beyonce, Christina Aguilera, Lady GaGa, Florence & the Machine, Lady Antebellum, 3 Doors Down, Adam Levine, Brian McFadden

# Πανικός επικρατεί στα γραφεία της Columbia Records μετά τη "διαρροή" του νέου άλμπουμ της Beyonce "4" στο internet πριν δυο μέρες. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αλλά ακούγεται έντονα πως η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ θα μεταφερθεί το Σεπτέμβριο. Στο έκτακτο συμβούλιο που έγινε χτες βράδυ στα γραφεία της δισκογραφικής, αποφασίστηκε να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί η "διαρροή" θα κάνει κακό στις πωλήσεις του άλμπουμ κι έτσι ακύρωσαν την προετοιμασία κυκλοφορίας του cd μέχρι νεοτέρας. Πηγές αναφέρουν ότι ο Jay-Z συμφωνεί με την απόφαση της εταιρείας, ενώ η τραγουδίστρια όχι, και πρότεινε να κυκλοφορήσει το άλμπουμ το Σεπτέμβριο με εντελώς διαφορετικό tracklist, πέρα των δύο επίσημων singles. Από την άλλη η δισκογραφική πιέζει τη Beyonce να "ξαναφτιάξει" τα κομμάτια γιατί πιστεύουν πως δε θα πάει καλά στην Αμερική. Μέχρι να ανακοινωθεί όμως κάτι επίσημα ισχύουν αυτά που ξέρουμε, δηλαδή 24 Ιουνίου το "4" στα δισκοπωλεία!
Δείτε την τραγουδίστρια να μετατρέπεται σε σέξι cowgirl για τις ανάγκες του περιοδικού Essence.





# Τελικά η Christina Aguilera δε θα κάνει ντουέτο με τον Adam Lambert όπως ακουγόταν, αλλά με άλλον Adam, τον τραγουδιστή των Maroon 5 Adam Levine, με τον οποίο είναι κριτές στο πετυχημένο talent show "The Voice".






















# Μιας και αναφέραμε τον Adam Levine, ακούστε το τραγούδι-συμμετοχή στο "Stereo Hearts" μαζί με τους Gym Class Heroes. To single κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου και θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ των Gym Class Heroes "The paper chronicles II" που κυκλοφορεί το φθινόπωρο.



# Δείτε την εμφάνιση που έκανε πριν λίγο η Lady GaGa στο Γερμανικό Next Top Model ερμηνεύοντας τα "Scheisse", "Born this way" και "The edge of glory". Μέτρια εμφάνιση σε σχέση μ'αυτά που μας έχει συνηθίσει, αν θέλετε τη γνώμη μου.



# To νέο άλμπουμ των αγαπημένων Florence & the Machine ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα κι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Σύμφωνα με τον παραγωγό τους Paul Epworth (Adele, Friendly Fires) το άλμπουμ αυτό θα'ναι πιο δυνατό και soulful.






















# Σύμφωνα με το Bon Jovi Greece αυτό είναι το επίσημο setlist που έπαιξαν χτες στη συναυλία τους στο Zagreb οι Bon Jovi.
Raise Your Hands
You Give Love a Bad Name
Born To Be My Baby
We Weren't Born To Follow
In These Arms
Runaway
It's My Life
Blaze of Glory
Captain Crash and the Beauty Queen from Mars
We Got It Going On
Bad Medicine / Pretty Woman
Lay Your Hands On Me
Bed of Roses
I'll Be There For You
Something For the Pain
Someday I'll Be Saturday Night
Who Says You Can't Go Home
Sleep When I'm Dead
Love's The Only Rule
Have a Nice Day
Keep The Faith
Encore:
Hey God
Wanted Dead or Alive
These Days
Living on a Prayer























# Αυτό είναι το επίσημο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ των 3 Doors Down "Time of my life" που κυκλοφορεί 19 Ιουλίου. Ακούστε το δεύτερο επίσημο single, το δυνατό "Every time you go".


# Δείτε τους Lady Antebellum να ερμηνεύουν το νέο τους υπέροχο single "Just a kiss" και το "Kiss" του Prince στα χτεσινά βραβεία της country CMT.



# Δείτε τα νέα video clips του Brian McFadden για το διπλό του single "Come party/ That's how life goes".


3 bugged up:

Είδωλο είπε...

Adam Levine is sooo hot.
Τυλιχτε τον μου.

Το Christiνακι εχει μεινει κουρουπα και την συμπονω. Μια περουκα της προκοπη δεν μπορει να βαλει ομως?
Ασε που ξαναπαχυνε(!)

Βeyonce suckzzz
Τωρα θα λαμψει η Kelly Rowland.

Gaga much?
Σωνει. Γκωσαμε.
Ασε που ξεθαψε τον Tierry Mugler. Oταν η Βισση αντεγαφε Μιγκλερ για την αφισα της στο Γκαζι, ηταν 1994.
Ας πει καποιος στο κοριτσακι οτι νοτισε απο τις ντεκαπαζ.

Ανώνυμος είπε...

Thаnk уοu foг thе auѕpiсious wгitеup.
Іt in fact ωas a amusement аccount it. Look аԁvanсed
to fаr added аgгeeable from you! By thе wаy,
how can we communicate?

Herе is mу blog :: http://ringinginearstreatment.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Plеase let mе know іf уou're looking for a article author for your site. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love
to wгite some аrticles for your blog іn exchange for
a link bаck to mine. Ρlease shоot
me an еmаil if interеsted. Regаrds!


Μу pаge :: breast enlargement without surgery